Отново измамиха баба по телефона

Възрастната жена е дала 500 лв. на непознат
30 май 2014 10:43,
5
Отново измамиха баба по телефона
Снимка: архив, Булфото

89-годишна жена е поредната жертва на телефонна измама, съобщават от ОД на МВР-Бургас. Вчера около 16.30 е получен сигнал в Районно управление ”Полиция” - Средец, че възрастна жена е измамена по телефона.

Схемата е класическа. Непознат е поискал 500 лв. от възрастната жена, защото неин близък роднина има нужда от пари за операция на крайници. Бабата предала парите на непознатия, който дошъл на домашния й адрес.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление ”Полиция” - Средец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 10 години
Такива наглеци не заслужават милост. Такива биха посегнали и на нечий живот, за да вземат дори дребни пари.Използват роднинските чувства и преданост, за да присвоят дребните спестявания на старци в преклонна възраст! Правят със същата наглост и жестокост, с която пребиват по селата старци, за да им вземат последните левчета и малкото храна, която имат, без да ги е грижа как ще доживеят тези хорица до края на месеца! Тези деяния са равностойни на убийство.Твърдите мерки са задължителни.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е единственият случай за днес.Също 500 лв. само че от 91 годишна жена ,даже са и казали да ги хвърли през прозореца.Случаят е в София.Безумие.
3
1
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
На възрастните хора не трябва да се дават вече телефони.... като на малките деца.Само така могат да си опазят парите.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКофти е да ги изловят защото са електорат я на *** я на Партията! А както знаеш Партията никога не греши!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво заслужава да й се случи на тази ръка, която е посегнала да вземе 500-те лева на 89-годишна женица?Едно е сигурно - бабата не е имала повече спестени пари, защото, заради операция на близък човек, тя би дала и още.Аз не вярвам, че е толкова трудно да изловят действащите по този начин мошенически групи и после да има такива наказания, та на никого след това да не му идва на ум да "печели" по този начин! Ако е нужно, и закон може да се промени.