Намериха изчезналата Елица

Момичето било в неадекватно състояние, откриха я в района на автогара "Изток"
Обновена: 25 фев 2012 20:04 | 25 фев 2012 19:38,
163
Намериха изчезналата Елица
Елица Побакова вдигна на крак полицията. Снимка: МВР

15-годишната Елица Побакова от Русе, която бе обявена за издирване от полицията, бе открита в района на автогара "Изток" в столицата. В издирването й са се включили много служители на СДВР, оказано е съдействие от таксиметрови шофьори, получени са много сигнали от граждани, каза шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Според показания на очевидци, тя е била във видимо неадекватно състояниe. Шофьор на такси е казал, че Елица е искала да я закара до Русе.

В момента момичето е в Първо РПУ. От Детска педагогическа стая работят с нея по отношение на изясняване на негови мотиви за това отклонение.

"Тя е в неадекватно състояние, с неадекватни реакции, но каква е причината за това поведение на момичето, все още е рано да се каже", каза комисар Йорданов.

По Елица няма следи от наранявания или някакви посегателства. Служителите на МВР са открили в нея брошура за хранителни добавки, но тепърва ще се изяснява дали тя ги е използвала и оказали ли са някакво въздействие.

Днес на обед 15-годишната Побакова изчезна от зала "Христо Ботев" и вдигна на крак полицията след сигнал на нейната треньорка. Тя напуснала залата по джапанки, кимоно и яке, и няколко часа  бе в неизвестност.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: МВРЕлица Побакова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
0
 
! Отговори
..... преди 12 години
*** нямат имена ,те имат само инициали.. иначе как ще знаем ,че са ***!
119
0
 
1
 
! Отговори
Побакова преди 12 години
От къде знаете,че това е отговора на майка ми?Имате ли напредстава изобщо,как е разбрала и в какво състояние е била след това,че казвате че не се е интересувала?И преди да започнете ся да ме оплювате аз сестрата на момичето!!!
118
1
 
2
 
! Отговори
son of the beach преди 12 години
Според мен трябва да й се тегли един хубав бой!
117
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo smarkat i navciakade .
116
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как случайно съвпада с актуална тема от последните седмици за ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ!!!!!!!!!!!!толкова нелепи ,, случайности,, в тази държава
115
6
 
8
 
! Отговори
Името преди 12 години
Кво искате, живота е пълен ***, момичето е превъртяло играта за първи път и още не се е научило да се прави, че му дреме че е живо... Ако чак толкова не се знае какво да и се направи, вижте ми IPто, от провайдера ми земете адреса и ми я пратете, след време сама ще си тръгне от нас по-нормална от колкото някога изобщо е била и то изцяло за моя сметка...
114
6
 
10
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Защо няма подробности за нравите на момичето?! - може би НЕ случайно.... Съотборничките й можеха да кажат нещо, треньорката също.... Информацията на полицията за неадекватност и нищо повече не ми допада. Това е удобно обяснение за "дооформяне" на версии и по-нататъшни действия. От съотборничките и треньорката поне може да се узнае чувствителна ли е, наркоманка ли е, бедна ли е, скромна ли е, имала ли е някакви проблеми и т.н. Тази тайнственост не е в полза на детето - всеки коментира какво ли не
113
5
 
47
 
! Отговори
баба Хакерка преди 12 години
Чета Ви коментарите и недоумявам... на никого ли не му минава през ум, че тези спортове - бойните - са опасни за здравето на децата. Та това дете може да е получило някакво нараняване (не е задължително да има външна рана или синина) по време на състезанието, някакво сътресение или от пренапрежение детето да е получило психически отклонения... Не го съдете като не сте на ясно, а кажете просто - дай Боже да се оправи детето... и пази Боже да не се случи същото с моето дете или внуче...
112
7
 
29
 
! Отговори
даскал ботьо преди 12 години
не един път съм го писал във форумите.въвеждане на макаренковско възпитание,там е спасението.сегашното поколение е,вятър ги вей на бял кон.
111
10
 
17
 
! Отговори
инат преди 12 години
Докато младите не почнат да работат яко за всеки лев който им се дава още от 10/12 годишнизанапред само с такива новини ще ни занимават,защото масовото безделие и измислените псевдо спортисти водят до това..деца били ОЩЕ,айде бе на нас не ни прощаваха елементарни забежки почти до казармата,ама сега и войници неходят,за да не настинат случайно,стоят на топло в дискотеките и подлезите.
110
6
 
10
 
! Отговори
ее преди 12 години
Това че родителите пращат децата си навсякъде на всяка цена където успеят и се друсат няма нищо особено.
109
4
 
50
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
В гимназията имах един съученик, който спортуваше и ходеше по състезания. Преди всяко състезание му даваха да пие една шепа хапчета. Не беше възможно да стои на едно място и не се задържаше в час. Направо се побъркваше и казваше че ако не се движи ще удари някого. Та с тия гадости дето ги дават на децата не се учудвам на момичето да му е станало нещо. Родителите къде са ?
108
4
 
41
 
! Отговори
vxb преди 12 години
Ква полиция?! Вижте, че таксиджия я е намерил...
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Тя е в неадекватно състояние, с неадекватни реакции, но каква е причината за това поведение на момичето, все още е рано да се каже", каза комисар Йорданов.
106
2
 
25
 
! Отговори
doncho преди 12 години
Добре, ама така и не разбрахме защо в крайна сметка е била в такова състояние.
105
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надрусала се е като куче в студентски град..
104
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Радвам се че са я открили.Браво на полицията за бързата им реакция.
103
3
 
15
 
! Отговори
N138 преди 12 години
BRAVO!!!
102
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хотел Плиска , е в квартал Изток.От Днес.бг както винаги бъркат понятията.Вие знаете ли къде е автогара Изток?Или сте някои селяни които не правят разлика между квартал и автогара?Поне си редактирайте глупостите!!!
101
1
 
83
 
! Отговори
буба4ко преди 12 години
Ама защо слагате нейна снимка, че и целите й имена???А когато стане дума за серийни убийци и изнасилвачи - или само инициалите или нищо.Човек ще си помисли че да си млад спортист е голямо престъпление...