Кристиано Роналдо с нов рекорд в "Ювентус"

Това стана при неговия 43-и опит да се разпише от фаул за отбора
Обновена: 5 юли 2020 13:48 | 5 юли 2020 13:45, Камелия Цветанова
14
Кристиано Роналдо с нов рекорд в "Ювентус"
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо имаше много поводи за радост при успеха с 4:1 над Торино в градското дерби на италианското футболно първенство, съобщи Gol.bg.

Португалецът отбеляза първия си гол от пряк свободен удар в официален мач с екипа на “бианконерите”, към които се присъедини през лятото на 2018 година.

Това стана при неговия 43-и опит да се разпише от фаул за Ювентус. Така той вече има 46 такива попадения на клубно ниво. 32 от тях са за Реал (Мадрид), а 13 за Манчестър Юнайтед.

Голът обаче е специален за Кристиано и в още едно отношение. Това беше 25-ото му шампионатно попадение през сезона, като за последно играч на Ювентус е имал толкова много голове в Серия “А” за един сезон през 1960/61, когато това постига Омар Сивори.

Останалите голове за Ювентус бяха дело на Пауло Дибала (3), Хуан Куадрадо (29), Кофи Джиди (87-автогол), а Андреа Белоти бе точен от дузпа за гостите.

Вратарят Джанлуиджи Буфон записа 648-ми мач в италианския елит, с което той изпревари легендата Паоло Малдини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: рекордроналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
РОНАЛДО- КРАЛЯ преди 3 години
КРИСТИАНО РОНАЛДО ДОШ САНТОШ АВЕЙРО- КРАЛЯ НА ФУТБОЛА! Най-обичаният и успешен спортист на всички времена ! Рекордите му ще останат ненадминати във времето ! По-велик не ще се роди ! Да живее КРАЛЯ !
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2:Твоята голяма звезда от Барселона тоя сезон май ще остане капо, а ? Докато Кристиано пак ще е шампион и играч на сезона. Гадно, а ? Мухахахаха
9
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 7ТОЧНО МЕСИ Е НАДУТ КОМПЛЕКСАР!
8
1
 
11
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
РОНАЛДО не е надут това е защитна преграда
7
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роналдо е надут комплексар докато Меси си играе с лекота за удоволствие. Това го прави по добър и е радост да го гледаш.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 5 Кво не си фен, бе? То ти личи от километри че си фен на Роналдо!Същата работа е и с Меси! Ти за Меси ще кажеш същото каквото" панелните плъхове" за Роналдо. Кво се правиш? И двамата са много мразени и много обичани именно защото са най-добрите!
5
5
 
17
 
! Отговори
Не съм фен преди 3 години
Но е нелепо някакви панелни плъхове да коментират такава световна суперзвезда и да му се "присмиват". Смешки, Роналдо го знаят милиарди по света, има стотици милиона фена, постигнал е всичко, което може в неговата сфера, мулти-милионер и това на 35 години.Може да бъде и да има каквото си иска, да бъде където си иска, с когото си иска и да живее както си иска. А вие... вие пишете хейтърски коментари просто.
4
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
В СВЯТ НА *** ТАКИВА КАТО РОНАЛДО СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЦАРЕ.БРАВО НА КОРОНА ВИРУСА , ЧЕ ИМ СМАЧКА РЕНОМЕТО И ОБЕЗЛИЧИ ТОЗИ ЖАЛЪК ЦИРК!
3
9
 
14
 
! Отговори
Radi преди 3 години
Безапелационен шампион! Браво!
2
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаахаха....от 43 опита един гол. Голямата звиздЪ! Муааххахахахаа...
1
11
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МИЗЕРНО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО!