Първанова: Срамът е само и единствено за Желева

Враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ, каза тя пред Dnes.bg
13 яну 2010 10:34,
736
Първанова: Срамът е само и единствено за Желева
Антония Първанова. Снимка: Булфото

"Проблемът на Румяна Желева, освен неверните данни в декларацията и за конфликт на интереси, е и лошото й представяне, което е безспорно. Не остана евродепутат и журналист в Брюксел, който да не го коментира", обяви в интeрвю за Dnes.bg евродепутатът Антония Първанова.

"Оттук нататък е въпрос на нашето правителство как ще излезе от тази ситуация, защото проблемът не е в България, а в г-жа Желева," каза Първанова, която смята, че вече текат консултации между нашето правителство и еврокомисията в лицето на Барозу за полезния пред България ход – оттеглянето на кандидатурата ни или замяната й с нова.

Първанова бе повече от категорична, че не бива да се обвързва представянето на Желева с България

Това е неин личен проблем. Освен това очевидно враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ.

Но не от ГЕРБ, а вие бяхте човекът, който обяви в ЕП снощи, че тя лъже?

Нямах намерение да се изказвам, на мен ми беше дадена думата, защото тя засегна моето име. Всички групи в ЕП бяхме информирани предварително от докладчика по изслушванията за несъответствията в декларацията й за конфликт на интереси. По-скоро аз съм възмутена от опитите да са прикрива истината чрез изместване на същността, а тя е, че г-жа Желева е написала неверни неща, които е предоставила на ЕП.

Имаше и отговори, които породиха скептицизъм и усмивка – непознаване на кризата в Аденския залив, хуманитарната катастрофа в Конго с близо 1 млн. изнасилени жени, ситуацията в Афганистан.

Тя въобще не се сети, че става въпрос за Сомалия, защото започна да обяснява как ще преговаря с правителството за решаване на кризата.

За Конго пък тя предлага жените да бъдат обучавани...

Още по темата

За Афганистан настоя да бъдат използвани талибаните като инструмент за предоставяне на хуманитарна помощ в страната!?!

Много неубедително представяне, което многократно беше изказвано от евродепутатите по време на изслушването й, каза още Първанова.

С високо вдигната глава ли ще отидете днес на работа в ЕП?

Нямам основание и нито един българин няма основание да се срамува от това, че е българин. Има един-единствен човек, който трябва да се срамува, и това е г-жа Желева, че се представи толкова зле и се държа агресивно, което не даде възможност на българските евродепутати да се зарадваме, че имаме един добър кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


736
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
723
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
има много подли женици на този свят...като казвам подли,разбирай уникат...тази дама българино...е една от тях...радвам се че не я познавам лично
722
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тази е много по-голяма *** от Желева. Последната поне беше смешна, а тази с отровата си може да убие и сибирски мамут от ледниковата епоха.
721
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отврат!
720
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЗИ Е ОТ НОВИТЕ АГЕНТИ НА ДС ...КЛЕПАТ ТЕ НЕ САМО В АНФАС , НО И В ЛИЦЕ ...
719
3
 
6
 
! Отговори
ЕС не е СИВ преди 12 години
Тая Желева докога ще ни срами пред света. Всички разбраха какви ни са управниците. Защо да я крият. Шапката ли ще й накривят на Румяна желева или какво. Всичките й пари струват повече от всички дипломи. А ЕС нямаше да я пусне да управлява толкова пари с толкова малко образование. Все пак там не е имало комунизъм 45 години. Да сме наясно . ЕС не е СИВ.
718
4
 
6
 
! Отговори
мими преди 12 години
Е тая курволетка догодина ще ДУХА С У П А Т А.
717
13
 
7
 
! Отговори
Антидоносник преди 13 години
Искренно се надявам следващият президент да лиши от БГ гражданство тази доносница, която кепази името на България пред Европейския парламент. Румяна Желева е доказала качествата си с международно призната институция, а госпожа Парванова съветвам да отиде при доносчиците в русия, там наистина ще оценят качествата и а и кариера може да доразвие. Жалка *** комунистическа. Да я заврат в един колхоз и повече да не излезе от там.
716
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Rumiana e po-4ervena ot PrvanovaJeleva e po-nahalna lyjkinia ot PrvanovaRumiana Jel;eva e profesor na magdeburskata akademia s diploma na 4iato korica ima pe4at ot drujestvoto za kalinkite i malinkite.Prvanova izobsto ne ia poznavam, nezam da li e gadna,no ot tancuvastata Lambada Tarantula Jelweva mi se draifa i godina sled legendarnata bitka
715
8
 
6
 
! Отговори
лайф преди 13 години
Първанова е срам за България,една разпасана жена,срам.Ето как хората от БГ я проклинат.
714
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не че Желева ми е любимка, ама Първанова ако чета коментарите по-долу трябва да разбере колко е скъпа на хората които представлява, и да спре да прави изявления по въпроса.Тя ни изложи всички и нагло продължава да го прави.Единственото хубаво нещо е, че попаднахме на супер човек в лицето на Кристалина Георгиева.Тя поизтри срама и се показва достоино а и излъчването и е далече по-добро от това на другарката Първанова.
713
6
 
9
 
! Отговори
мхм преди 13 години
Класна ***! Успя и в Брюксел да омаскри България с поведението си.Най-малко като българка трябваше да за еме по-достойна позиция.
712
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
червена ***
711
5
 
14
 
! Отговори
няма име преди 14 години
*** СЛИВА
710
0
 
3
 
! Отговори
Dimiter USA преди 14 години
Hey Toni Parvi, iskam da svursha v ustata ti , a sled tova da mina i na golemite ti cici ( shto puk ne i dupe) mmmm iskamm teee :)mwah
709
3
 
14
 
! Отговори
Нели преди 14 години
Долна,*** ***!!!!С какви очи ще се завърнеш в България???Бог да те накаже за всички мърсотии ,които извърши!!!
708
1
 
11
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 14 години
Хайде Антония Първанова също да си дава оставката!
707
1
 
12
 
! Отговори
мале мале преди 14 години
Безсрамна червена ***.И какво постигна с всичко това ?Освен ,че няма да гледат с добро око на Желева няма да гледат добре и на нея.Няма да гледат добре и на цялата държава.Ако беше по-лоялна при положение ,че вижда че нашия кандидат не е от най-добрите няма да му помогне да се доудави ,просто ще си премълчи.Какво постигна с всичко това.Там хората са други и малко повече солидарни.За мен а ипредполагам за всички евродепутати тя ще си остане запомнена благодарение на скандала Желева.С нищоповече
706
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе така отговаря комунист. Той с дявола съюза ще направи, само той да е! Направо е трагично!
705
0
 
2
 
! Отговори
първанова- селянка преди 14 години
Ако се наложи, пишете на всеки чек "не е за храна". Чрез образованието могат и ще се отърват от некомпетентните и корумпирани лидери, които ние поддържаме на власт от десетилетия с помощите, които изпращаме. Образованите африканци ще сложат край на опасния цикъл от глупости. Първанова е една *** ***. Те като дават тук на професорите социални помощи си мислят, че образованието е едно нищо, като тях самите. *** демагожка. Желева може да е сгрешила някъде, човешко е. Но тази е !!!!
704
0
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 14 години
До 702Ами какво да отговори: "помогнах да оплюят за пореден път страната ми"?