Разбиха бензиностанция на колела край Казичене

Бус бил снабден с брояч, помпа и пистолет за зареждане
12 мар 2014 14:40,
10
Разбиха бензиностанция на колела край Казичене
Броячът на бензиностанцията. Снимка: МВР

Полицаи и митничари са разкрили работеща нелегална бензиностанция в столичния квартал "Казичене".

Вчера униформените предприели проверка на адрес на ул. "Липите" в квартала, където имали получен сигнал за паркиран лекотоварен автомобил "Фолксваген", собственост на 56-годишен мъж от столицата.

След оглед разследващите открили, че в автомобила има монтиран съд с вместимост 750 литра, ведно с електронен брояч, помпа и пистолет за зареждане.

При проверката били открити и 80 литра маркирано гориво за отопление без платен акциз и документи за произход.

Нелегалната мобилна бензиностанция е иззета, работата по случая продължава.

От МВР уточняват, че на собственика на нелегалната бензиностанция на колела ще бъде съставен акт за административно нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ Я ДАВАХА СКОРО ПО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ , И ВСИЧКИ ИНСТЕТУЦИЙ СЕ СТРУПАХА ЗА ПРОВЕРКА , НО НИЩО НЕЗАКОНО НЕ НАМЕРИХА
8
0
 
8
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Глей ся до къде я докарахме- полицаите да "разбиват" на хората колите тц тц тц тцТова джърналист май си е диагноза
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ ИМЕНАТА МУ - БОКЛУЦИИИИИ
6
1
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Бай Петре, на разхода влияние оказва и качеството на пътната настилка, както и културата на останалите участници в движението. Така че с една и съща кола наистина може да минеш с 20% повече км в "бяла държава" и да не е от горивото... В Турция като си гледам борд-компа ми гори с 0,5-0,8 повече от при нас, при все че карам по главните им пътища и на автопилот. И с наша и с тяхна нафта. В Румъния си е като унас, в Унгария леко пада разхода. в Сърбия магистралата се разтропа и там е като в Турция
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до Черен Петър Aз си зареждам само от една верига бензинджийници и си "хващам" разхода който ми дават по книжка... Също и ненамирам разлика с нафта заредена Италия, Унгария, Австрия,Румъния и Турция... Само че зареждам само от бензиностанции които са собственост на въпросната фирма, а не фран-чайзове. Колкото и да разправят че е едно и също горивото - не е съвсем така.
4
1
 
25
 
! Отговори
до Черен Петър преди 10 години
Не знам какво има в нашата нафта но една и съща кола с нафта от ОМВ тук мина 813км с един резервоар, с нафта от ОМВ в Австрия мина 1023км.... даже съм си го снимал и до ден днешен се чудя за тия 200км разлика
3
3
 
10
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
Дойде БКП на власт и вече почнаха нелегалните далавери... сега ако този се окаже някой партиен функционер мн бързо ще потулят случая( освен ако не е от на ББ хората че тогава ще вдигнат вой до небесата че са разбили на ББ нелегалната бензиностанция).
2
2
 
29
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Човека си е оборудвал автомобил да си зарежда нафтовата печка.А кой ще разкрие какви помии съдържа нафтата в големите и легални бензиностанции?
1
2
 
27
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
много обичаме да се порим един друг :)Да не мислите ,че полицията е разследвала или следила 6 месеца я:)