Шофьор потроши автобус с бухалка в Ямбол

Водачът на автобуса е с нарязано лице и ръка от счупените стъкла
9 апр 2016 10:58,
22
Шофьор потроши автобус с бухалка в Ямбол
Снимка: bTV

Шофьор на лек автомобил потроши автобус на градския транспорт в Ямбол. Причината - не му дал предимство.

Пострадал е водачът на автобуса, а пътниците били в шок.

Автобусът се движи по една от най-натоварените линии на градския транспорт. Ден след инцидента, все още си личи, че изпотрошените стъкла са влезли в салона. По чудо никой от пътниците не е пострадал.

Малко преди 18:00 часа в четвъртък автобуси се движи по оживено кръстовище в Ямбол. Засича го лек автомобил.

"Не изчаква автобуса, идва с висока скорост, ако не е спрял щял да удари автобуса. Той има претенция за предимство, оттам възниква конфликтът", разказва пред bTV управителят на транспортната фирма Димитър Кадиев.

Шофьорът на лекия автомобил извадил бухалка и започнал да троши стъклата на автобуса.

"Беше агресивен и според мен трябва да има някакъв контрол на пътя", разказа 22-годишната Галина Монева, контрольор в автобуса. По думите й пътниците се паникьосали.

Дошла и линейка, която оказала помощ на шофьора и стресираните пътници. Водачът на автобуса е с нарязано лице и ръка от счупените стъкла.

Мъжът с бухалката е на 26 години, живее през две улици от мястото на инцидента. Задържан е за 24 часа.

Заради стреса от случилото се и заради травмата шофьорът няма да работи няколко дни. От фирмата, която обслужва градския транспорт в града казват, че подобни инциденти зачестяват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрация е! Има банани в изобилие, лапайте и не мъркайте!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А смъртно наказание за тези *** ще има ли скоро? Шоферският живот трябва да се разглежда като нещо оборотно и да се отнема без излишно мислене. Смърт за всеки, дръзнал да извади бухалка/пистолет/брадва/кирка и т.н. на пътя!
13
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато "полицаите" престанат да си стоят в рпу-тата и да си клатят краката по цял ден или да излизат да протестират че взимали малко и тези "инциденти" ще спрат. Малко му е боя на шофьора на автобуса. Всеки ден да ги бият тия маймуни малко ще им е, като карат автобус и си мислят че са богове.
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И каква е разликата между шофьор на автобус отнел предимство и мутра с джиБ отнел предимство. И след като няма наказание нито за автобуса нито за джиБа е нормално хората да поемат правдата в свои ръце.Мен също многократно са ме засичали автобуси решаващи да не спрат на знак СТОП или да преминат в насрещното защото в тяхната лента има паркирала кола.Думи като мигач и предимство не важат за тях.Като са големи и тежки и се изживяват като влакове. Карат като на рали.Трябвало е само да набие шофьора.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ли да познаем, че ще излезе поредният невменяем и освободен от отговорност, но с книжка?Е, може и после...
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете трите му имена, кои са родителите му, къде работи и какво образование има. Защо го щадите, този е от утайката на обществото. Няма домашно възпитение, а може би и никакво образование. Нека да се зарадват родителите му на отрочето което са възпитали. Ако има закони в държавата, този никога не трябва да се качва като шофьор в кола. Ако сме нормална държава.
9
1
 
5
 
! Отговори
КоКо преди 8 години
Снимката е на авт. линии 1 - пресича целия град и е пълна с ученици, но точно в този диапазон от време (18ч) вероятно е имало само възрастни хора в авт, ерго - как виждате дядовци и баби на 60+ да се справят с някакъв *** с палка.Ефективни присъди за всякакви такива "самоуправници"!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този мухьо едновременно го притискат 4 лица от автобуса и бухалката ще му е безполезна.Както и той без нея.И тук вече на чобанина не му се обяснява че автобуса винаги е с предимство а тихомълком се натрошава.До господата в автобусите.Моля станете единни и задружни в подобни ситуации за да не се позволява на лица с ниска култура да постигат целите си.
7
1
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
На този с повечето злоба и енергия сега да го пратят в някой рудник да троши камъни за 1 година и да видим дали ще си помисли да хваща бухалка повече Пишлемет0....му с ***...
6
2
 
8
 
! Отговори
7+ преди 8 години
Какво ли не прави вече човек да го пишат по вестниците...
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закон и ред трябва, такива бабаити да влизат за по 10-15 г., ако има ефективни присъди тия изцепки ще намалеят яко, изведнъж всички ще станат вежливи. По ганьовски с *** не ми се занимава - искам държавата да си върши работата. А те ме принуждават да падам на нивото на гoвeдaта, защото нищо не правят.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво е наказанието за такива с бухалки , дето ще трепят хората по пътищата ?
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3. Ту можеш ли да се биеш с луд с бухалка ? Такъв за 2 мин . е счупил стъклото на каквото си иска ?
2
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Типично по български - бабаита извадил бухалка и хайде. В тоя бермудски триъгълник (Ямбол, Сливен, Стара Загора) има бая такива изпълнители. По принцип не знаем какво се е случило - напълно възможно е и автобуса да е минал неправилно, но не е това начина.
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял автобус пътници се е оставил на една мутра....Ееей,българи,до къде стигнахте?нещастни сте.