За Пламен Горанов, пешката и царицата

Богдан Йорданов @zemaria.blog.bg 5 мар 2013 04:20
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
14
4519
В началото беше мълчанието. Първите дни никоя медия не обели зъб за Пламен. А които го споменаха, побързаха да го изкарат алкохолик, луд, лумпен и още не знам какъв. Както никоя и до днес не отбелязва, че Пламен, предния ден преди самозапалването, беше първият човек, който накара излезлите на протест за сметките за тока да изреват: ДОЛУ ТИМ.
До този момент овцете плачеха само за сметките на тока.
До този момент трибуквието беше табу за медиите и бг общественост. Или за него пишеха само проверени журналисти-като за умрял-или добро, или нищо. Когато германецът Юрген Рот, вместо българите, написа, че ТИМ е олицетворение на мафията в Бг, медиите на Мутрафония, начело с Коритаров и Дърева го изкараха лъжец. Тогава, истината за ТИМ се разпространяваше в ерата на интернет като слух от соца- че владеят половин Бг, че Кирил им е само чиновник, а ББ-техен човек. Инак как се взема Морска градина и половин Бг.
 
Да извикаш:
Долу ТИМ
-първи и в столицата им, е по страшно от това, да извикаш: Долу БКП на 16.11.89.

Един старец получи юмрук в лицето, знаете, за един мижав плакат, насред многолюден митинг, и пред очите на ченге.

Българските милиционери -били те и мутробогаташи или медийни проститутки, имат един и същ сценарий за разправа. Да се претрепе, да изчезне, или ако не става-да се компрометира. И Левски е убил невинен младеж-просто няма хора, казват те, които да не могат да се оплюят.
Помага им малоумието и мързела на българина.

Който се интересува кой беше Пламен, отдавна го е направил. Именно затова, цинични милиционерски задници,  този младеж ще стане знаме срещу борбата с бг беззаконието, бг мафията и бг простотията. И ще изписват името му със свещи и ще остане в историята, както чехът Ян Палах. 

А тя, българската история, досега не познава такъв светец.

И световната не познава случай, в който за 48 часа двама да се самозапалят. Остава и да изчислите колко случаи на шахиди има в мюсулманския свят.Това са пълни глупости. Тях ги чакат седемнайсет девственици в Едема и те отиват с радост. А у нас мутрополитите с досиета не само няма да обявят Пламен за светец-мъченик, ами му отказват и християнско погребение. 
 

Дотам сте я докарали, чичовци-умници.
 
До ден днешен медиите и 98 процента от съпричастните не вдяват, че Киро Й не е виновен-той е просто чиновник на двойна заплата. И вадят на умряло куче нож. Да викаш срещу Киро, който си отива вдругиден,като отдавна бита карта и похарчена пешка, а да не виждаш царицата е подигравка с паметта на Пламен
Затова,всеки,  който е съпричастен към саможертвата на нашия бг мъченик, трябва да декларира-ДОЛУ ТИМ.

Пламен се самозапали, за да ви го изкрещи по своя начин. Честно и открито, в очите .Умря  в адски мъки, за да се осъзнаете вие. Че така не може, че не сте овце.

 
Кажин им да се молят за него, писах на Веселина ТИМова(Афера), инак жална им майка. Тогава ще видят гневът на робите-защото те просто са тъпи милиционерски галфони. Тогава ще разберат една проста истина за живота, която всеки емигрант с повече от мозък за равновесие разбира веднага-не може да си щастлив сред среда от нещастни. Никога. Не и за тяхна сметка-още по-малко. Веруюто на комунизма, когато са ги възпитавали фатмаците и филмите"Еби им майката на другите, гледай ти да си Ок"-е поредното клише от соца. 
Не може да налапаш целия свят. Единствени братя Галеви се убедиха успешно.И стотици други, но с цената на златни погребения.
Не може да се бориш срещу символ. Империята на  болшевизма не победи Ян Палах, та империята на три варненски милиционерски  мутри ли ще победи. ТИМ да вървят при Маргини и другата вечно гладна постсоц милиционерска бг сволоч. Копанката свърши, иде Коледа.

ТИМ, ТИМ,ТИМ да ги няма.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
angelabove преди 11 години
Съжалявам, но това не е моят герой! Нищо лично, Светъл да е пътят му и дано душата му намери покой! bulgariautre.bg/analyzes/2013/03/07/226-utre_zapochva_ot_teb
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vajnoto ottuk natatuk nie da napravim taka, 4e smurta mu da ne e naprazna!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
димо преди 11 години
Мерзките коментарии за Пламен на "Анонимен, Густо майна", показват дълбоката липса на ценностна система и морално етични устой в част от българското общество, което се доказва и от коментариите на медиите. И досега в Прага на Вацлавския площад стои снимката на Ян Палах заобиколена от цветя и свещи. Няма заначение дали протеста е срещу външен или вътрешвн потисник
10
1
 
5
 
! Отговори
zorro преди 11 години
Замислете се.Ако елементарният ти избор е да избереш твоят живот или живота на рожбата ти.Какво би избрал.Ако под рожба е разбирал Бъдеща по добра България.Ако не вижда смисъл в своя.Ако е вярвал,че жертвайки своя ще постави началото на нещо голямо.
9
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да се възхищавам от ***. Ако толкова харесва на някои хора - моля самозапалете се. Ще се намери все някой да ви ръкопляска.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да покажат записите от общината.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля си,че нещо е принудило Пламен да стигне до крайност-дали не е получил заплаха от някой след изказването му до паметника?Не забравяйте,че някои хора не действат никога директно,открито,пряко,а само подмолно.Замислете се,кой заплаши Пламен.
6
1
 
2
 
! Отговори
Danail Lazarov преди 11 години
По случая с кмета до колкото ми е известно по последна информация лицето Вальо Стоянов е правел с..... с него и може да се говори с него във фейсбук.
5
1
 
4
 
! Отговори
лили преди 11 години
ПОКЛОН !
4
0
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Както и да си кръстят партията, отново ще видите същите муцуни, които до сега ни управляваха!Защо всеки, който се докопа до властта, веднага започва да си иска комисионни, да краде и т.н. а не иска да си свърши работата , за която получава заплата? Защо след изборите спечелилите веднага забравят какво са ни лъгали в предизборните си обещания, забравят ни- не ни познават... Но ние сме си виновни...Всеки народ си заслужава управниците!!!
3
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пръц-пръц-изфръц.Дреме ми за тоя льольо!
2
13
 
15
 
! Отговори
haralanov преди 11 години
Долу ГЕРБ!Нормално е да се изкрещи!Навсякъде и от всички!
1
3
 
24
 
! Отговори
nicodima преди 11 години
Може би нямаше какво друго да се направи, за да се убедят хората, че мутрокрацията и свързаните с нея политици в България са виновни за всичко! *** пропълзя навсякъде, защото и се позволи!Даже мисля, че политическата класа е по-виновна, защото с корупционните си практики допусна сриването на държавността и обедняването на народа до крайно отчаяние и зрелищни самоубийства!Трябват ни партии от нов тип - не еманациите на БКП, както и да се казват - БСП, НДСВ, ГЕРБ, СДС, РЗС и пр.