Любимец 13 готов за приза "Футболист №1" на България

Премиерът: Няма да проявя скромност!
Обновена: 28 ное 2011 16:02 | 28 ное 2011 10:35,
148
Любимец 13 готов за приза "Футболист №1" на България
Както с всичко, Борисов е на ти и със спорта. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов беше категоричен, че с удоволствие би взел приза "Футболист на годината".

"Единствено за "Футболист на годината" няма да проявя скромност. Това не е като с художниците, където се отказах", отсече премиерът пред bTV.

Името на Борисов беше предложено от футболни фенове като играч на третодивизонния "Витоша (Бистрица)" и така влезе в първия етап от анкетата, където се конкурира за първото място с Димитър Бербатов.

"Във футбола е като при красотата при жените или потентността при мъжете. Никой не се признава за по-слаб. Няма как да се призная за по-слаб. "Тигрите" са голям отбор", с усмивка заяви премиерът и добави: 

"Гонзо, нека си признае, доведе три-четири левскарчета и с нашите "тигри" от Бистрица ги бихме 18:12. Той вкара четири гола, а аз му вкарах осем", мотивира се още Борисов защо заслужава приза.

Още по темата

Междувременно той вече оглави класацията на феновете за "Футболист №1 на България за 2012 година".

След като преди ден Борисов изоставаше с 16% зад Димитър Бербатов, той ги стопи за нула време и вече е лидер в подреждането с няколко гласа пред нападателя на Манчестър Юнайтед.

Двамата видни голмайстори Бербатов и Борисов са събрали по 30% от гласовете в анкетата, като оставят далеч зад себе си вратарят Николай Михайлов и капитанът на националния отбор Стилиян Петров, които имат по 8%.

Феновете имат право да гласуват на адрес http://futbolist1.bg/ до 4 декември.

След това списък на първите 20 играчи в анкетата на публиката,  подреден по азбучен ред, ще бъде предоставен на журналистите, участници в традиционната 51–ва анкета "Футболист на годината", които ще определят призовата тройка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
2
 
! Отговори
ПЕТЕЛ преди 12 години
АМИ КАКТО Е ТРЪГНАЛО ДА СЕ СРАВНЯВА С БЕРБАТОВ, ТО И СКОРО ЩИ ЗАПОЧНЕ ДА СИ ГО МЕРИ НА ТЕНИС С НАДАЛ, ФЕРЕРЕР И БОКОВИЧ ЗА ТЕНЕСИСТ 1.
145
1
 
3
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
ЧЕ Е СМЕШНО - СМЕШНО Е! ЧЕ Е ТЪЖНО - ТЪЖНО Е! Е ПА НЕМА ЛИ КОЙ ДА МО КАЖЕ НА ТОЯ ЧОВЕК ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ТАКА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ЗА СМЯХ И НИЕ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ!!!
144
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Тои си мисли,че управлява държава от ***,но не е точно така,дано да стане първи и Бербатов като джентълмен да му връчи екип на Манчестър.Де е на магарето...,де е на мухата п.....Цял свят ще се забавлява с гн Борисовъ
143
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова е ***,че когато се подиграват с него и това не разбира!
142
2
 
6
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
Браво на Бойко,жива футболна легенда!!Благодарение на него светът научи за футбола в Банкя и селата на София.Толкова се радвам за свещената простота и логична мисъл на нашия любим художник и футболист,заслужил майстор на спорта,културен деец,строител и откривател на магистрали,доктор на Сорбоната в Перник ....Такива хора се раждат веднъж на 1000 години ...Какво разбирате вие,простолюдието ...
141
2
 
2
 
! Отговори
Витоша преди 12 години
С такъв футболист на годината ние сме световна сила.Очаквам да гласуваме и за спортист на годината - пак за него бих гласувал.Футбола винаги е бил цар спорт и му се полага и тази награда.Те това е ... и на Олимпиадата в Лондон ще ги сбъркаме с такива играчи от ГЕРБ.Внимавайте как ще гласувате за спортист на Годината - за Любимец 13
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го запишем и в "България търси талант"
139
1
 
3
 
! Отговори
Схеми и залози преди 12 години
Абе, какво ни занимават с Бойко, Снощи е имало тайна среща на трима футболни президенти в София - Батков, Думусчиев и Коко Динев. Къде и какво е станало, какво е казано...Кой седи зад това 2:2 на Армията, кой е замесен в точния резултат, къде се срещат джиповете с номера 5757...Къде става това, Батков и Думусчиев имали ли са среща с Коко Динев, къде е станала тя, разследване а на 7plus7. net
138
2
 
6
 
! Отговори
хм преди 12 години
99% от хората гласуваха за този тъпоъгълник, за да се избъзикат с него, но след неговите хвалби май трябва да се замислят. Човекът не разбира, че го бъзикате, той си мисли че е 1! Така че е време да се съсредоточите в някой друг пародиен футболист от класацията
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
те си правят гавра с него, а той си мисли, че чест му отдават.
136
1
 
9
 
! Отговори
Д-ра преди 12 години
Бойко ти си толкова футболист, колкото Бербатов е премиер, с тая разлика, че Бербатов като премиер ще се справи по-добре от тебе! Гласувайте герболетки, гласувайте, сега ви е паднало да се изложите, ако тоя *** стане и футбелист на годината, е време да започнат стачка и футбулните фенове!
135
1
 
10
 
! Отговори
някои преди 12 години
До гъзолизците които го предложиха в класацията,защо не го предложите и за ОСКАР но в раздел ЦИРКОВО изкуство.Ще му ходи много.
134
2
 
15
 
! Отговори
ББ преди 12 години
АМА ТО НЕ ТРЕБВА СКРОМНОСТ БЕ БОКО,ТРЕБЕ АКЪЛ,АМА КАТО ГЛЕДАМ ТО И ОТ ДВЕТЕ НЕМАШ.БОРИШ СЕ САМО ЗА СЛАВА.ЗАВЪРТИ СИ СЕМЕЙСТВО,ТВА ТИ ТРЕБВА,ЧЕ ОСТАРЯВАШ - НЕ СЕ ПРАВИ НА ПЛЕЙБОЙ,ЧЕ ТОГАВА ДА БЪДЕШ ЗА ПРИМЕР,АМА И ЗА ТОВА МАЙ НЕ ТЕ БИВА.
133
1
 
2
 
! Отговори
saf преди 12 години
bat boiko paketa skritoto ostrie na tigrite.
132
2
 
19
 
! Отговори
АБДАЛ КАРАТАШАКЛАРЪ преди 12 години
ДРУГАРЮ БОРИСОВ,КАТО ТЕ ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА МИ СЕ ВИДИ, ЧЕ ЗАДНИТЕ ТИ БУЗИ СА ПО-ГОЛЯЯЯЯМИ ОТ РАМЕНЦАТА... И ОТ ЛИЦЕВАТА ТИ ЧАСТ, АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА РАЗБЕРЕ КЪДЕ ТИ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЧАСТ, РАЗБИРА СЕ. НЕМА ТАКВОЗ ЖИВОТНО НА ТЕРЕНА КАТ ТЕБЕ, БОКО...А КАТО ФАНЕШ ТЕНИС РАКЕТАТА, СЕ ЕДНО БЕКЕР, РАФА НАДАЛ И МАЛЕЕВА СА СЕ СБРАЛИ В ЕДИН СПАЛЕН ЧЮВАЛ! ПЪРГАВ, МИСЛЕЩ, РАЦИОНАЛЕН, ЗАДЪХАН *** НА КОРТА В БАНКЯ!ГЕРОЙ СИ Д-Ре ХОН. КАУЗ НИ ОСЕЛ, НИ ВОЛ, НИ МУЛЕ - ДЖЕНТЕЛМЕНИН С БЪЛГАРСКИ ЦЪРВУЛЕ!
131
1
 
6
 
! Отговори
gost преди 12 години
bate boiko, v nacionalnia
130
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как защо. Бойко го изтри, за да не изгуби !
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що никой не казва нищо за това, че ИЗТРИХА от класирането Васко Лукаев от Шипка(Драгор), който беше стигнал 4-то място със 150 гласа и тъкмо набираше скорост????
128
4
 
27
 
! Отговори
Бенита преди 12 години
Абе този човек не разбира ли,че го иронизират и всички интилигентни хора го номинират за да му гледат сеира.То бива да си *** , но толкова не бива Кой го избра този? Та пък чак и примиер да е!
127
2
 
8
 
! Отговори
до 127 преди 12 години
Напълно подкрепям казаното от теб.