Аrmin обяви първите артисти за концерта на 7 февруари

На сцената ще се качи и брат му Eller van Buuren
16 дек 2013 15:43, Александър Попов
0
Аrmin обяви първите артисти за концерта на 7 февруари
Снимка: Armin Only Intense

На 7 февруари в зала Арена Армеец българската публика ще може да види за първи път спектакъла Armin Only Intense. Той ще бъде част от световното турне на холандския транс диджей Armin van Buuren.

В мащабния концерт ще вземат участие близо 20 артисти, сред които Laura Jansen, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Eller van Buuren, Laura Evans.

Armin Only Intense е първият и най-голям подобен проект, реализиран на световната електронна музикална сцена. Той събира както най-добрите режисьори, сценографи и специалисти по визуални ефекти, така и певци, музиканти, танцьори и акробати, подчертава Даниел Стокман, тур мениджър на събитието.

На сцената за първи път в България ще видим Richard Bedford, който е определян като "гласа на транс музиката". Той става популярен с парчето Sun and Moon на Above&Beyond от албума им Group Therapy, което по-рано тази година беше номинирано за едно от най-великите парчета за 21-и век според читателската класация на списание Mixmag.

Разнообразието от вокални изпълнения допълва канадският изпълнител Trevor Guthrie, с когото Armin записва един от най-големите си хитове, с номинация за Грами – This is what it feels like.

Със своя талант, амбиция и отдаденост на музиката към грандиозния шоу-концерт на 7-и февруари се присъединява и братът на Аrmin, китаристът Еller van Buuren.

По време на Armin Only Intense на сцената ще се качат още Lauren Evans, Cindy Alma, Fiora Cutler, Koen Herfst и Michiel Eilbracht.

След премиерата на шоуто в Амстердам, която беше разпродадена за часове, Армин сподели в социалните мрежи, че това е най-големият проект, който някога е правил и е своеобразен творчески връх в професионален план.

Поради огромния интерес към събитието организаторите пускат в продажба допълнителен брой VIP пропуски. Билетите са на цена от 100 лева и дават достъп не само до най-добрата гледка към централната сцена на събитието, но и осигуряват отделни барове, тоалетни и гардероб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари