Преговорите в Кайро за примирие в Газа не дадоха успех

Те ще продължат още няколко дни
13
Преговорите в Кайро за примирие в Газа не дадоха успех
Снимка: БГНЕС

Преговарящите в Кайро не са успели да постигнат споразумение за прекратяване на огъня във войната в Газа и за размяна на още заложници, но консултациите ще продължат, съобщиха в. "Ню Йорк таймс" и "Таймс ъф Израел", цитирани от ДПА и БТА.

Високопоставени представители на САЩ, Израел, Катар и Египет са се съгласили да удължат преговорите с три дни, съобщи "Ню Йорк таймс", като се позова на неназован египетски служител. Тонът на разговорите е бил "положителен", отбелязва американският вестник и допълва, че консултациите ще бъдат продължени от длъжностни лица на по-ниско равнище.

В. "Таймс ъф Израел" също съобщи за удължаване на преговорите. Изданието посочва, че израелската делегация, водена от ръководителя на разузнавателната служба Мосад Давид Барнеа, се е завърнала от Кайро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ЕгипетГаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
еми да преди 3 месеца
и в украйна така ,падат хуманни ракети ,и в газа ,и в виетнам фърляха *** най демократично,отсекъде пръщи от демокрация ,европейските корпорации най демократично си ЛАПКАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ,УРСУЛА и тя милата раздава хуманно милиарди без фактура ,от ваксините и от там най хуманно се завлякоха едни милиарди,аве да живее демокрацията .
10
0
 
0
 
! Отговори
я помислете малко преди 3 месеца
на тия палестинчета с избитите семейства като пораснат дали ще заобичат израел я помислете малко ,или ще кажат че много демократично ракетите са убили семействата им и ще забравят,май нема а стане тая,нема как с тая едностранна демокрация ,
9
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
На 6/10 бе мир и броени дни до мирен договор Израел-Саудитска Арабия. За да осуетят мира, Хамас зверски и непровокирано нападнаха Израел, клаха, гориха и се гавриха с над 1000 бебета, деца, старци, жени и мъже. Над 200 отвлякоха. Над сто са още под земята, включително едногодишно бебе, прекарало 1/4 от живота си в тунелите на терора. Който забравя кога и как започна войната, да си го припомни и ще е наясно кога и как ще завърши. Гордо и твърдо зад Израел в борбата му с терора!
8
3
 
1
 
! Отговори
българина преди 3 месеца
арабите стига са се мотали, да ги почват
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами то трябва да избесят 70% от Газа в такъв случай. Толкова е подкрепата за Хамас там на последното преброяване преди три седмици. Не е решение, там трябва да закрият всички джихадистки училища, да се държи армия за 30-40 години и две поколения да минат през светско обучение. Сами си го докараха арабите. Даже съседните държави не ги приемат, толкова са крайни и озверели от ислям. И там не говорим за нашия подсладен балкански ислям, а за денонощно промиване на мозъци, военна подготовка и терор.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Снощи гледах изключителната история на един палестински арабин от Газа, дете на джихадисти. До 11г. го обучават за терорист, бяга в Израел, работи по строежи, депортират го, 1г. в затвор на Хамас с мъчения, пак бяга, работи, с фалшив паспорт през Египет в Турция и пак в Израел. 7 години, за да приеме юдаизма, пак го депортират, пак бяга от Газа, накрая получава гражданство. Каза, че училищата на ООН учат на джихадизъм и че в Газа цивилни няма. Баща му направил още 8 деца за тия години, ислямисти
5
1
 
5
 
! Отговори
Моше Даян преди 3 месеца
УДРИИИ!
4
2
 
7
 
! Отговори
Перниканец преди 3 месеца
Хамас как прецакаха палестинците. Гледам ги по клипове как палестинци ги проклинат и в същото време отново членове на организацията са отново сред тях. Трябва да ги хванат и избесят до крак, ако искат да съжителстват мирно със съседните държави.
3
6
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
Не разбрахти ли,арабофили,че докато не бъдат унищожени физически ***-детеубийци от хамас,няма спиране на огъня.И това е единственото правилно решение.С терористи не се преговаря.Евреите от сто години живеят заобиколени от араби,и отлично го разбират.
2
6
 
4
 
! Отговори
Libre comme air преди 3 месеца
Евреите. Обястнвали как хуманно. Щели. Сао. Избият. Още хиляди. Палестинци....
1
0
 
5
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
"Преговорите в Кайро за примирие в Газа не дадоха успех". Дали не е "Преговорите в Кайро за примирие в Газа не дадоха резултат" или "Преговорите в Кайро за примирие в Газа завършиха без успех"?