Хю Хефнър остава без дом

Създателят на списание "Плейбой" реши да се прости със семейната си къща
14 мар 2009 12:00, Петя Славова
13
Хю Хефнър остава без дом
Снимка: БГНЕС

Създателят на списание "Плейбой" Хю Хефнър обяви за продан семейната си къща в Калифорния за близо 28 милиона долара, съобщава в. "Лос Анджелис Таймс".

Къщата, която се простира на близо 700 кв м се състои от пет стаи, седем бани, библиотека, пристройки за служителите и басейн.

Кухнята наскоро е била ремонтирана, уточнява вестникът.

Хефнър, който ще стане на 83 г. следващия месец, е женен за една от бившите си "плеймейтки", от която има двама сина, но те не живеят с него.

Двамата са съсобственици на къщата.

Хефнър живя на семейни начала с три млади дами в "замъка на Плейбой", разположен в близост до семейната му къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"11. - 14.03 23:24 - "Хю Хефнър остава без дом&...От: azНаучете се заглавията да съответсват на материала под него.Много сте *** и новините ви с всеки изминал ден стават все по-глупави.Всеки ден едно и също-или си измисляте новини или преувеличавате със заглавията или в новините ви няма 1% истина...А до прди няколко месеца бяхте номер 1-засрамете се!"Напълно те подкрепям!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Научете се заглавията да съответсват на материала под него.Много сте *** и новините ви с всеки изминал ден стават все по-глупави.Всеки ден едно и също-или си измисляте новини или преувеличавате със заглавията или в новините ви няма 1% истина...А до прди няколко месеца бяхте номер 1-засрамете се!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е това е пи4 голям
9
0
 
0
 
! Отговори
Ебателят преди 15 години
Това е човекът на когото завиждам най-много - от цялото си сърце и душа!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А, вие не се грижете да дядо Хю! Той си е подсигурил старините благодарение на разни балъци дето немогат да си намерят гадже и се забавляват като въздишат по каките в списанието! Та вие не се тревожете. На дядо ви Хю няма да му се наложи да живее в панелка с минимална пенсия. Добре се е усетил какво се търси и го е предложил на пазаря. Сега не му остава нищо друго освен да се радва на живота заобиколен от млади момичета.
7
0
 
0
 
! Отговори
nadan преди 15 години
Заглавието е ужасно. Ще рече човек, че Хю остава бездомен, безпаричен и ще започне да живее от пенсия!Според мен заглавието трябва да е : Хю продава старата си къща, нанася се в по-голямо имение.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хю е просто мноооооого голям:) да е жив и здрав!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
mitternacht.blog.bg преди 15 години
А ако намираш тези трите за много красиви, явно се нуждаеш от коренна промяна на ценностната система и разясняване на понятието "красиво" защото от прекалено много чалга и алкохол си загубил първото и размил второто.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПЕТ СТАИ, СЕДЕМ БАНИ?!?!?! Явно в Сащ щом имаш повече бани от стаите за живеене си богат, защото това не е първата каща за която чувам подобно нещо.
3
0
 
0
 
! Отговори
Bandit преди 15 години
Ако мислиш, че тези момичета са маймуни, то най вероятно имаш нужда от психотерапевт да ти помогне затова, че жените не ти обръщат внимание защото си прекалено грозен и ***.
2
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
bravo,natezi godini da izdirja takiva madami i to v tazi kriza. No v legloto nyama kriza,znae si vkusa dyadkata :)
1
0
 
0
 
! Отговори
mitternacht.blog.bg преди 15 години
на снимката-дядка (евала му правя!), три руси маймуни и една жена, която сякаш случайно е попаднала там, с тоя мрачен стил на обличане.