Автомобил на НСО блъсна пешеходец пред НС

Пострадалият се е отървал без сериозни наранявания
1 мар 2016 15:14,
35
Автомобил на НСО блъсна пешеходец пред НС
Снимка: кадър Нова тв

Автомобил на Националната служба "Охрана" е блъснал пешеходец пред Народното събрание, съобщи Нова тв.

От службата потвърждават за инцидента и поясниха, че предстои да разследват какво се е случило. Те заявиха, че ще изчакат и заключенията на СДВР.

След инцидента на място веднага е пристигнала линейка. Пострадалият е добре, отървал се е без сериозни наранявания, но заради инцидента е вдигнал кръвното.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: автомобилпешеходецНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Кристиян преди 8 години
Видеото естествено вече е свалено...Когато има регулировчик на движението, при даден сигнал пешеходец може да пресече от всеки край на тротоар (или очертан такъв) в указаната за позволение от регулировчика посока до друг тротоар (или очертан такъв).
26
0
 
2
 
! Отговори
boby преди 8 години
Те НСО че са наглеци пишман шофьори на всички е ясно, но в случая и пешеходеца не е прав, там по никакъв начин няма означения че има пешеходна пътека, така че как си измисли, че има не знам. Аз лично точно там никога не бих пресичал, по-скоро ще отида 20 метра вляво и ще си пресека където има пътека.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 25Какво значи неочертана, че нещо не мога да се сетя? Как пък само ти и пишман пешеходецът я знаете. Все философи. А пък 27 не знам от колко десетки години минава, но аз всяка сутрин минавам към 8:30 и вечер към 17:15 и до момента не са ми излезли хемороиди от чакане. Минава се сравнително бързо. В крайна сметка това е център. Не може да е като в Дружба 2 Минавам и с колел доста често. Това, че всеки иска да си мине когато и където на него му е удобно, е друга тема.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом не са слезли от колата за да го разстрелят, пак добре!))))))Какво очаквате от същества охраняващи политици???
23
0
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Не знаеш какво е пешеходна пътека. Там има три очертани пешеходни пътеки и една неочертана пешеходна пътека, по която преминава пешеходеца, който го блъсна колата на НСО.
22
0
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 8 години
Питаш как съм преценил, че регулировчика пуска само колите, а не и пешеходците. Отговарям ти - от горчив собствен опит - ежедневно преминаване там, поне два пъти на ден, в продължение десетки години, а когато не забравях за този регулировчик, си сменях маршрута, заради него. Бързаш за работа, а там може доста минути да чакаш, заради онзи с палката.
21
0
 
10
 
! Отговори
мисионера преди 8 години
Това което не могат да свършат болести и бедствия,ще го свърши НСО.
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има три пешеходни пътеки,но пешеходеца минава точно там където няма,и после олеле,мързела мори не мъчи
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИстинатаИнтересно ми е как прецени, че регулировчикът пуска колите, но не и пешеходците?!
18
3
 
13
 
! Отговори
Истината преди 8 години
С този регулировчик там, никой пешеходец не може да се съобразява, поради простия факт, че регулировчика там никога не пуска пешеходците да преминат, а пуска само колите. Да се чуди човек, тези в КАТ с конкурс по "умност" ли ги избират или да. Всъщност това там, където пресича пешеходеца, може да се приеме за пешеходна пътека - продължение на тротоара, както е записано в закона.А за НСО просто нямам думи - прави неразрешен за момента ляв завой и неясно защо не вижда пешеходеца и го блъска.
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не защитавам НСО,но този пешеходец ако си беше помръднал задницата да мине по пешеходната пътека нямаше да коментираме нищо сега,ама пустия му мързел
16
8
 
9
 
! Отговори
иванчо Путинов преди 8 години
Просто е пресичал неправилно, без да се съобразява с регулировчика
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Определено пешеходецът се е движел с несъобразена скорост и е представлявал заплаха за колата на НСО и затова трябва да бъде арестуван и осъден на доживотен затвор! А, и трябва да се приеме закон, който забранява движението на пешеходци с повече от 1 километър в час!
14
0
 
20
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Автомат извадили ли са да го сплашат! Че и това се е случвало...
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинявам се, но пресичащият прави нарушение. Вижда се идеално, че там не е нито пешеходна пътека, нито продължение на тротоара. Ясно е, че автомобилите на НСО се движат безобразно, но нека бъдем обективни. Тук виновникът не е автомобилът.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сегашното правителство вдигна Бюджета на НСО 2 пъти за сравнение с миналата година. Какво може да очакваме от такива, които се чустват безнаказани и охраняват мутрите(пардон властта)
11
0
 
17
 
! Отговори
Blago преди 8 години
Сега ще има повдигнати обвинения срещу пешеходеца :)
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пребили ли са пешеходеца? Защото ако не са, то тогава не е бил автобомил на НСО.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам видеото, колата на НСО си е в нарушение. Второ, абсолютно неадекватно регулиране на движението там, от страна на регулировчика от КАТ и това си е винаги така. Там, ако си пешеходец и има регулировчик, може да не успееш и за един час да преминеш на отсрещния тротоар или какво се води за тротоар там. Това е причината след дълго чакане някой пешеходец да не издържи и да премине, въпреки че не трябва.
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АААА НИЩО МУ НЯМА ОДРАСКАЛ СИ Е САМО Х.Я! ЩЕЕ НА ПОЛОВА ДИЕТА ЕДИН МЕСЕЦ И ЩЕ МУ МИНЕ. КАТО ПРЕСИЧА ТАМ ДЕТО НЕ ГО Е УЧИЛА МАЙКЯ МУ ТАКА ЩЕЕ! НЕЗНАЕЛИ ЧЕ ТАМ КЪДЕТО СЕ ДВИЖАТ МУТРИТЕ НАРОД НЕ ПРЕСИЧА? Е СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ ЗНАЕ!!!

Спонсорирани публикации