Спипаха над 50 нелегални мигранти край Любимец

Били в два микробуса с български шофьори
35
Спипаха над 50 нелегални мигранти край Любимец
Снимка: БГНЕС

Над 50 нелегални мигранти, влезли на територията на България, и превозвани в два микробуса, са задържани при специализирана акция късно снощи край Любимец, съобщи БГНЕС.

Микробусите са били с българска регистрация.

По първоначална информация мигрантите са задържани в РПУ-Любимец. В града има и бежански лагер.

Водачът на единия микробус е 40-годишен български гражданин, известен в Любимец като „Веско“, а по първоначална информация и вторият шофьор е българин. И двамата са от Любимец.

Хората са притеснени от разпространението на коронавирусната инфекция и се чудят как шофьорите са се навили да превозват нелегалните мигранти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Любимецмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
а кой ги покани в ЕВРОПА
22
0
 
4
 
! Отговори
Виолета преди 3 години
Любимец е полицейски участък към РУ МВР Свиленград.
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе позна,точно опонентите му на Бойко ги вкарват тези,не е ГЕРБ,не го вкарват и от ДПС,а ги вкарват Шорошоидите - на Курвалезич и Сашето Диков приятелите.
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целия този трафик на мигранти се случва с благословията на тулупа премиер! По пиpaмидата той е на върха!!!! Също както и с пласирането и транзита на наркотиците!!!
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьорите български граждани са с произход Пенджаб и Раджастан.Те държат трафика на ислмските нашественици.
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Моля?Берлинската стена беше символ на разпада на социализма."Източна" Европа не беше пазител на запада, тя пазеше предимно собствените си граждани да не избягат на запад.Отделно пък всички тайни служби на източна европа се занимаваха с трафик на наркотици и оръжие към запада.
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата нали тръбеше където го хванат ***, че натиск от мигранти няма на българската граница?!?! А то какво се оказа - сума ти парчета!!! Ами колко са успели без да им попречи никой?? Вероятно на всеки 50 успяват поне 500.
16
0
 
20
 
! Отговори
АК 47 преди 3 години
Ах, защо не съм пак граничар...
15
0
 
21
 
! Отговори
Уво 75 преди 3 години
Шофьорите за по 10 години в затвора ! Нелегалните - обратно !!!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а иначе границата се пази ако слушаш какво разправят по телевизията дори и пиле неможе да прехвръкне,да ама не....
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Берлинската стена служеше на Запада за пропаганда, че те приемат всички имигранти от Източна Европа, Африка, Азия, от целия свят, но Източна Европа не ги пуска да се заселят на Запад, в Германия, Франция.Източна Европа беше като пазач на Западна Европа, която се правеше на много демократична и гостоприемна, даваше пари на всеки избягал на Запад престъпник.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са посрещачите с хляб и сол?Вместо да откриват поредния 500 метров участък от някоя улица, да отидат да откриват имигранти.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Тъпчо това няма нищо общо с берлинската стена проблемът с миграцията идва след демократизацията на Сирия и Либия.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата викаше, че пази границата, а то раграден двор.
9
1
 
7
 
! Отговори
Припомням ... - 3 преди 3 години
... но на разхвърляните кревати моята позната видяла завивки и чаршафи, които принадлежат на майка й.Все пак една липса имало - паркетът бил изваден и изнесен, без някой от съседите да разбере. Адвокатът, който е съветвал моята позната предполагал, че ромите, които се занимават с този вид далавери, са извадили паркета, за да го ползват за палене на огън по копторите си.Та имайте предвид това, когато ще отсъствате от дома си за по-дълго.Някой близък да го наглежда през ден и вечер да пали лампа
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За къв са ни тия д се чудим как да ги интегрираме ли? Утре ще кажат, че Левски и Ботев са ксенофоби и трябва да се махнат паметниците все едно *** са ни строили държавата.
7
2
 
11
 
! Отговори
Припомням ... - 2 преди 3 години
... човекът, у когото бил тел. номер в момента отсъствал.Мота позната първо се съветвала с адвокат и по негова препоръка решила да изчака до следващия ден. Защото адвокатът й казал: "Ако са нелегални мигранти, те веднага ще се изнесат. Но ако са с редовни документи, и полицията не може да ги изкара, такъв е законът, ще се влачите по съдилища. такива случаи вече има не един и два."На следващия ден в апартамента вече нямало никого. Кухнята била като свинарник. Вещи не липсвали, но.........
6
0
 
8
 
! Отговори
Припомням ... преди 3 години
... преди да замине. Защото от 2 дена там влизали и излизали хора с близкоизточен вид. Моята позната веднага отишла там с придружител и установила, че патронът на бравата е сменен. Позвънили. Отворил им човек с екзотичен вид, който обаче говорел малко английски. Обяснил им, че заедно със свои близки пътува за Германия. Имали телефонния номер на човек, който настанявал пътници като него, когато пристигнат в София. Той ги настанил тук и взел предплата за един месец. Но човекът, у когото бил т
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората се чудели как са се съгласили да возят емигранти?То бива да си прооост!И ти ако превозиш 10 емигранта и вземеш от всеки по 2000 евро... за едни бързи 40 000 лева и вие ще искате да превозвате тая пaплaч...
4
1
 
5
 
! Отговори
Припомням случая преди 3 години
Майката на моя позната живее в самостоятелен апартамент. Миналата зима беше отишла да гостува за по-продължителен период при другата си дъщеря, която от години живее в чужбина. КОГАТО ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТЕ ПОДОБНИ ПЪТУВАНИЯ, НЕ ГО РАЗГЛАСЯВАЙТЕ, макар че определени среди си имат и съгледвачи, могат да разберат кое жилище ще бъде празно по-дълго време.Около седмица след заминаването на майката, съседите се обадили на моята позната, за да я питат дали майката е дала апартамента си под наем преди да