"Полицаи" дебнат за тлъстини в Япония

В Страната на изгряващото слънце е незаконно да си дебел
11 дек 2012 20:00, Екип на Dnes.bg
161

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
1
 
! Отговори
калейчо преди 11 години
...ай ..!!!..носи се слух че идват у нас за обмен на опит...Изгоря Фидосова...и не само тя....то май...май...ИЗБОООРИ.....ИЗБООРИ....!!!.../аз живея на 5 ти етаж...и съм слаботелес..тегловен..../...)))
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахахаха.... Е.а му се мамата на сумото! :))))
110
2
 
5
 
! Отговори
Spyker преди 11 години
Колкото до пича който ми е писал. АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !!!! Казват, че света е такъв какъвто си го направил или какъвто го виждаме но с 90 процента меко казано "заблудени" хора нещата стават много да речем неприятни. И така "матрицата" е вече построена и дори когато се стигне до това да ти казват колко да тежиш половината го подкрепят и не го намират за нередно. 100% доказателство че системата работи идеално.
109
1
 
5
 
! Отговори
Spyker преди 11 години
Блокнаха ме да не пиша коментари защото се оплаках че има само 500 символа и дори изтриха коментара пълен СМЯХ !!!!!!!!!!!
108
1
 
6
 
! Отговори
do Spyker преди 11 години
Пак добре, че все още има хора които се чудим в какъв свят живеем, лошото е, че само се чудим....Стадото голямо, овцете разделени - пастирът всевластенНацистите започват да изглежат като детска игра в сравнение със съвременната измама на представителната демокрация.
107
2
 
5
 
! Отговори
Spyker преди 11 години
A в шизофренията си японците даже ще ти казват и как трябва да изглеждат. Ами да те сложат в една капсула като в Матрицата че те зная какво е най-добре за теб. Да ни забранят да пием това също ще допринесе за здравословен начин на живот. Да те задължат да ходиш по 5км на ден и това е добре. НА ХОРАТА СЕ ОТНЕМА ИСКОННОТО ПРАВО ДА ИЗБИРАТ САМИ И ИМ СЕ НАРУШАВАТ СВОБОДИТЕ А ТЕ СЕ КЕФЕТ> ТОВА Е ЧЕ И ТУК НЯКАКВИ ИНДИВИДИ КАЗВАТ КАКВО Е ПО-ДОБРЕ ПЪЛНА СМЕШКА НАПРАВО СЕ ЧУДЯ НА ТОЯ СЯТ В КОЙТО ЖИВЕЯ.
106
1
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
А представятели си АКО "Полицаи" дебнат за тлъстини в турция .....................
105
2
 
6
 
! Отговори
Spyker преди 11 години
Сигурен съм че, това нарушава поне няколко точки от правата на човека които важат по цял свят. Тук излизат някакви си да обясняват как това предпазвало хората било за тяхно добро и не знам какво си още. Когато някой започва да решава вместо теб това е ограничаване на свободната ти воля и като цяло на свободата. Плюете всички по комънизма ама сега става същото със скапания Европейски съюз. Казват ти няма ползваш крушки с нагреваема жичка и край няма ползваш. Казваш няма пушеш и край няма да пушеш
104
2
 
6
 
! Отговори
ендокринолог преди 11 години
Каква генетика, какви пет лева?Вземете документален филм за деца в Европа 40те или 50те години и сега вижте как изглеждат децата ви! Гледайте един комунистически филм от 70те - 80те и един репортаж от улиците на София днес!Тровят ви с ***, а вие пак си измисляте извинения.Хора, не яжте захар, подсладители, концентрирана фруктоза. Не давайте и на децата си подобни отрови. Отделете два часа и прочетете какво се случва в черния ви дроб.
103
1
 
1
 
! Отговори
диди преди 11 години
Анонимен,ти пак не ме разбра ,че не се оправдавам . И по-долух писах моли се да не те стигат здравословни проблеми .Тогава друга песен ще запееш.
102
1
 
5
 
! Отговори
Kалоян преди 11 години
Като цяло някои хора предпочитат да си намират извинения цял живот и вместо да действат, по им харесва да прекарват време в защита на теориите си ... все тая, всеки е свободен ..
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Японците трябва да се жалват в правозащитни организации,защото това е форма на дискриминация.Ако Япония е ратифицирала Хартата за правата на човека е редно да се самосезира за подобно нарушение.Никой няма право да разделя хората не само поради вероизповедание,пол,възраст и прочие,но и заради външния им вид.Ако днес считат теглото за престъпление,утре ще е престъпник всеки,който носи очила или е прекалено висок или прекалено нисък за естетическите им възгледи.
100
1
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Да, де за това съм написал "представете си" Изобщо не е лошо да бъдат решени в глобален мащаб проблемите с наднорменото тегло, защото именно то уврежда здравето ужасно, и е похвално, че японците полагат усилия в тази насока.
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До диди 105Добре, явно при мен и други хора е изключение непредаването на наднормените килограми по наследство. А може би е резултата на правилния хранителен режим и спорта. Ти прецени, Диди...
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах каква сестра. Бих ходил всеки ден да ме мери :)
97
1
 
15
 
! Отговори
до 101: ТОВА Е ГРИЖА преди 11 години
не разбираш ли целта на този закон в Япония не е да те уволнят, а да те накарат да живееш здравословно: т.е. подходяща храна, спорт/упражнения, т.е. начин на живот! По този начин ще се повиши работоспособността и ще се намалят разходите за здравеопазване - които са КОЛОСАЛНИ в глобален мащаб! А то е ясно, че всички хора с медицински проблени, предизвикваши растройство в метаболизма или хормоните няма да бъдат застрашени от санций. Чети-не ги увеоляват, прашат ги на лекар/диетолог!
96
1
 
9
 
! Отговори
ЛЕКАСТВО преди 11 години
Така, а при нас по-повод евентуалната отмяна на забраната за тютюнопушене, някакъв професор се изказал така: "Ако в една къща не мирише на цигари и ракия, изгорете я". Битуват и други "афоризми" плод на "народната мъдрост" като:Под голям камък, голяма риба; Сядам на масата и си слагам авторитета (корема си) и др. Е, правете си изводи. Знаете ли, че например в Германия 90% от хората на средна възраст спортуват -активно и редовно! А при нас си имаме лекасртва за всичко...
95
1
 
4
 
! Отговори
диди преди 11 години
Не говоря ,че мнението е отправено лично към мен,но трябва да бъдем по толерантни .А на Анонимен ще кажа да прочете писаното от Мариоко Сан и тогава да коментира въпроса с генетичната наследственост.По принцип съм съгласан с него.
94
1
 
3
 
! Отговори
staroto преди 11 години
I k`vo sea - kraj na sumoto, ili shte ima izklju4enija v Japan?
93
1
 
2
 
! Отговори
Мариоко Сан преди 11 години
Диди, не приемайте моето мнение лично. То не е насочено към Вас лично. То е общовалидно, смятам, обективно. Това дали аз съм с наднормено тегло и каква е причината да съм с наднормено тегло е мой личен проблем, който не влияе по никакъв начин на мнението ми по дадения въпрос. Моите почитания към Япония.

Спонсорирани публикации