Пиян шофьор предизвика катастрофа в Генерал Тошево

Само за ден в областта са заловени още двама пияни водачи
16 мар 2020 17:52, Красимир Ангелов
4
Пиян шофьор предизвика катастрофа в Генерал Тошево
Снимка: БГНЕС

Пиян шофьор с 2,43 промила алкохол предизвика катастрофа с материални щети в град Генерал Тошево, съобщава областната дирекция на полицията в Добрич.

На 15 март, около 15:35 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,43 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 30-годишен мъж от град Генерал Тошево.

По случая е образувано бързо полицейско производство.
 
Още 2 случая на пияни шофьори са констатирани в рамките на неделния ден. На 15 март, около 18:50 часа, в района на пътен възел "Сердика" е спрян за проверка лек автомобил "Пежо" с добричка регистрация, управляван от 46-годишен мъж от с. Вранино, обл. Добрич.

При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,50 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 
Също на 15 март, около 23:25 часа, по бул. "Добруджа" в град Добрич е спрян а проверка лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, управляван от 32-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,55 промила в издишания от водача въздух.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези хора не са пияни. Те са третирани извънредно срещу корона вируса, но са предозирали малко.
3
1
 
3
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Да се провери в издишан въздух с 2.5 промила дали оживява Ковид -19 .Ако не е жив да минем на руската система за превенция.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно се е "пазил" със ракиена терапия от корона, но се е погубил понеже е ...
1
0
 
9
 
! Отговори
dd преди 4 години
Ко да праят ората, по добре без книжка от колко коронен вирус.