Вълка си обира контейнерите

От утре започват да чистят два нови концесионера
28 фев 2009 09:07, Петя Славова
14
Вълка си обира контейнерите
Снимка: Булфото

От днес започва изтеглянето на контейнерите на "Волф-96", които трябва да бъдат заменени от двете фирми, поемащи чистенето на пет столични района.

Собственикът на концесионерите по чистотата в София “Новера“ ще започне от 1 март поетапно премахване на съдовете за смет от районите, обслужвани от “Волф-96“ ЕООД.

Срокът на концесионния договор от 3 юни 1999 г. на дружеството за почистване на столичните райони "Младост", "Люлин", "Витоша", "Овча купел" и на част от "Триадица" изтича на 1 март.

Dnes.bg припомня, че Комисията за защита на конкуренцията отмени със свое решение заповедта на кмета на София за определяне на класиране в обществената поръчка за почистване на тези пет района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ся как ща си плати каското на Вейронa?
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да хапне 9 гр. олово дано тая гад !!!!!!!!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе и тоя Бойко понамаза покрай бизнеса на Вълка - нали уж много се изхвърляше, че ще сложи GPS-и на боклучарките - ще сложи ама таратанци, нали като сложи няма да може да гуши и той - АМА БАЛЪЦИТЕ МУ ВЯРВАТ ЛИ, ВЯРВАТ ...
10
0
 
0
 
! Отговори
Leopold ІІІ преди 15 години
Прибра парите на софиянци, прибира си контейнерите и си обира крушете. Сбогом.
9
0
 
0
 
! Отговори
bai ivan преди 15 години
Вип-лица на ГЕРБ на екскурзия в държави секс-дестинацииДепутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов и автомобилният превозвач Миролюб Столарски са били заедно на екзотична почивка в държави, известни като секс-дестинации по време на празниците около Нова година, пише сайтът Всеки ден. Те са поели към горещите Малайзия, Сингапур и о. Борнео, докато снегът се трупаше в София на гърба на кмета Бойко Борисов. По същото време председателят на СОС пък Андрей Иванов е събирал слънце на Малдивите. През уикендите лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов пък са чести гости на хотела на Столарски във Велинград Двореца.Лъчезар Иванов не отрече пред Всеки ден, че със Столарски са отдъхвали заедно. Фирмата на Столарски Карат-С държи част от автобусните линии в София и се готви да вземе още 16. Столарски беше скандалният участник в преден конкурс за автобусните линии, заради който си отиде зам.-кметът по транспорта в София Велизар Стоилов. На среща между Стоилов и транспортни босове преди време бяха разделени автобусните линии между различни фирми. Записът от срещата им обаче стана обществено достояние и това доведе до оставката на Стоилов.
8
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Да си ги обира и без това пречат на движението.....
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe toy vietnamech oshte li e mejdu jivite!
6
0
 
0
 
! Отговори
М. преди 15 години
Браво, абсолютно съм съгласен! Ние плащаме за свършена работа, а не на фирми, не ни интересува кой ще я свърши.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изобщо не съм сигурен, че и новите фирми не са негови!Иначе начинанието е похвално. От как чистят тия мафиоти София се зарина от ***!
4
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Обикновените хорица данъкоплатци , които чинно си плащат задълженията и прищявките ви за повишение на различни услуги , за щяло и нещяло изобщо не ги интересува кой ще прибира сметта и кога. Все едно един стругар по телевизията и по пресата да занимава общественоста какво е работил , днес и какво ще работи утре. Просто си вършете работата и без да се самоизтъквате наляво и надясно, че вече ни омръзна отоблъчване от всякъде.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще ги запълваме с ***.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С какво ше затваряме дупките по улиците?!?!......
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не гони човека, още малко му остава да спечели и за си купи изтребител...