778 хил. лв. откраднати от клона на Булбанк в Благоевград

Не е изключено вътрешен човек да е замесен в кражбата - нито ключалката, нито електронното устройство са разбити
30 дек 2008 13:50,
22
778 хил. лв. откраднати от клона на Булбанк в Благоевград
Снимка: Булфото

778 000 лв. са откраднати от клона на Уникредит-Булбанк в Благоевград, съобщи БНР.

Криминалистите работят по няколко версии.

Не е изключен вариантът и вътрешен човек да е замесен в кражбата, тъй като нито ключалката, нито електронното устройство са разбити.

Работата по установяването на извършителите е под прякото наблюдение на прокуратурата в Благоевград.

Още една кражба бе регистрирана от полицията в региона. Служител на пощенската служба в село Кочан е откраднал 45 000 лв., предназначени за пенсии на неговите съселяни.

Проверката на районното полицейско управление в Гоце Делчев е установила, че крадецът е присвоявал различни суми от сметките на пенсионерите в продължение на месеци.

Материалите по случая са изпратени в Районна прокуратура - Гоце Делчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
АНАРХО-МОНАРХИСТ преди 15 години
НАВАКСВАНЕ ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕТО В "РАВНИЯ" СТАРТ!
20
0
 
2
 
! Отговори
areee преди 15 години
NE GI LI HVANAHA VE4EEEE,HA,HA,HA,HAA
19
0
 
2
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
за да напазаруваш подаръци на днешните цени трябва да ограбиш банка
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
е аз знам, че не е невъзможно да се обере банка и в днешно време. Преди години ходих в словения на почивка и точно по тва време ...обраха банка и то не е коя да е :)
17
0
 
2
 
! Отговори
Myleena преди 15 години
Браво, най-накрая някой да се усети че в БГ такива начинания са изключително лесни за реализиране и то с положителен финал за хората наели се с дейността!Успех и приятен харчлък! Дано не сте повече от двама,защото все ще се намери някой,който да ви издъни впоследствие!Такива мероприятия е най-добре да се извършват самостоятелно,въпреки че тогава е значително по-трудно!
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Кво са 778 000 на тая инфлация?
15
0
 
2
 
! Отговори
Пешо Мъглата преди 15 години
До "Анонимен" от 14:33. Приятелю, в трезорите не се съхраняват електрони, а пари, обикновенно в брой. И други неща се пазят там, но това е тема на друг разговор. Друг е въпроса как тези пари са се изпарили от там, след като няма следи от взлом? От къде се знае, че е изчезнала умопомрачителната сума от 778 000 лв.? Дали изобщо тия пари са били там? Щото като знам как изглежда една пачка от 1 000 лв, то това 771 (без малко) по толкова пълнят един багажник на кола, ако не и малко повече (пък и в по-едри купюри пак не е малко)! Май нещо много намирисва тая история! Я тия полицаи да се заемат със самите вложители, и съм сигурен, че ще излезе нещо много интересно, миришещо на измама от особенно големи размери!
14
0
 
2
 
! Отговори
an преди 15 години
DANO SLEDVA6TATA NOVINA,E,KOI GI E OTKRADNAL,SPOLUKA
13
0
 
2
 
! Отговори
Go преди 15 години
N2 нещо против "Гоце Делчев" ли имаш ?!
12
0
 
2
 
! Отговори
lolin преди 15 години
Nqkoi 6te prekara nezabravima Nova godina :)
11
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 15 години
Ти си фактическото доказателство за думите си.
10
0
 
2
 
! Отговори
00000 преди 15 години
ЯВНО ВСИЧКИ .КОИТО СТЕ СИ ПИСАЛИ МНЕНИЕТО ПО ВЪПРОСА НЕ СТЕ НАЯСНО....НЯКОЙ НА КОГОТО НЕ МУ ВЪРВЯТ НЕЩАТА- ХВЪРЛЯ ПРАХ ВЪРХУ ДРУГИТЕ. ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ.МНОГО СИ Е ХУБАВА БАНКАТА И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ НАЛАГАТЕ МНЕНИЕТО- ЗАТОВА СА ТОЛКОВА БАНКИ НЕКА ВСЕКИ САМ ИЗБЕРЕ БАНКАТА С КОЯТО ДА РАБОТИ И НА КОЯТО ДА ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ЗАТОВА ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ МИСЛЕТЕ КАК ВЛИЯЕТЕ НА КЛИЕНТИТЕ / ТО И БЕЗ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ВЕЧЕВСЕКИ ВТОРИ Е ИЗПАТКАЛ В ТАЗИ ДЪРЖАВА/
9
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 15 години
Утре шефа на Булбанк с Бентли :)
8
0
 
2
 
! Отговори
Bai преди 15 години
Kakyv e tozi Batman deto izliza ot bankata? A na policaq otpred, malko po leko s teq shkembeta i bozi a!
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Аз в Булбанк имах кредитна карта миналата година.Обаждат се по телефона...ала бала господин....,опасяваме се,че има изтекла информация за вашата сметка,моля елате веднага да си смените данните.Отивам там и веднага си изтеглих парите,закрих сметката.Още тогава ги разбрах,че са фалшива банка.Има два варианта-или никога е нямало пари там,или е крабеж.Номер 1 е прав,защото и в двата варианта е вътрешна история.Фалшива банка,това е!Избягвайте я!
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** народ,слаба държава
5
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 15 години
Само ще ти кажа че гледаш твърде много американски бози :)
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Момчета,истината е,че в тая банка никога не е имало пари,затова сега се оказва че наистина ги няма.Всички банки в България работят с виртуални пари,не може в тази бедна страна да има 50 вида банки.Нереално е!Освен това тея виртуални пари са застраховани и сега някой ще обере реални пари от тях,замислете се.Всичко е постановка.Просто няма как от трезора да изчезнат пари.
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Тея банки работят за задграничните си централи 1-ви, тва да не ти е тошово време ? Естествено че е вътрешен човек не, ами вътрешна организация цяла, съчетана с немарливост на тлъсти чиновнички, които си мислят, че са секретарки в комсомола.. трябва да ги изхвърлят като мръсни кучета от работа, но парите едва ли ще намерят.
2
0
 
2
 
! Отговори
Пипко Паричков преди 15 години
Филмът не е шведски,а съветски и не е "Баба дава на войника",а "Балада за войника"! Направо са се окъкали от тази банка,а сега се оглеждат кой се е ос*ал...Май им е за втори път-не беше ли техен обрания клон в "Гоце Делчев"?