Стефан Димитров: Сглобката прави всичко за собствени облаги

Композиторът е разочарован от политиците
27 дек 2023 21:15, Екип на Bulgaria On Air
32
Стефан Димитров: Сглобката прави всичко за собствени облаги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Кръстен съм на баба ми Стефана, всеки наследява нещо от родителите си и баба си, и дядо си. Тя беше доста особена, беше сприхава. През годините го празнувах като виках много приятели, беше много готино. Но уви, приятелите през годините намаляха, но се надявам, че гледат отгоре", каза композиторът Стефан Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Той не скри, че е разочарован от политиците.

"Много е тягостно всичко, което се случи - непрекъснатите избори, общинският избор в София. Вършат някакви безобразия. Притесняваме това, че държавата проявява огромна нерешителност. Ние сме в НАТО, ние сме в ЕС, а ние сме с единия крак насам, с другия натам. Това влияе на другите държави към нас. Не сме категорични. А преди времето не беше такова - не чакахме изгоди и облаги. Никой не осъзнава, че всеки е смъртен и не може да се занесе тези пари със себе - това ме влудява. Тази алчност не мога да я обясня", допълни Димитров в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му "сглобката" прави всичко само за собствени облаги.

"Те са готови на всякакви компромиси, това не е мъжко поведение. Не бих простил, ако някой ме арестува и пие шампанско, а на другия ден да го целувам. Единствено си го обяснявам с това: "Хайде да седим тук и да вземем едни пари". Вярата е нещо много голямо, но сега народът е обезверен", подчерта композиторът.

Димитров е на мнение, че те нямат право да променят Конституцията: "За съжаление, сигурно ще си изкарат мандатът. Единственото, което са ми предлагали, беше да стана вицепрезидент. Каквото и да ми предложат, бих отказал, а сега пък съвсем, защото аз си отстоявам моите позиции и никой не може да ме премести на друга посока."

Той се надява политиците поне да оправят пенсиите на хората на изкуството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Стефан Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Въпрос? преди 4 месеца
Кой е този незнаен Стефан Димитров? И за какво се бори? За дестабилизиране на страната, за събаряне на правителството, за нечия чужда пропаганда? За опрюване на малкото качествени политици?...
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много е прав за шарлатаните! Вече не се съобразяват нито с народ,Конституция,закони,депутати...правят си каквото те си искат! Лъжат! Много ще страдаме,ние ще платим за всичките им ала-бала,но дано по-скоро дойде "Видов ден" и за тях! Дано си платят !
21
2
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Aми прав е. Да промениш конституцията на една държава само за да може двама души с двойно гражданство да стават министри е пълна подигравка с основния закон на страната. Да отрежеш правомощията на главнокомандващия българската армия за да може фашиста Магарев да решава еднолично как България да стане фашистка държава е национално предателство.
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не е вярно - Просто Киро работи на парапета за баджанака от Ямбол :)))
19
2
 
19
 
! Отговори
Лллл преди 4 месеца
Честит Имен Ден ! Стефан Димитров е написал и изпял толкова много прекрасни песни , че не обръщам внимание на политическите му пристрастия . Но за сглобката е прав . Пълни *** и мошеници . Нищо не правят за народа , а само за себе си ! *** .
18
2
 
4
 
! Отговори
665+ преди 4 месеца
Единственото решение е "черни ескадрони" като в Латинска Америка, но по начина на Мосад да им избиват децата им в чужбина, а те да ги отстраняват по принципа на Кашоги в един хубав варел. Знаете ли, че обработени с определени киселини или основи биха станали прилични торове с които да заменят вноса.
17
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не сме чули Стефан Димитров да говори такива работи кога управляваше предишната сглобка ГЕРБ и ДПС. Хахаха!!!!!!
16
2
 
1
 
! Отговори
оно държавата пропад преди 4 месеца
До Анонимен Са Марето Габриелкина току що накупи стиропора и кат ротира ше те санира .
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Според мен, всички неодобрени блока за саниране в България (в резервния списък) трябва да излезнат на протест и да блокират пътища и магистрали с искане за 100% безвъзмездно саниране. С нашите данъци санираха и санират други блокове, а нашите не санират. Няма такъв филм!!!
14
1
 
22
 
! Отговори
мислете ако все още преди 4 месеца
Кое е най-доброто , което едни крадци следва да направят с една къща след като я оберат , струва ми се да я запалят . Тагарев по много причини ми прилича на човека с факлата .
13
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А,добро утро, свате! Че то това се виждаше от ден първи. Плеснаха с ръце и се прегърнаха с тези, които казваха, че са мутри, мафия, крадци. Арестуваха Борисов, плюха по Пеевски. Христо Иванов се влачеше по търбух на Росенец, сега слуша Пеевски и изпълнява. Кирчо и Кокорчо, където си изградиха предизборната платформа с анти-ГЕРБ говорене, сега гласуват заедно. Общо взето бояджии и интересчии.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Cлaвa Aлa-бaлe, Лykoйлa ga им нacnopи koмиcиoннитe!
11
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А тези,които ни скачаха по главите 12 години за чии облаги работеха?Ти къде беше през това време?
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не казва другата посока!
9
5
 
17
 
! Отговори
До 5 преди 4 месеца
Това,че жена му е реститутка,няма нищо лошо.Лошото е,че така наречените интелектуалци винаги се спотайват и нагаждат към таз,която е на власт.За да промениш това,от което си недоволен се иска смелост.Страхливците да замълчат.
8
1
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 4 месеца
Иска да каже, че сме се разкрачили (единия крак тръгва към една посока, другия в друга).
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стефан Димитров направи няколко хубави песни и толкоз.Чак пък голям композитор не е.Не му чухме позицията,освен недоволството и жал по минало време,когато СДС беше на власт,а той за малко шеф на БНТ.
6
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако не бяхте застанали зад Вили Лилков,а бяхте подкрепили Васил,сега нямаше да има колапс в СО.Заставате зад предварително загубени каузи,а после недоволствате.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Алоууу,недоволните,това предлага пазара,това сме избрали.Като сте толкова ербап и толкова честни и компетентни,защо не направите партия и не се явите на избори,а само лаете.
4
3
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
върлият демократ нещо се разочаровал от какво ли нали жена му е реститутка