Велосипедист с опасност за живота след катастрофа край Русе

Мъжът е бил пометен от румънски камион
5
Велосипедист с опасност за живота след катастрофа край Русе
Снимка: Булфото, архив

50-годишен велосипедист е настанен в болница с опасност за живота, след като е бил блъснат от товарен автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Вчера, около 16.50 часа, на първокласен път Русе - Велико Търново преди разклона за град Плевен, товарен автомобил „Волво” с румънска регистрация, управляван от 35-годишен румънски гражданин, застига и блъска движещия се пред него велосипедист на 50 години от село Копривец, област Русе.

В резултат на удара е пострадал сериозно велосипедистът, който е с четири счупени ребра, фрактура на дясно бедро и контузия на главата. Същият е откаран в МБАЛ - Русе с опасност за живота.

Причините за настъпилото пътнотранспортно произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
На бай *** все друг му виновен ! Преди 30 гадини в ГДР всяка каруця бе ярко жълто боядисана, със черно изписан номер на двете канати и задното дъно, и на левите климии, лятно време, още в 20.00 часа светеха ветроупорни газени фенери със жълто стъкло отпред и ярко червено отзад !! Къде го това " чудо", сега, по нашите земи ? Къде велосипедист с каска и светлоотразителна жилетка у нашенско, че и със съответните светлини на колелото ? Ще си плащаме .... ! С кръв, здраве и живот !
3
3
 
3
 
! Отговори
Христов преди 10 години
До сега,*** газеха.Сега и мамалигарите са научиха и те.Забравиха като караха РОМАН ,и вече кой като тях.Застига и блъска движещия се пред него велосипедист .То е ясно.Някой да е видял ТИР да спазва ограничения?
2
2
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Карал е за някъде. Не всички искат да имат коли, за които да плащат скъпи затраховки, каскота, винетки, поддръжка и гориво. С едно колело - хем е всичко е в пъти по-евтино, хем се и поддържаш горе-долу във форма. Сега, ако тоя с велосипеда не е имал жилетка и/или други обозначителни знаци, тогава наистина не е било правилно той да е бил там.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А какво е търсил на това толкова опасно място тъпата кратуна?