Хефнър благославя бивша, утешава се с 19-год. близначки

82-год. плейбой лично ще заведе изгората си до сватбения олтар
8 яну 2009 09:44, Петя Славова
32
Хефнър благославя бивша, утешава се с 19-год. близначки
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хю Хефнър опроверга слуховете, че е против брака на бившата си любимка Кендра Уилкинсън.

Основателят и собственик на „най-мъжкото“ списание „Плейбой“ е абсолютно съгласен за новата връзка на някогашната му изгора номер едно и състезателя по американски футбол Ханк Баскет.

„Противно на това, което се говори, аз лично ще заведа Кендра до олтара в деня на сватбата“, подчерта магнатът и добави, че дори е предоставил къщата си за предстоящата фиеста.

Всъщност Хефнър изобщо не изглежда нещастен.

82-годишният плейбой се „утешава“ с две нови приятелки – 19-годишните близначки Кариса и Кристина Шанън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
L.A. преди 15 години
На идеалната жена мерките са й 90/60/90 , а на идеалния мъж 95/42/95 ,което означава на 95 години,с 42 градуса температура и 95 милиона в сметката:)))
30
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
жените мило и драго дават да станат известни и богатиако требе и с 105 год ше си легнатповечето порно и еротични филми за какво се правят и от кого?хич не мисля че на някоя като тези близначки или на някой мъжмну се *** и лапат и таковат всеквиобаче като дават пари ко да правят като се знаят кво могат
29
0
 
2
 
! Отговори
морето преди 15 години
хаха наистина жалко за *** жениче в БГ не е като в Испания и САЩама то кв да земеш на един БГ мъжосвен кожата на онази му работа
28
0
 
2
 
! Отговори
Hitra преди 15 години
Живяла съм в Испания и мога да Ви кажа,че това е ежедневие.Има закон,според който при развод съпругата взима всичко - апартамент,кола,издръжка за детето + издръжка за нея,така че на практика мъжете предпочитат да търпят мълчаливо домашният тормоз,вместо да се разведат и да останат с дрехите на гърба си.....Ако можеше и в БГ да е така,но не е .
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
До Berbo. Да гнусно е, но на мен ми се случи точно обратното. Бяхме в хубав ресторант семейно и на съседната маса видях около 19-20 годишно момче с жена на около 50, а може и над 50 годишна да беше. Аз също мислех, че са майка и син, докато не изпиха 3 бутилки вино и не започнаха да се целуват и опипват все едно другите хора около тях несъществуваха.Мачкаха се, целуваха се, бъркаха си под дрехите и накрая станаха и си тръгнаха. Разказах това на мои приятелки и те ми казаха, че по дискотеките това е често виждано от тях, които не се семейни все още и изобщо не се очудиха. Мога още да добавя, че момчето имаше много интелигентен вид допреди да се напие и беше много красиво, а дамата с него въпреки годините си беше с къса кожена пола, с блуза с голямо деколте и имаше много перверзен вид.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
типично.....липса на секс и на морал. Лапешка работа!!
25
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ти мое си художник ама си един дърт педофил с триножники наисинта нямаш проблеми с женитенали знаеш имаш проблеми с нещо дето го имакато го няма нямаш проблеми:)те нали художниците има богато въображениее и здрави пръсти все още
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ехооо, художникът, изпи ли си хапчетата сутринта? :))) Хю Хефнър е жалка пародия на мъж /сега/, то е ясно, че от години не прави секс, но си мисли, че всички много му завиждат затова, че разни празноглави, кухи *** му цицат паричките ... Балък е той, а Блонди го гони по изпращялост :)
23
0
 
2
 
! Отговори
Blondie преди 15 години
аз съм художник на 68 г. и имам 2 приателки на 19г. и 22г. пенисът ми е голям и нямам проблеми с жените. Младите да му мислят!!!
22
0
 
2
 
! Отговори
мари преди 15 години
какви комплексари сте се събрали тука не е истина. Искам само да ви кажа.1) тия определено не са на 192) ако вие си мечтаете точно за такива жени - какво роптаете тогава?!?!3) както жени има и такива мъже4) моля малко повече уважение към нормалните жени иначе, с какво ни мотивирате да останем такива? Болагодаря за вниманието
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ега ти дъртият пергишин,що не си гледа пенсията тая мърда да не вземе да получи някой инфаркт пази боже!
20
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Жените твърдяха че са най-великите но покрай еманципацията доказаха крилатата фраза на Наполеаон 'всички жени са *** ...'. Бих казал .. с нищожни изключения е абсолютно прав! Нищо чудно че обратните стават все повече.
19
0
 
2
 
! Отговори
azzzz преди 15 години
Те всички жени са , мъжете - в никакъв случай!Жените, го правят с гаргите, вие какво си помислихте?Аман от този двоен стандарт и мъжки шувинизъм!Истината е, че са два вида - мъжки и женски, колкото са едните на брой, долу-горе толкова са и другите!
18
0
 
2
 
! Отговори
4o4ko pop jihindriko преди 15 години
golqma greshka na horata(muje, jeni, geioiwe, lisbiiki i deca) .... ne slagaite pod obsht znamenatel kakvoto i da e. Kakvito jeni, takiva i muje ima opria do harakter vuzpitenie i dushevnost. Ima *** ima prodajni, otvli4at se mnogo momi4eta , no ima i mnogo svetstni suzadenie ima sqkakvi...za tova sveta e tolkova cvete. A videdragi zriteli ste pristrastni sprete da sudite , da ne vi sudi vas nqkoi....vij mnenie moje da spodelite , no bez upreci. Um caruva, um robuva, um patki pase. NE SE IZLAGAITE, budete umni i zaumni dori po forumite kudeto, anonymnosta lesno moje byde garantirana pone za optinite.
17
0
 
2
 
! Отговори
Caliente преди 15 години
Евала на Хю и на Батето Славков ... !!
16
0
 
2
 
! Отговори
Bob преди 15 години
И за да не си помислите че говоря така щото ме е зарязала някоя жена, ще кажа, че си падам по мъже. :))) А това, което Бербо казва, е много вярно. Днешните тийнеджъри са абсолютно пропаднали откъм всякакъв морал и други подобни ценности. Всичко е чалга, алкохол, дрога, секс, побоища и пари... Момичета се предлагат сами за пари, бият се жестоко за момчета или щото "тя й се прави на важна", момчета се напиват и дрогират и се бият помежду си за кеф и слава, правят групов секс, снимат се, изнудват се, убиват се... То, и аз не съм цвете за мирисане, и аз съм се напивал, но съм се забавлявал, и аз съм го правил с мъже, но не се продавам... :)
15
0
 
2
 
! Отговори
киро чепа преди 15 години
не са скъпи и сами се предлагат!!!не е че им трябва пари за учене просто обичат парите и чукането
14
0
 
2
 
! Отговори
Sve преди 15 години
Аз ще ти кажа едно - няма такив филм като "той ме напи", това 100% верно, но като това да ми твърдиш че няма трафик на момичета и че едва ли не те сами си го търсят - пълен абсурд, това адски комплексарско ми звучи! Не всички са такива, също го знаеш, естестено че е по-лесно да кажеш че всички са такива, пък на тая, дето тие рабзила сърцето и тегли една, ама тая злоба.... за съжаление халтурата ни стана в повечко, невежеството и липсата на ценности, копирането на тотално целофаненото тиквено американско общество изигра на младите ни надежди кофти шега, не ми се мисли и на мен, тепърва ми предстои да възпитавам деца...уфффф, стига толкова, просто, драги Бербо, намали малко, пък ти желая да намериш мила и сгодна женица, от сърце!!
13
0
 
2
 
! Отговори
BG-Хефнър преди 15 години
Еееех, и аз искам да работя Хю Хефнър! Ей , момичета , има ли сред вас желаещи да са край българския Хефнър - тъй по 5-6 , че и повече в некое готино имение??? Какво се иска от мене....
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
tezi kravi na snimkata izob6to ne izglejdat kato 19 godi6ni momi4eta!!!!abe... kvo li me interesuva? porednite evtini pa4avri