Съботният вот е в ход

За 18 общини и кметства у нас тази събота е ден за избори
24 окт 2009 09:04,
39
Съботният вот е в ход
Снимка: Булфото

За 18 общини и кметства у нас тази събота е ден за избори.

Вотът за кмет на район "Илинден" в София се осъществя в 40 избирателни секции.

В една секция ще се гласува и в село Балша, където има избор за кмет на кметство.

Осем кандидати са регистрирани за участие в частичните избори за кмет на район "Източен" в Пловдив. Разкрити са 70 избирателни секции, като в десет тях са създадени специални условия за гласуване на избиратели с физически или зрителни увреждания.

Още по темата

Частични избори за кмет се провеждат в община Стамболово, в село Капитан Петко войвода (община Тополовград), в Бяла черква (община Павликени), в Ракитово, както и в село Горски сеновец (община Стражица).

Местен вот има и в община Дулово. Досегашният кмет Митхат Табаков бе избран за народен представител от ДПС.

Седем са кандидатите за кмет на община Руен. Досегашният кмет Дурхан Мустафа също бе избран за народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
38 - погледни какво съм написал под 8. Да - появявала се пред хората, ама още повече пред *** от Захарна фабрика - същите които убиха проф. Калоянов и още много други хора, които крадат, изнасилват и мародерстват на поразия, които бомбардират влаковете с камъни - на крака им е отишла да им дава противозаконни обещания, че ще им узаконис трупаните на чужда земя и без разрешение бараки и ще им плати тока !!! И ти наричаш хората ***, задето не гласували за *** *** !!!
38
0
 
1
 
! Отговори
37 преди 14 години
Гербаджийката се появяваше пред всички хора от кварталите и който искаше я спираше и говореше с нея.Лично и открито говореше както по уличите , градинките и парковете, така и на всички които искаха да я видят я видяха. Няма платени писачи, има платени гласоподаватели и вие май сте от тях господине. Тази жена като стане кмет такива *** като вас, трябва да ги изхвърля. никой не я оправдава, но на вас не ви изнася истината. личи си какво представлявате вие платен слуга на БСП и Петър Ангелов.
37
0
 
1
 
! Отговори
До Иван преди 14 години
Писна ми от платени писачи!Ако ставаше нещо от ГЕРБАДжИЙКАТА трябваше да се появи лично и открито пред хората, а не да се налага др да я оправдават по форумите, незнайно защо!
36
0
 
1
 
! Отговори
Otvraten преди 14 години
Otvraten sym i ne bih glasuval za nikoi ot kandidatite!:-(
35
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 14 години
Защо сме такива хората? Не знам как да си обясня тези обиди който се сепят в/у кандидата на ГЕРБ. Понеже говорите за криминални роднини и т.н. само ще ви кажа, че нейният прадядо, дядо, баба и майка живееха на ул.Секула детенце 47. След като вдигнаха къщите, сега имат апартамент на нашата улица. Какво значи чужд, какво значи наш? Много е лесно да плюете, а после искате. Стига негативизъм.Стига простащини. Като не Ви харесва не гласувайте. Кандидата на БСП е "местен", ами аз от както го помня все се кандидатира и все нещо не му достига. Ако беше толкова читав щяха да го изберат отдавна. Бъдете реалисти, ако искате да просперира района ни. А сините като искат да гласуват за БСП, част от тях излизат от "старата " партия, така ,че какво друго да очакваме. Не правете съпоставки със 2007, защото тогава се гласуваше и за кмет на София, и народа се юрна към урните.но сега решаваме съдбата на района си, а на вас не ви пука. Ама искате градинки, осветление. Ако може някой друг да гласува, а вие да си стойте отстрани. Какво ли не изчетох по тези форуми. Срам ме е , че сте ми съкварталци. То бяха лъжи, то беше помия, претендираме , а защо не погледнем себе си. Какви сме ние- озлобени, лоши, цинични безкрупулни , Никаква цивилизованост. Започнахте да приличате на някои наши събратя. Сигурен съм, че не разбирате нито от програми , европейски фондове и т.н. Ами това са неща от който ще дойдат пари за облагородяването на района ни. Това е бъдещето. но вие сте далече от тези неща. Остават 3 дни в които трябва да помислите какво искате за бъдещето на децата ни.Казвам се чичо Иван и гледам реално на нещата от живота.
34
0
 
1
 
! Отговори
независим преди 14 години
Ако гласувате за БСП ще се върнете в 20-ти век, само, че без Тато.
33
0
 
1
 
! Отговори
никоя преди 14 години
Що не спечели поне БСП или ДПС?
32
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Като не излезнахте да гласувате за независимия, сега мислете повече. Иначе не чакай нищо добро. От комунист добро не сам видел. Да беха избрали некой друг, а те тоя го пускат на всички избори.
31
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Абе Жоро, ти тоя дъртак от червения електорат дето е предложен от БСП , ли харесваш. Явно си необразован защото кой ще отпусне пари за червен кмет в София.Не понасям Станишев и хората от неговата партия.Тия мошенници. Аз ще дам доверие на ГЕРБ За мене те са по-малкото зло. Избора е за 2 години. Ще видим какво ще стане.А тая предишната беше от района и кво направи. Те сами си я свалиха. Не мълчаха. Не съм видел некои сам да си сваля партийния кмет. Ще рискувам, но ще гласувам.
30
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Видя се предната кметица от ГЕРБ на район Илинден как оправи всичко- най-вече материалното си положение. За това гласувайте и за следващата ( която е спусната от район Надежда и не живяла и един ден в Илинден) или изберете човек на когото ще му пука какво става тук и няма да остави *** да ни превземат. До следващата събота!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
жител на Илинден преди 14 години
КАКВИ ХОРА СТЕ ? ПРИ 30 ХИЛ.ГЛАСУВАТ 3 ХИЛ. НЕ МОЖЕ ШЕПА ХОРА ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА 27 ХИЛ. ГЛАСУВАЙТЕ БЕ ХОРА. ИСКАМЕ ГРАДИНКИ, ИСКАМЕ УЛИЦИ, ИСКАМЕ ... ИСКАМЕ ... АМА ТАКА НЕ СТАВА. И ПОНЕЖЕ НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ , СЕГА ОСТАНА СТАРАТА ПАРТИЯ С ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИ, И ПО- МАЛКОТО ЗЛО. ЗАРАДИ ТЕЗИ ДЕТО СИ СТОЯХА В КЪЩИ И СИ МИСЛЕХА , ЧЕ Е ВСЕ ТАЯ. ИДВА ДРУГАТА СЪБОТА, И АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ НЕ ЧАКАЙТЕ СКОРО ПЛОЩАДКИ , ОСВЕТЛЕНИЕ И Т.НЕЗНАЕЛИ ,ЧЕ ИМА ИЗБОРИ. КАК ДА НЕ ЗНАЕТЕ. ЩЕ ТЪНЕМ В НИЩЕТ
28
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 14 години
на теб ще ти дам моя продукт да го лап..нешКакво общо има Бойко със яху или гугъл?
27
0
 
1
 
! Отговори
bai ivan преди 14 години
Do 11: priqtel ti nikak ne si zapoznat s poslednite promeni,praznite buletini ne se broqt za aktivnost ili kazano po drug na4in vse edno ne si pusnal buletina izob6to.I stiga s tiq boikoti,dokato nie boikotirame,*** glasuvat i ni upravlqvat! Izvinete 4e pi6a na latinica.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво създаде ББ,една охранителна фирма.Какъв продукт предложи на света,та да ми го сравните с гугъл,яху и други масово използвани от цял свят продукти?Докато има такива безрезервно вярващи на комунистическото отроче ,дотогава няма да мръднем от този хал.Или ще мърдаме,все надолу и надолу и надолу.....
25
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
По новините казаха, че избирателната активност в Илинден била крайно ниска, към 30%, явно са гласували само ***. Интервюираха хората, те като някакви *** повтяраха или че не знаят или че не ги интересува, че имало избори.... Но когато се окажат в позицията на белите хора от Столипиново, принудени или да търпят ежедневен терор и мръсотия или да изоставят домовете си и да се изселят, така хубаво ще се заинтересуват, че ще си бият тиквите в стените, ама късно !!! От тъпотия ще се погубим !
24
0
 
1
 
! Отговори
хехех :) преди 14 години
гледам тук много драскачи се събрали гъзоблизци на шайката на Доган и Станишев :) яд ви е че откак Бойко взе властта вече не можете да крадете....сори , секна ви далаверата, хич не се надявайте да се върнете скоро на власт, народа си каза тежката дума, избра правилния път на изборите .
23
0
 
1
 
! Отговори
do 19 преди 14 години
suzdatelite na google, yahoo, amazon.com i desetki drugi kompanii sa imat miliardi prohodi i pechalbi, a tezi kompanii sushtestvuvat max ot 10 godinii mi kaji che ne mojelo da se pravi milioni, ta az ti govorq za miliardi
22
0
 
1
 
! Отговори
do 19 преди 14 години
"не можеш да направиш това" означава, че всъщност именно говорещия не може да го направи.толкова си ограничен, че не може да бъде
21
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
В България в момента се разиграва някакъв псевдопутински сценарии в добавка тип Берлусконни и други запръжки,Но разликата в материала е от тук до небето,И то се видя от срещата на нашия премиер с гореспоменатите херой,Да имитираш някого говори само едно-избиване на комплекси и тежко преживяно детство-справка дядо Фройд
20
0
 
1
 
! Отговори
до № 19 преди 14 години
Ти правописа го остави .До него ли се опря или ти е много интересно още как за 10 - 15 год.се правели милиониВиж какво много си изостанал и не коментирай такива теми.Зависи от бизнеса ,но легален милиони се правят и на година.Съд и прокуратура са червените ,до сега "пустата му"Цветелина да е изгнила по затворите.А мургината и Ковачки още са на свобода.Що не питаш тях за милионите.Хайде разкарай се и да те няма тука тъпчо.Тодорка