Нагъл НАП-аджия заловен с 20 бона подкуп

За момента няма яснота за каква услуга са поискани парите
10 сеп 2009 09:31,
48
Нагъл НАП-аджия заловен с 20 бона подкуп
Снимка: БГНЕС

Данъчен от НАП е задържан заради поискан подкуп от 20 хиляди лева от собственик на фирма.

Заместник градският прокурор на София Роман Василев обяви, че акцията по задържането му е била късно снощи.

За момента няма яснота за каква услуга са поискани парите.

Василев обяви още, че обвинението срещу директора на ТЕРЕМ Жечко Петров е за присвояване в особено големи размери.

По предварителни данни става въпрос за 5 млн. и 200 хил. лв.

Схемата: държавното дружество възлагало на свои дъщерни дружества унищожаването на боеприпаси.

Те от своя страна пък казвали, че нямат капацитет, и решавали да насочат съответните средства към друга фирма.

"Нахалството не спира дотук, освен че се превеждат пари, се дава възможност утилизираните боеприпаси да станат собственост на фирмата", поясни прокурорът пред bTV.

Още по темата

По думите му от месец и половина в прокуратурата са постъпили над 30 сигнала от различни министерства, които вече се проверяват.

Василев добави, че има проверки и в Министерството на отбраната – освен за ТЕРЕМ, за столовата, за розовите БМВ-та.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 41. Допусна *** грешка злобен, зъл и нагъл "умнико" . Никога не съм вършил такива работи с хора, които имат и най-малка връзка със службата ми , а дали изобщо съм ги вършил не е твоя работа , цинично извратено ***! Но защо ли си губя времето да обяснявам на такъв умник!... Явно си не само циничен, но и ужасно мръсен за да пишеш глупости. И още нещо нямам никакво намерение да работя в подобни служи, за които пишеш. Те са пълни с такива наглеци като тебе и не допущат съвестните, поне за сег
43
0
 
0
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Мафията дето върти търговията с оръжие не допуска новобранциТам "Омертата" е пълна!Да е чул нещо скоро некой?Веж неможем се начудим на Благоевградско и Петричко? Там 80 годишни старци гледат канабис!Казали който пуши от тревата че му поникнат нови зъби.А сега де?
42
0
 
0
 
! Отговори
qw преди 14 години
Защо в "Билла" продават *** пилета и защо посетителите в музея са повече от купувачите в магазина? Защо продават нещо бяло с етикет сирене?Защо дават на прокурор кърджалийския магазин "Билла" 24rodopi.com
41
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
до 36Абе *** нагъл това, че някой "работи" в НАП или в друга държавна институция не му дава право да я ползва за оръжие с което да изнудва хората и да облагодетелства себеси и околните му, но така като те чета ти си точно от тези *** *** които ще направят *** на който трябва само и само да станат инспектори от НАП или плоцаи от КАТ за да могат да стрижат хората като използват държавната сила.***
40
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
on si znae...
39
0
 
0
 
! Отговори
нап преди 14 години
Данъчен от НАП е задържан заради поискан подкуп от 20 хиляди лева от собственик на фирма.За момента няма яснота, за каква услуга са поискани парите.? Собственикът на фирмата би трябвало да знае, за какво са му поискани тези пари.
38
0
 
0
 
! Отговори
Да преди 14 години
Ясно и точно казано!
37
0
 
0
 
! Отговори
XXXL преди 14 години
Господа прокурори, защо не разгледате въпроса с унищожаването на ракетите СС23? Кой, Как, и защо. Дойдоха парите от САЩ и пак там се върнаха, а ние - ни пари, ни ракети! Кой ги унищожи - Терем. Двоен Ви е аршина господа ПРОКУРОРИ, или поръчкови?
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 30-Гошо Гошо, да знаеш от теб по-голям наглец няма. Ако беше от другата страна щеше да си същия ***.
35
0
 
0
 
! Отговори
Jelev преди 14 години
Danachnite smachkaha mitnicharite.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
наглия НАП-аджия е заловен,защото не си е дал летпата по-нагоре.според мен,де...но то не е късно. ако снесе нещо,ще го пуснат,поради недостатъчни доказателства. или може би само аз виждам така подредбата на нещата?
33
0
 
0
 
! Отговори
До Бай Колю преди 14 години
Първо страдат и редовни платци , масово обявяват сделки за недействителни, примерно - нямаш склад , значи не продаваш зъно! Новата им мода е да обявяват , че няма съвпадение на ВОП и ВОД и да изръчкват чуждестранните ти контрагенти, вече има фирми който отказват да продават стоки за Б-я, а повечето не искат и да чуят да купят от Б-я ... Европеиските фирми приемат за много лош знак да ги обявят за съмнения в сделките... А на нашия НАП ич не му дреме ... После чайкайте да се увеличи износа....
32
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
А ти какво направи?! Даде ли?! Предпочете да се разделиш с една сумичка, вместо да си търсиш правата?! Последния държавен служител който ми поиска една пиклива почерпка от 40-50 лв. беше дисциплинарно уволнен и осъден, макар и условно! Верно, това ми струваше две-три явявания в съда и даване на показания в прокуратурата, но ако си принципен, какъвто аз смятам че съм, това не би трябвало да те спре!
31
0
 
0
 
! Отговори
тутин преди 14 години
Гошо, точно това стана. Искаха % от моите пари, които ние изкарваме с 12 часови работни дни.Изобщо никаква прошка и милост не трябва да има за такива. Както за данъчни, така и съдебната система. Злоупотребата с власт трябва да се наказва жестоко !
30
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
виж погледни ги от онази гледна точка ако са на процент ще ти го върнат, но най-вероятно ще искат процент от твоите пари.да умират в кофите помяритеха ха ха
29
0
 
0
 
! Отговори
tutin преди 14 години
..и да - данъчните искат подкупи точно "заради черните си очи". Няма нужда да имаш нужда от услуга. За тях е услуга да ти върнат ДДС-то, което си е твое и без това. За тях е услуга да ти приемат фирменети декларации, за тях работата по дефиниция е услуга, която ти правят.Казвам ви, на мен ми запорираха сметки, защото фирмата, с която работим от 5 години изведнъж "не им излизала в системата". И обясниха как с 10% щяла да се появи. Появи се, какъв ми е избора ?Вс. корумпирани данъчни в затвор!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така ще бъде след като честните и принципните служители в НАП се мъчат да ги отстранят по някакъв начин, а наглите задължително остават на работа при каквито и да са обстоятелства. Не, че всички там са нагли и не, че всички наглеци са добри специалисти, но все пак те винати оцеляват.
27
0
 
0
 
! Отговори
tutin преди 14 години
На мен ми възпрепиятстваха възстановяване на ДДС при 100%-ова изрядност на фирмата, искаха подкуп за ми приемат документите. Иначе "не им излизало в системата".Нека горят мамка им подкупна урудлива !
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** ся трябва ли да се чете тва сичкото ве?
25
0
 
0
 
! Отговори
до kuku pipi преди 14 години
нека и аз като гошо ти кажа:1.много си смотан2като не му стигат 300 лв.,да ходи да бере чушки 3а 20 лв надник, 3 какъв процент за разкрития,като това му е основната работа 4 баси и изкривеното мислене,КАТ като крадели,и НАП,и те трябва 5 много си смотан