Полицията разби поредна наркооранжерия във Варна

Открити са 45 кг трева в къща в "Максуда"
22 юни 2024 12:27, Александър Попов
21
Полицията разби поредна наркооранжерия във Варна
Снимка: БГНЕС

Служители на полицията във Варна са разкрили поредна наркооранжерия, с което от началото на годината техният брой в региона става 18, съобщиха от МВР.

Полицейски екипи са проверили две помещения в имот в квартал „Максуда“ във Варна. Те са установили, че в къщата, имало високотехнологична  оранжерия за отглеждане на коноп, както и помещения, оборудвани за последващата му преработка.

По време на претърсванията в къщата са открити около 45 килограма полусуха маса коноп. В наркооранжерията са обособени системи за контрол на температурата и влажността на въздуха, за вентилация на помещенията, използвани са и препарати за стимулиране на растежа и обогатяване на почвата.

На мястото за срок от 24 часа е задържан 41-годишен варненец, без криминални регистрации до момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
0
 
! Отговори
ЗАБРАНА! преди 3 месеца
Забрана на марихуаната. Увеличете присъдите за злоупотреба с този наркотик - в момента всички го пушат и никой не се страхува! ЗАБРАНА НА МАРИХУАНАТА!!!!
19
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЗАБРАНА НА НАРКОТИЦИТЕ. ЗАТВОР ЗА ВСЕКИ ХВАНАТ С МАРИХУАНА. ДОРИ ДА Е ЕДНА ЦИГАРА - ТОВА Е НАРКОТИК И Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ИЗПОЛЗВА. ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! ОБИСК НА МЛАДИТЕ В ПАРКОВЕТЕ, ДЖОБЕНЕ, ВСИЧКО.
18
2
 
2
 
! Отговори
Възраждане? преди 3 месеца
Тези наркотици да не са на Костадин Костадинов ? Той е от Варна.
17
1
 
4
 
! Отговори
Клаус Шваб преди 3 месеца
Ей хванахте ги . тц тц . А онея готвачи на мета-амфетамини си готвят по цял ден и нощ из страната. Легализирайте марихуаната ве глупектори .
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А #ЗАЩО Бай Ганння не си признае, че съкровеният му и любим алкохол е един от най-вредните наркотици и доказано по-вреден от канабиса? Вижте Майк Тайсън в каква форма е на тия години, а пуши марихуана от 9 годишен. Снууп Дог ще живее 120 години.
15
4
 
0
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Браво на властите!Нека всички наркодилъри дружно да заквичат сега!
14
2
 
4
 
! Отговори
Смъртен случай преди 3 месеца
от канабиса досега не е регистриран!Но се правим на герои..............уж се борим срещу мафията, човекът за няколко саксии с канабис ще го изкарате най-големия престъпник!!!Докато в същото време наркодилърите продават синтетична дрога(амфетамини и други ***) на децата и ги тровят, това става около училищата!!!Много сте зле, наистина!!!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това да не е на Копейкин къщата бе?После с какво си платил предизборната компания.
12
0
 
4
 
! Отговори
оправете заглавието! преди 3 месеца
Не знам дали знаете, но тревата е растение. Не е наркотик. Също, както и коката. Коката е растение. Кокаинът, който се прави от нея, е наркотик. Така сте го написали, все едно са правели амфетамини!
11
0
 
6
 
! Отговори
канабисът преди 3 месеца
далеч не е най-опасния наркотик, аз съм биохимик и мога да ви кажа, че синтетичната дрога(амфетамини, метамфетамини и др) са много по-опасни, 100 пъти по-страшни от канабиса, както и хероина или кокаина.................горкия човек си е посял няколко саксии с канабис и сега ще го изкарате най-големия престъпник.................много сте зле, ей!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 3 месеца
Много си зле, пий си хапчетата редовно, канабиса не е сериозна дрога като тежката дрога - кокаин, хероин и синтетичната дрога(амфетамини и др.)!!!Не разбираш нищо, образовай се, и не виждам какво общо има Костадинов и Възраждане!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копейкин се помислил за Ескобар и бам веднага Соколът го е приземил :-)
8
0
 
0
 
! Отговори
До Имунитет преди 3 месеца
Наркобосовете не са депутати, а мафиоти, но те имат чадър от политици и корумпирани полицаи, корупцията е хранителна среда на мафията, така е в цял свят!!!!Има и честни политици и полицаи, не трябва да се слагат всички под един знаменател!!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
Имунитет преди 3 месеца
6 Те са депутати
6
1
 
4
 
! Отговори
много сте зле преди 3 месеца
Тоя човек си е посял марихуана в няколко саксии и сега ще го изкарате най-големия престъпник..............а наркобосовете, които тровят децата с хероин, кокаин и разни синтетични наркотици, не ги закачате!!!Защо така , бе????
5
1
 
5
 
! Отговори
биохимик преди 3 месеца
Алкохолът е много по-вреден от тревата!!!Интересно ми е защо МВР не вкара в затвора наркобосовете, които търгуват с тежка дрога-хероин, кокаин и синтетична дрога...........а са се хванали за тревата. В Германия скоро я легализираха!!!Или ние сме по-умни от германците???
4
2
 
4
 
! Отговори
Фют преди 3 месеца
До 1. Вероятно на Копейкин, затова не го съобщават:)))
3
1
 
8
 
! Отговори
Народен Представител преди 3 месеца
Легализация на марихуатага!До кога ще търпим народе?!!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Менгеле преди 3 месеца
Чуя ли аз думата Максуда, започвам да треперя до полуда.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не казват кой е собственика на имота ??