Нетаняху се закани и на Хизбула

Според него, ако те започнат война с Израел, това ще е "грешката на живота им"
22 окт 2023 19:05, Нели Христова
104
Нетаняху се закани и на Хизбула
Снимка: БГНЕС

Хизбула ще направи "грешката на живота си", ако започне война с Израел, предупреди израелския премиер Бенямин Нетаняху в неделя, предаде АФП.

Ливанското ислямистко движение „ще направи грешката на живота си. Ще го ударим със сила, която то дори не може да си представи, и значението за него и държавата Ливан ще бъде опустошително“, каза Нетаняху при посещение на войските в Северен Израел близо до границата с Ливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На улицах Берлина открылся еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС Politico | Русская веснаНа улицах Берлина разыгрывается еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС, пишет Politico.Речь о многочисленном исламском населении страны германистана. Ха чи кой пълни Европа със бежанци от Африка и Азия Хазарската Ромска мафия Сорос и Сие. Със тяхните камъни по техните Глави кеф Мале.всяко зло за Хазарската мафия управляваща Сащ - нато, ЕС, Украйна и една част от Русия за нас е добро
69
0
 
0
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 6 месеца
Хамас мислят, че ще викат алаху ачбар докато стрелят с ракети по Израел, а после никой няма да ги закача. Сега и да реват в тикток вече е късно.
68
1
 
1
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 6 месеца
Ако не са на байд лън самолетите и корабите,арабите ще ги удавят само с пикнята си.....
67
6
 
11
 
! Отговори
Правда преди 6 месеца
Хизбула е ислямска терористична групировка на Иранския неонацистки престъпен режим, организатор на много тертористчни групи като палестински Хамас Джихад и ИДИЛ с фалшива пропаганда и снабдител с милиони подкупи взети от ООН и ЕС и с оръжия за да убиват и ограбват чужди земи най вече Божията свята земя Израел, макар и със седалище на съучастниците на Иран от Ливан само защото оттам им е по-лесно да изпълнят дяволската си цел унищожат Израел с ракетите си насочени срещу Божия Израел
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Министерството на здравеопазването в контролираната от Хамас Ивица Газа обяви, че най-малко 4651 палестинци са загинали досега при израелски въздушни удари. Посочено е, че 1873 от загиналите са деца, а 14 245 палестинци са ранени.
65
7
 
8
 
! Отговори
Ъээээ преди 6 месеца
До 77. Май наистина не им стиска щом от 6 дена само говорят и нищо не правят. О не съжалявам, споменаха, че времето не било хубаво. Като Зельо, бурените му пречат. По принцип мразя терористите, но гадните евреи мразя повече. Нищо добро не е видял света от тях.Хитлер,Сталин, Зельо, най-големите олигарси са евреи. И на първо място, продали са Господ за 30 сребърника. Ама нищо. Бял ден не са видели от тогава.
64
10
 
7
 
! Отговори
Fgvh преди 6 месеца
Продажните евреи май ще настъпят мотиката.
63
26
 
22
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Пълна подкрепа за Израел!Хизбула си го търсят,а после ще дават кадри,как са избити жени и деца!Да се сърдят на Хисбула!
62
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 73 / Не им стиска и поради друга причина. В един от клиповете от 07.10 23 се вижда как 10 палестинеца, половината от които по джапанки и анцузи, за 3 мин. щурмуваха военна база на една от най-"елитните" армии в света. При това в базата имаше танкове и др. тежка техника. Бомбардирането на деца е по-лесно. Представяш ли си какво ще е ако влязат в Газа - в наше село и керемидите бият.
61
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Генетично сме близки с арабите!
60
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само се канят, но да видим стиска ли им. Мисля не, защото може да разпалят по голям конфликт Зад палестинците седи Иран, а нито на САЩ ното на Израел ин стиска да се збъркат във война с тях. Дори ми е странно как съседите на Израел поволяват някой да им бомбят териториите
59
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този не е евреин, иска да ги унищожи, както наркомана укрите.
58
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само Египет и Иран да решат да се включат и се приключва с държава Израел !
57
4
 
10
 
! Отговори
Божил Божилов преди 6 месеца
Герника,Лидице,Хатин,Орадур,Сабра и Шатила,Газа.По делата ги познаваме.Нацисти, Фашисти,Зверове в човешки образ.
56
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 59Нещо сухопътната операция се бави.///За какво им е? Разкатаха им фамилията арабска и без да влазат у Газа, а и успяха да изгонят над 1 млн. арабе.
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Закривам коментарите, поради липса на кворум!
54
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Представяте ли си колко я зловещо да сте чували тъппанът на войната във филми и да сте на фронта?
53
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи Ливан може да си внесе украинско зърно щом са им унищожили силозите.
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мачкайте халябите!
51
18
 
29
 
! Отговори
Free, free Palestine преди 6 месеца
Тук се трият масово коментари, които са против извършваното от Израел. Пълно медийно затъмнение за хилядите убити цивилни и деца в Газа, а ако се прокрадне някоя новина, ги наричат загинали, не убити. Многохилядни протести във всички големи западни градове, телевизиите мълчат. Арести на мирно протестиращи. За тази демокрация ли скачахме или само за бананите?