Меглена Кунева е водач на листата за евродепутати на НДСВ

Втора е Антония Първанова, а последен - 17-и, е Соломон Паси
25 апр 2009 14:18,
27
Меглена Кунева е водач на листата за евродепутати на НДСВ
Снимка: БГНЕС

Еврокомисарят Меглена Кунева е първа в листата за евродепутати на НДСВ, съобщи министърът по европейските въпроси Гергана Паси.

Втори в листата е Антония Първанова, трети е Станимир Илчев.

Следват Биляна Раева, Даниела Русева, Людмила Иванова, Деси Добрева.

Последен - 17-и в листата е Соломон Паси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
J.P.St.Sounier преди 15 години
23.05.2009 - един слънчев и празничен ден е.Много са партиите в предизборна кампания,някои от тях правят поредната стъпка към българския избирател и винаги има едно начало.За мен официалното начало на България идва след 2001 година.Гост съм в тази страна/така е впрочем от доста години/ и виждам/сравнявам промените в България.Единственото,което от десетилетия е закрепостяло в характеристиките на българина,е неговата игнорантност,нетолерантност към ближния/за моя голяма радост - слънцето не е открито от българин/.След 2001 година в Република България/res publica - quizas por eso pasa lo que pasa aqui/се наблюдава както в обществото,така и в политическите кръгове една промяна към умереност,сдържаност,сдружение пред общите проблеми.Водач в тези политически/и дано някой ден да станат също нравствено-човешки/характеристики е една личност,която доста хора познават/някои повече,мнозинството по-малко/.НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.Всеки,който се е докоснал до тази личност се е сдобил с увереност.Меглена Кунева е вероятно най-добрата негова ученичка.Но българинът иска да има всичко и веднага и GRATIS при това - в замяната на неговата игнорантност??/may be/.Проф.Др.Werner Weinefeld/Университет Мюнхен,Германия/ в една неотдавнашна статия казваше..."за българите НЯМА ПАРИ..." и ако това зависеше от мен например - щеше да бъде ГОЛАТА РЕАЛНОСТ НА БЪЛГАРИНА...за радост,има хора като Меглена Кунева и Биляна Раева,благодарение на които Запада дава на България,но не защото е с красива природа страна.България е там,където е не защото е заслужила това, а благодарение на жертвеприношението на Su Majestad,труда на хора като Меглена Кунева и сигурността на Запада.Честит 24-ти май на всички българи,дори и на тези,които никога не биха могли да излязат от игнорантността си
25
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Гнусни муцуни ...все едни и същи години наред ...никой нормален потриот не може да се докопа до власт за да промени нещо в държавата ни.... отвъщават ме и куневици и масларки и дончевици и подобни...
24
0
 
0
 
! Отговори
800 ДНИ преди 15 години
България НЕ Е СЪЩАТА,мишоци!Голямо чакане ще падне да гласува някой за вас!Те не го щат в къщи,то се точи на Европа-та!..
23
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Абе, ***, много ли ви е яд, че пак ще влезем и в ЕС парламент и в нашия? Хека ви е яд, нека!
22
0
 
0
 
! Отговори
magi преди 15 години
точно така е нищо не се променя! само се сменят лапачите! ето тая кривачка например!! колко *** е направила на царя!!!така е свирете българи !! ченето и се е изкривило от ***!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tezi malumni nagletchi naistina mai si povyrvaha NO-nito evro deputati nito v parlamenya shte vlezat,aide Adio........!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО В ЖИВОТА НА ХОРАТА,ТО ТЕ ЩЯХА ДА СА ГИ ЗАБРАНИЛИ ОТДАВНА ! - Допълнение към Поговорката: ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА САМО НА БГ ПОЛИТИЦИТЕ И НА ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ! - Вече 20 години в *** се доказва само това !
19
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
az 6te glasuvam za tqh!
18
0
 
0
 
! Отговори
Сребрина преди 15 години
Като си я обича Европа Меглена Кунева, да си я вземе! Само че в България ще гласуват българи, на които вече им дойде до гуша от НДСВ и лакеите на Симеон Кобурготски!Няма да имат депутати, колкото и да им се иска!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Откакто тази е еврокомисар за защита на потребителя, у нас има само качествени и евтини стоки - сирене без мляко, месо от Ирландия - 20 годишно, китайски стоки с трайност 1 ден и т.н. Прости народе, гласувай пак за нея и за Мадридския мошеник!
16
0
 
0
 
! Отговори
?????? преди 15 години
НДСВ-БСП-ДПС,стига вече.Благодарим ви за всичко, което направихте за нас.Щях да забравя и на вас.Хайде, чаоооо! Сбогом! Ще се видим на ИЗБОРИТЕ.След изборите, няма да ви ЗАБРАВИМ!Чао...Чао...!
15
0
 
0
 
! Отговори
nexusss преди 15 години
Тая *** очилата *** да се маха от България и да не се връща повече тука! Мамицата и продажна що поразии направи и продължава да прави. А Герганчето Паси ми е кака ама как бих и го мушнал делиактно малиииии... Оня очко Сополан още повече ще му изхвракнат очите ако знае какво и мисля на жена му! МУХАХАХАХАХ
14
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
С таз физиономия издаващаедна бивша зубрачка и натегачкас мозък колкото грахово зърноси много подходящпредставител на гласоподавателите си.Брао от мен и цалуфка!:)
13
0
 
0
 
! Отговори
Панчо от Панчарево преди 15 години
Я па тая?!:)
12
0
 
0
 
! Отговори
хуххх преди 15 години
май откакто си имаме еврокомисарка, бързия е много щстлив.. даже и на гости дойде в България, не да гледа кривата физиономия на наш Гоцко, а за нещо обло и топло, горещо дори. Такива са нашите жени:))) Иначе старчока е нацяло луд, ако пак е в парламента, ще се изненадам мнооооооооого и бих казал, ба*ти тъпия народ.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези даже не заслужават да ги коментира човек ... Мислех си, че Кунева е надпартийна в предвид поста който заема. Жалко, много жалко ...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво беше това НДСВ? Ами ако им се вярва то те поне 20 евродепутати ще вкарат.
9
0
 
0
 
! Отговори
georg преди 15 години
НДСВ спокойно ще вкара не един, а двама евродепутати ...... май от брюкселската соц. агенция са прави , че ще имат 12%. наште агенции яко лъжат .
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами питай бе 6 питай щто мълчиш. Хайде питай.
7
0
 
0
 
! Отговори
ilteko преди 15 години
Напълно си прав 6.