Отворените простраства за служители губят актуалност

Имат по-лош ефект върху продуктивността, смята арх. Павел Янев
31 окт 2019 18:50, Александър Попов
6
Отворените простраства за служители губят актуалност
Кадър: Bloomberg TV Bulgaria

Комуникационните точки в офис пространствата ще претърпят промяна. Тези отворени пространства занапред няма да са толкова актуални. Според много изследвания и анализи напоследък продуктивността на служителя е по-ниска в "open space", отколкото в по-малки тиймове. Това мнение изрази арх. Павел Янев в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria.

Павел Янев спечели престижната европейска награда за "Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция" в рамките на The European property awards 2019-2020.

"Проектът ни е интересен с факта, че клиентът ни имаше пълно доверие. Доста е контрастен на фона на това, което се вижда на пазара. При голям обем успяхме да постигнем и пълна реализация на детайлите".

Гостът посочи, че в условията на нашия бит липсва достатъчно квадратура за дрешници, например. Той уточни, че сградите след 90-те години се проектират на кутиен принцип.

"Въпросът не е в квадратурата на пространството, а в правилното му подреждане, защото се виждат и голями квадратури с нулева функционалност", допълни Янев.

Целият разговор с арх. Павел Янев вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Отворени простраства
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наредени кабинките една до друга, а разни супервайзърчета са като орли между коридорите и пишат черни точки, защото си отворил Гугъл, да порърсиш нужна за теб информация, че да си свършиш работата, ама като ги попиташ, откъде трябва да знаеш дадена подробност, за която не са те информирали, те ти казват имаме 17200 страници документация за последните 4 години, вщсятрзана с твоя пост - прочети гиУау ... после защо напускаме през 2 месеца
5
0
 
0
 
! Отговори
Едрр и мазен шеф преди 4 години
до 3Ами, там си на работа, моето момче ....
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието : Отворените простраства за служители губят актуалност.Какво точно означава думата " простраства " в българския език ?
3
0
 
0
 
! Отговори
Гълабарници преди 4 години
Това е толкова вярно, че е направо като правило и едва ли има нужда да се коментира.Отворените пространства тип "open space", показват какво е отношението и разбирането на работодателя за служителите - овци в кошара готови за стригане...
2
1
 
3
 
! Отговори
акъл преди 4 години
Който е бачкал в големи фирми знае. Огромни отворени пространства подтискат. По-малки пространства със сплотени екипи са начина, но пак зависи от екипа.
1
1
 
9
 
! Отговори
служител преди 4 години
А добър ден!

Спонсорирани публикации