Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното българско дете жертва на родителите си, на манталитета и простотията на българинът. Същото е и с убиеца на Виола, богати родителите задоволявящи всеки каприз на нарковончето, онзи дето погуби 4 живота с 12 акта, мощна кола и тате богаташ, на всички тези мама и тате са постлали. Сега бащата да съдят, защо момче на 16 ползва колата му. Няма оправяне, каквито и закони и рестрикции да има.
10
10
 
22
 
! Отговори
медии, медии... преди 6 години
Зависи КАК ще бъде поднесено събитието: тук е "шок и ужас".Закономерно е след 14 дни скитане из горите да се подхлъзне и падне някъде.Ако беше се предал, щеше да е жив.Ако майката не беше толкова самоуверена, арогантна и сигурна, щяха да й съчуствуват, вярват хората.А сега има съмнения.И ако наистина се е самоубил, дали не е бил отчаян, че близките му НЕ искат да се предаде, а да му съставят "легенда"?.Да издържи 13 дни и на 14-я?
9
8
 
29
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Винаги е имало безотговорни хора,но сегашните младежи са направо ампутирани от това чувство!Но няма как иначе да бъде, времената са такива-нещата които пречат на бързия личен успех се отхвърлят!Примерно скромността вече е силно отрицателно качество,а самохвалството-положително.Та едва ли се е самоубил,а по-скоро е паднал.Теренът там е ужасно крив,направо за алпинисти...
8
8
 
88
 
! Отговори
Не е добре преди 6 години
Който е безгрешен нека първи хвърли камък!Съболезнования на близките,Бог да прости едно толкова младо момче.Не бъдете злобни,няма нужда да изливате жлъч по това дете,вярно направило е грешка,но това не е начина по който е трябвало да е плати.За всички Вас които знаят само да злобеят и да говорят срещу това дете,Вие имате ли деца,или се смятате за толкова безгрешни,че това на Вас няма как да Ви се случи!
7
16
 
77
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Мисля, че всички ***, които развиваха теории как го крият, и какъв бил мрънсик и т.н може много бързо да се скрият в дупката си. Момчето се е самоубило заради вината, която е изпитвало. Злите хора вина не изпитват. Една излишна трагедия.
6
40
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Нормално е при пазарната икономика и демокрацията някои да изпадат в отчаяние и да се самоубиват. Държавата не е длъжна да се грижи за всеки и да осигурява условия за развитие на младите за да не карат като луди по пътищата, пазарът е най-добрият регулатор, демокрацията е най-съвършената система и никой не е измислил по-добра, оцеляват най-силнити и най-адаптивните, такива са законите на природата.
5
57
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната лъжа, момчето е от някое богато семейство и отдавна са го пратили в чужбина, а сега лъжат, че се бил самоубил, за да не плащат щети на истинските жертви!
4
53
 
29
 
! Отговори
Да почива в мир преди 6 години
както всеки , напуснал този свят.+Но има много съмнения:1.Вчера се прекратиха търсенията, а днес се намери от кмета, баща му и чичовците- мъртав.?2.Тъй като не се публикуваха снимки, имена на родители( както при други случаи) идентификацията на човека, помел 5 души, (които имат нужда от лечение и финансова помощ) остава на СЪВЕСТТА на кмета, бащата, чичовците, а НЕ сме сигурни, дали трупът в гората е на ИЗДИРВАНИЯ КРИСТИЯН.Може да бъде на всяко момче.Кой ще гарантира ( с имената си, длъжност
3
6
 
133
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Това вече не е добре. Колко хора избиха маса народ в катастрофи и нямат никакви угризения, а това младо момче дори не уби никой и съвестта ми не издържа :(
2
16
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно момче, българче, син и внук български по малко! И едно съсипао семекство повече!!!!
1
11
 
115
 
! Отговори
milena преди 6 години
Бог да го прости! Горкото момче, явно психиката му не е издържала. Един път е направил грешка и заплати с живота си за нея.