Отвлякоха мъж заради невърнат заем

Двамата похитители са задържани в Драгоман
Обновена: 13 юни 2011 14:10 | 13 юни 2011 14:09,
7
Отвлякоха мъж заради невърнат заем
Снимка: архив МВР

Двама мъже са задържани за отвличане и побой на техен познат в Сливница, съобщиха от МВР.

В петък сутринта в полицейския участък в Драгоман дошъл пострадалият 31-годишен мъж – целият в синини, бос и с раздърпани дрехи.

Пред полицаите разказал, че същия ден около 5,00 часа сутринта чул някой да блъска по входната врата на дома му. Излязъл, за да отвори, а двама мъже нахлули в къщата и се нахвърлили върху него с шутове и юмруци.

След като го пребили, го качили в бял микробус и се отправили към гробището, като побоят продължил и в колата.

В района на драгоманското село Чукозер, мъжете слезли от колата и продължили да тормозят жертвата. Мъжът обаче успял да се освободи и избягал.

Криминалистите скоро стигнали до похитителите – 35-годишен мъж с инициали И. П. и негов приятел – А. В. (37 г.), и двамата от Сливница. Двамата са задържани в Драгоман, а бусът, с който са похитили мъжа, е иззет. В него и в дома на потърпевшия са открити следи от кръв.

Междувременно се изяснило, че преди време отвлеченият мъж взел от единия нападател пари назаем срещу лихва от 20%, но не успял да върне цялата сума.

На извършителите на отвличането са повдигнати обвинения и са с мярка за неотклонение „парична гаранция“. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: побойотвличанезаем
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
много яко преди 12 години
,,извършителите са .... с мярка за неотклонение парична гаранция. която ще бъде платена от потърпевшия ако не иска да падне и да се удари лошо.... "
6
0
 
5
 
! Отговори
bigbadboy преди 12 години
и кои сте вие дето работите с банките бе ***???я кажи имена да знаем всички!
5
0
 
20
 
! Отговори
лори преди 12 години
-от управата се знае кои са тези които дават пари, т.е. лихвари, защо не им се зададе въпросът от какво и как са натрупали пари, че да подпомагат останалите със непосилни заеми- всички трябва да се опандизят-до един, те са кръвопийци
4
23
 
10
 
! Отговори
кебапче преди 12 години
ГА ИДЕ КИФТЕАТА НИ РИВА,,А ГА ТА БИЯТ РИВЕШ ,,,БЪЛГАРСКА РАБТА
3
0
 
30
 
! Отговори
Стареца преди 12 години
Хора се самоубиват заради невърнати пари към лихвари и банки. Органите да действат по решително против тези ***. Депутатите да се ограничат лихвата по кредитите до разумни граници със закон, без право на драстично вдигане както става постоянно от банките. А то не можеш да променяш условията на този който дава кредита и казват да си внимавал като си подписвал. При лихварите е още по-лошо. Всеки може да изпадне в затруднение и да вземе заем. Обикновено това е капан в България.
2
7
 
12
 
! Отговори
лихвар преди 12 години
Ами ние работим с банките, те затова не дават на гражданите ,за да взимате от нас
1
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за кво зема пари от лихвари???