Б.Б. разкарва вонята и Вълка. Титан и Чистота ще вдигат кофите

Ако трябва, ще впрегна цялата общинска администрация да изнася чували, но трябва да изпъдим Вълка, рече кметът
19 фев 2009 20:15,
75
Б.Б. разкарва вонята и Вълка. Титан и Чистота ще вдигат кофите
Снимка: БГНЕС

„Вече има яснота кой ще чисти петте столични района. Ще ми бъде много трудно, но аз съм поел ангажимент Вълка (прякорът на собственика на фирма „Волф“ Румен Гайтански – бел.ред.) да го изгоня“, обяви кметът на София.

Бойко Борисов заяви, че въпреки огромния риск, който поема, ще върви докрай и ще създаде общинското предприятие „Чистота”, което да чисти цяла София.

От март месец консорциум „Титан Чистота” ще поеме чистенето на два района.

Другите райони ще бъдат поети от „Чистота-Искър”.

„Заради този капан, който преди 10 години е заложен, кофите да са на концесионерите и вместо да си ги купи общината, коценсионерът заплаши, че ще си прибере 15 000 кофи.

Няма да спра да обяснявам на софиянци, че е по-добре няколко дни да се заринем с боклук, в чували да го извозваме, ако трябва, ще впрегна цялата администрация на общината да ги изнася с чували начело с мен, но трябва да вървим докрай и да изпъдим Вълка.

Иначе всички вопли на БСП и на останалите са в посока на мандатоносителя. Само преди няколко дни, когато беше официалната вечеря с г-н Мартенс, Вълка и депутат от мандатоносителя си вечеряха на съседната маса”, каза Борисов.

Той изрази надежда за разбиране от обществото при евентуални проблеми с боклука.

Фирмите концесионери поемат ангажимент за почистването на петте столични района (Младост, Люлин, Витоша, Триадица, Овча купел – бел. ред.) до провеждането на нов конкурс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
3
 
! Отговори
kk преди 15 години
Bravo na boiko trqbva si takuv 4ovek ,koito da ne go e strah da se izpravi sre6tu tezi koito ni upravlqvat inkognito.Pove4eto ot vas nqmat ideq koi sa tezi hora , a gi znaqt samo po ime ..
73
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Абе Боби, Бобииии......на третата година от мандата ли се сети да го гониш ? И къде дрема досега, че чака да останат 10 дена от договора. "Ангажимент си поел".....че ти ако толкова стриктно си спазваше ангажиментите, досега тука Райска градина да е станало.С бюджет два пъти по-голям от бюджета на предишния кмет и растящ всяка година, ко направи ???? Че София никога не е била толкова издупчена и разкопана. Бедни ми, бате Бойко, защо си не остана пожарникар...
72
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
TI TAQ OTREPKA OSHTE LI NE SI Q IZGONIL ?????
71
1
 
3
 
! Отговори
sniag преди 15 години
znam 4e v seatlle 4istixa samo ulisite s goliam trafik a vse4ko ostanalo si stoia 1 meses nepo4isteno bb ne bog da ni ogree vsi4ki
70
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
АВЕ БОЙКО! Бойко Борисов няма нужда от фирми за чистота! Бойко Борисов може да грабне и метне на плещите си целия *** на София!Ще се умиришем ей!
69
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Да,да материала е виновен!
68
1
 
3
 
! Отговори
Рокфелер преди 15 години
Абе мама му ше на тоз Гайтански ли е Гейтански ли е!!!!Къде живеее таз мутра дайте ми адрес и ще му майката!!!!Ако не раздаваме правосъдие сами нищо добро не ни чака....решението е HEADSHOT.....
67
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
И Поли Паскова е от село Банкя, но е велика жена!
66
1
 
3
 
! Отговори
адвоката преди 15 години
браво на бойко борисов. между другото ще гласувам за яне янев той е 1
65
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
АКО НАГРАБИ ЧУВАЛИТЕ ТОВА ЩЕ МУ Е И ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЕН В КОЙТО Е РАБОТИЛ ЗА ОБЩИНАТА.ИНАЧЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ , ЧЕ ОСНОВНОТО МУ ЗАНИМАНИЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ "НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР"
64
1
 
3
 
! Отговори
Ufilek преди 15 години
Когато еди човек е израснал на село,в конкретния случай село Банкя /за непосветените с.Банкя стана град в ерата на развития социализъм/,той си остава по манталитет селянин за цял живот!Нищо лошо в това да си селянин няма,обаче трябва да си знаеш мястото и възможностите,за да не изпадаш в комични ситуации,като тази,кмет да изнася *** на избирателите си!Те са го поставили там да им урежда града и да им облекчава живота,а не са го "цанили" за главен хамалин!Цялата тази ежня показва,че кметО не притежава качества да ръководи град с многобройни изключително тежки проблеми!За такива като него казват:Той напусна селото,но селото него Не!Тези които го хвалят,нека погледнат назад в историята на моя и на прадедите ми любим град София,за да видят какви кметове е имала Тя!Жалкото е,че след 9.9.44г. за кметове са назначавани само колибари и ***,а придошлите от "анки и паланки" селяни си избират такъв като тях за кмет!
63
1
 
3
 
! Отговори
az преди 15 години
хахахахаха... 61, кефиш ме!!! ти си мъдър, разумен и изчерпателен гражданин :)))))))))))))))))))))))))))))
62
1
 
3
 
! Отговори
Нестороф преди 15 години
Браво на Б.Б. :) Бива ли да има Боклучен бос като Вълка, който да краде от джобовите на столичани? И все пак всяко вадене на трън има придружаващия го дискомфорт, но резулата накрая е важен!
61
1
 
3
 
! Отговори
Авер на Б.Б. преди 15 години
Абе пън с пън, ходи си в Банкя да риташ борчетата, а не се занимавай с глупости. А между другото, ако искаш да направиш нещо разумно, можеш да превърнеш Банкя в площадка за балиране и складиране на отпадъци.
60
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
че на теб какво ти е виновен Б.Б. затова че тъпите пенсионери с по 3 бастуна са се юрнали да ходят за хляб в най-неподходящия момент?Който не може да ходи като хората да си стои в къщи, ама *** това не могат да го разберат
59
1
 
3
 
! Отговори
mafuta преди 15 години
Да го . Бойко е номер 1. Ще го усетите лятото.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"Образувалата се поледица в столицата отново препълни спешните кабинети на Пирогов.През вчерашния ден - от 8 до 20 часа - са прегледани 85 човека с контузии и счупвания. До 7 часа тази сутрин през травматологията са преминали още 50 пациенти. Общо за денонощието на стационарно лечение са оставени 54 души." Ето как Супер Бойко се грижи за столичани и се върши работата браво. Докато не почнем да съдим общината винаги ще е така.
57
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Какво става с завода за на ***.Още колко командировки на общински служители ще има по света да оглеждат какъв завод ни трябва.
56
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
napravo 6te padna ot smqh
55
1
 
3
 
! Отговори
Цеца преди 15 години
Най после някой да събере смелост и да разкара поредната голяма политическа мутра - Вълка ! Браво приветствам!