Кола се запали, пострадаха дете и две жени

Причините за инцидента се установяват
Обновена: 16 авг 2013 17:02 | 16 авг 2013 16:48, Веселина Йорданова
17
Кола се запали, пострадаха дете и две жени
Снимка: мРепортер

Тригодишно дете и две жени пострадаха, след като лек автомобил се самозапали в движение в Ямбол.

Последвал и взрив от газовата бутилка на колата ”Ауди 100”. Пострадалите – момченцето и две жени на 30 и 50 години, са транспортирани в Центъра за спешна медицинска помощ – Ямбол, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 14,00 часа, близо до блок 14 на комплекс “Хале”.

Причините и нанесените поражения се установяват. На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група при Областната дирекция на полицията.

Детето е с най-много изгаряния, съобщи зам.-директорът на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол Кръстина Минева, цитирана от „Фокус“. Пострадалите ще бъдат транспортирани до клиниката по изгаряния в Пловдив.

Снимката изпрати читател в рубриката ни мРепортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
2
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
СЕЛЯНИН С АУДИ ЗА 1000 ЛЕВА ХА-ХА-ХА
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"... в България ни подтиква към мисленето на евтини варианти, хората в чужбина не са чували за такива неща. "Ти да не идваш от Мелмак бе, ***?! На LPG карат в Германия, Гърция, Италия, Австрия, Сърбия и т.н. VW предлагат почти всичките си нови модели на LPG, a моделът CADDY още преди 3 години се продава и на МЕТАН! Половината ни автобуси са на метан, проблемът си е ваш, че пестите 50 лв. годишно от качествена поддръжка...
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Успех в трудния момент Диче
12
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
Недейте ля мозъци кой и защо кара на газ , всеки си преценя риска и възможностите, по-добре се помолете това детенце, което е с доста сериозни изгаряния да се оправи бързо.
11
0
 
3
 
! Отговори
joro преди 10 години
ayditata sa mnogo lesno zapalimi i bez gazovo
10
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова ли е сериозна тази икономия, че да си струва риска накрая да платиш със здраве или живот? И на мен не ми е без пари бензина, но предпочитам аз и семейството ми да живеем, пред това да добавя още един риск!
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега нека дръпне чертата и да види колко е спестил от газта. Тия дето викат, че е изключено да се случи на тях са ми най-сладки.
8
6
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
za6to ne puskat koli s gazovi uredbi v podzemnite parkingi,ei zatova
7
9
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
kola s gazova uredba nikoi pat nqma da si kupq kakvato 6te ikonomiq da e
6
10
 
24
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
И аз карам кола с газова уредба,но подобен инцидент за себе си го изключвам защото най-редовно поддържам уредбата си и отстранявам веднага и най-малката неизправност.Качествата на жената шофьор не желая да коментирам,но качествата им като техници са почти нулеви...научили са се да шофират,но технически да поддържат колата си им е последната грижа...Разбира се,че има и изключения,но този случай не е от тях...Категорично съм "ЗА" отмяната на фаровете през деня в градски условия!
5
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дизела му е майката!
4
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето защо, колкото и скъп да е бензина никога няма да карам кола с газова или метанова уредба, пък ако ще и да е супер качествено направена, камо ли да си возя детето вътре. Лошото е, че ниския стандарт в България ни подтиква към мисленето на евтини варианти, хората в чужбина не са чували за такива неща.
3
13
 
28
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
Лято, слънце, жега, собствените ФАРОВЕ допълнително вдигат 3-4 градуса отгоре, а ЛАМБИТЕ на колегите подгряват и без това нажежените ламарини с още 10-на градуса. Случва се.
2
7
 
16
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Fuckingdnes Какъвто ни е народа - такава ни е държавата, или по точно "*** народ - слаба държава"!
1
5
 
34
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Кошници минаващи ГТП по "втория начин", АГУ - събирано от морга, монтирано по инструкции в някои автофорум в интернет и ей го резултата!