В Гърция издирват изчезнала преди дни българка

47-годишната Гергана Клестакова я няма от 22 февруари
26 фев 2021 15:21, Елка Василева
5
В Гърция издирват изчезнала преди дни българка
Снимка: архив, БГНЕС

Гръцките власти издирват българка, която е в неизвестност от няколко дни. 47-годишната Гергана Клестакова е изчезнала на 22 февруари от центъра на Солун.

Фондацията „Усмивката на детето“, която е издала бюлетин за издирване, е информирана за липсата на жената на 25/2/2021 г., предаде кореспондентът на „Труд“.

Гергана Клестакова е висока 1,54 м, слаба, с кестенява коса и кафяви очи. В денят на изчезването си е била облечена с жълти панталони, черна блуза и черно сако и бели обувки.

Умоляват се гражданите, които имат информация, да се обадят на посочените телефони 24 часа в денонощието или във всички полицейски участъци в страната и чрез приложението MissingAlertapp, където има информация за българката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време беше спокойно , и красив град. Сега стана свърталище на бежанци, мафиоти, проституция, погнуса.Как допуснаха това гърците, особенно за Солун.
2
3
 
21
 
! Отговори
факт преди 3 години
Централната част на Солун се контролира от грузинската мафия. Съвсем същото важи и за други части на този град... Не знам защо допуснаха да стане това.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не се е забъркала в нещо и да я открият жива и здрава