Възрастна жена почина, блъсна я автомобил

Жертвата се е движела по пътно платно в Симитли
4
Възрастна жена почина, блъсна я автомобил
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена е починала при пътен инцидент в Симитли снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР – Благоевград.

Произшествието е станало около 21:00 часа на ул. "Георги Димитров" в района на филиала за спешна медицинска помощ в Симитли. Лек автомобил "Пежо", управляван от 68-годишен мъж от с. Черниче, е блъснал 84-годишна жена от Симитли, която се е движела по пътното платно.

Вследствие на инцидента пострадалата е починала. Пробата с техническо средство е отчела наличие на 0,13 промила алкохол в издишания въздух от шофьора.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, че някой карат като луди, така е, ама и тия пенсии ходят по улиците все едно се намират на полето. Не се научиха как се пресича и как се движи човек и това си е!Господ да я прости бабата, ама дано на комшийките и им дойде акъла и внимават как се движат.
2
2
 
7
 
! Отговори
Момо преди 8 години
0.13 може да ти извади и от баничка с боза. Човекът не е бил пиян.Щях да питам дъртата какво е търсила на пътя, но се сетих, че по селата масово няма тротоари или са непроходими в повечето случаи.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И пак да задам дежурният въпрос: Защо изобщо му е минало перз главата на тзои, че може да шофира пиян. С други думи, как става така, че хората не се замислят да нарушават правилата. Да не би това да е защото КАТ не работи и няма кой да ги санкционира?