Жертвите на наводненията в Гърция вече са 15

Щетите ще струват милиони
11 сеп 2023 08:15, Нели Христова
4
Жертвите на наводненията в Гърция вече са 15
Снимка: БГНЕС

Щети за милиони след наводненията в Гърция. Броят на жертвите на природното бедствие достигна 15, след като бяха открити телата на още двама души.

Екипи обхождат най-тежко засегнатите райони. над 4300 души все още са далеч от родните си места, след като бяха евакуирани заради придошлите води. Очаква се да заработи и интернет приложение за получаване на първа финансова помощ от пострадалите.

Най-засегнатите домакинства могат да получат до 10 хиляди евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: наводнениеГърциящети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"А бе тукашните мрънкала няма ли да се оплакват, че Гърция и Турция не са държави, а територии?" - Преди да пишеш небивалици не е лошо да се поинтересуваш какво точно се е случило там и какво тук. В Царево общо 330 л./кв.м., а в Гърция на места за 24 часа са паднали 740л./кв.м. и валя 3-4 дни. Ще го напиша като за теб - все едно в Царево 7-8 пъти едно след друго да се случи това, което стана. Сега се надявам да проумееш каква е разликата, но честно казано нямам големи надежди.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А бе тукашните мрънкала няма ли да се оплакват, че Гърция и Турция не са държави, а територии? Няма ли да призовават за масова емиграция и т.н.?
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За разлика от България в Гърция имат БТРи и хеликоптери с които спасяват населението. В България чакаме водата да се отече и ползват бъгита от офроуд клубовевте..
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И там ли от затлачени дерета е станало, господа от ппдб сектата?