Шофьорът на BMW-то: Рейсаджията каза, че ще ни изтрепе всичките!

Другата гледна точка: Кой точно е извадил бухалка?
Обновена: 14 авг 2016 20:27 | 14 авг 2016 20:25,
70
Шофьорът на BMW-то: Рейсаджията каза, че ще ни изтрепе всичките!
Снимка: Dnes.bg

Шофьорът на лекия автомобил, който е обвинен, че с бухалка е нападнал водач на градски автобус в Пловдив, отрича обвиненията. Той беше освободен от ареста заради противоречиви показания на свидетелите на инцидента.

Още по темата

 

"Рейсът караше с 80-90 километра, залепи се на 4 пръста от бронята ми, след което пуснах аварийни светлини и го спрях да питам какво иска. Той ми каза, че му омръзнало шофьори да карат като баби, след което взе да ме псува и в изблик го оплюх и тръгнах да си тръгвам, след което рейсаджията изкара бухалка и каза, че ще ни изтрепе всичките.", разказа пред Dnes.bg шофьорът на лекия автомобил Венцислав Вацелов.

24 часа след задържането му, 42-годишният водач на BMW-то беше освободен. Венцислав твърди, че автобусът е карал с превишена скорост и го е притискал, за да го изпревари.
Тогава двамата водачи спират, за да се изяснят и между тях възниква словесен конфликт.

"След което с дланта си ударих стъклото на рейса, то беше турско и е нерегламентирано за градски транспорт, ударих стъклото и то падна. Нито съм го удрял с бухалка, нито нищо.", кълне се Венцислав.

Той твърди, че сцената се разиграла пред очите на 4-месечното му дете, което било в колата и жената, с която живеел на семейни начела.

"Има образувано досъдебно производство срещу мен имам и адвокат и ако трябва ще го съдя водача на рейса заради лъжлива информация, защото той заплаши мен и семейството ми с бухалка", допълни Венцислав.

Той твърди още, че има куп неточности в информацият за случая до момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Само като го видя на снимката и ми става ясен. С тази селска тениска и чанта-***... Мани.
39
2
 
4
 
! Отговори
aa1830 преди 7 години
Мазна пловдивска диагоналка, заслужава да му оправят главата със бухалка!
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с БВТ-то, явно има умствена изостаналост. Разказа му издиша от всички страни, просто е жалък.
37
5
 
9
 
! Отговори
todor преди 7 години
Как така един рейс ще се залепи и мъчи да изпревари баварка......аде бееееее,ако е така тоя *** пълен и москвич не заслужава да кара
36
2
 
37
 
! Отговори
dominici преди 7 години
Защо ли не вярвам на водач на BMW? Особено ако изглежда и говори като проста мутра?
35
2
 
33
 
! Отговори
САШО преди 7 години
Бат Георги, стига плака БЕ !Уж мъже сте, пък се държите като момиченца .Качвай се на БМВ-то и отивай да доиш кравите.......
34
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бмв- то карало в бус лентата.В София за това следва глоба.В Пловдив закони няма ли?М...та им
33
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите от градски/междуселски транспорт с безплатни разрешителни за леко стрелково оръжие.Иначе всеки ден насилие над шофьори.
32
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли е платил този ***.к с бмв който лъже, че даже го пуснали. Няма такава държава.
31
3
 
50
 
! Отговори
7 преди 7 години
И как пък все на водачи с BMW им се случва?!
30
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да вярват на този и да го пуснат. Лъже като цига.ин, а и не ми се вярва ама никак даже шофьорите на автобуси да мъкнат бухалки всеки ден.
29
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
boi na shofyorite na avtobusi
28
2
 
32
 
! Отговори
МММ преди 7 години
ЛЕЛЕ, цензуриха ми тук цитата на ЛЕВСКИ?!?!? Супер сайт, сега ще го преведа с гугъла на турски и ще го пусна да видя дали ще го орежете..:))))
27
2
 
44
 
! Отговори
Мутрогон преди 7 години
На тоя само българския съд може да му повярва .... срещу определена сума!
26
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карам си аз веднъж трактора с 40 и зад мен едно бмв ме настига обаче в насрещното има трафик и 10 минутки не може да ме подмине. Бибипка присвятка ама аз си карам и тоя не спира да дава звукови сигнали. Спирам, спира и той. Слизам и тръгвам към него и питам какво иска. Оная батка пелтечейки вика: Имаш ли ключ 19 , че ми се е разхлабила джантата?Викам нямам, аз до 42 ги стягам на ръка.Оня вика извинявай.Забравих да кажа, че съм 2 метра 140 кила само мускули.
25
3
 
29
 
! Отговори
ммм преди 7 години
До НеВ БГ, е така... шофера на рейса каза по тв, че имало 4-*** пътници,... избягаха?!? Някой бе казал.. не народ а ***... сетете се КОЙ!!!
24
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ги видя такива грозни чички, с криминална физиономия, дебел ланец, прилепнала фланелка все едно я е намерил в гардероба на дъщеря си, с пилешки "мускули" и виснал корем и са ми ясни що за стока са. Да не забравяме и рядката коса с "модерна" прическа, а понякога и с гел и задължително евтини очила. Класика.
23
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рейсът караше с 80-90 километра, залепи се на 4 пръста от бронята ми, след което пуснах аварийни светлини и го спрях да питам какво иска.------------Защо си решил, че нещо трябва да иска - нищо не иска. Карай си с 80 и така. Психопат.
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да го пуснат тоя дъбил, който тероризира цял автобус пътници? Тоя трябва да бъде съден за терор наравно с ислямистите, които гърмят бомби.
21
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Водачът на лекия автомобил спира принудително рейса - факт!Водачът на лекия автомобил напуска своето МПС и отива при автобуса - факт!Водачът на лекия автомобил чупи стъклото на автобуса - факт!Не виждам казус?!