Бербатов с гол и асистенция при разгромен успех на Монако

Българският нападател даде своя принос при успеха с 6:0 над Ланс
Обновена: 27 мар 2014 14:15 | 27 мар 2014 07:30, Красимир Ангелов
16
Бербатов с гол и асистенция при разгромен успех на Монако
Снимка: Reuters

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов изигра поредния си силен мач за тима, след като се отчете с гол и асистенция при разгромния успех с 6:0 над Ланс в 1/4-финален мач за Купата на Франция.

Бившият футболист на Фулъм излезе като титуляр на терена и остана в игра до 75-ата минута, когато бе заменен от Антони Мартиал.

Домакините започнаха мача изключително силно и в 18-ата минута откриха след попадение на Дирар, който засече хубаво центриране на Фабиньо.

Бербатов бе на косъм от гола в 30-ата минута, след като овладя топка след грешка в противниковите редици, но не успя да я насочи точно към ъгъла. Все пак в 41-ата минута нашето момче се разписа. Той бе намерен непокрит от Ривиер в наказателното поле и без проблеми реализира.

В 54-ата минута българинът изведе Ривиер сам срещу вратаря и нападателят вкара.  В 58-ата минута Фабиньо реализира четвъртото попадение за тима след хубав диагонален удар.

В 67-ата минута и Окампос се разписа за 5:0, а крайният резултат оформи Кондогбия, който засече топката с пета във вратата от добра позиция.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тва македонче нещо много по български пише нещо... Що така?!
8
25
 
1
 
! Отговори
Македонче преди 10 години
Хвала на Митко БЕРБАТОВСКИ ! Най великиот МАКЕДОНСКИ ФУТБАЛЕР! Прославящ Македония навсякъде по света! Ех , бе , Мите.... Защо предпочете Националния отбор на България вместо на родната Македония? Той после се усети! Не случайно се отказа. Но вече нямаше как да дойде да играе за Македония :(. У Македонско щеше наистина да си ЦАР. Не да те оплюват злобните и завистливи Българи,каквито са повечето! И щяхме да се класираме с теб за голям футболен форум!.
7
0
 
21
 
! Отговори
Ултра ЦСКА 1948 преди 10 години
"Легендата" на ФК "БАТКОВ" 1914 - Гонзю за една-две години "висене по пейките" в Франция НЕ успя да стъпи и на малкото пръстче на Митко Бербатов за това което той направи само за едно полувреме!......... Е няма как.......... Това е "СЪДБАТА" на всички "подуянци" излезли из Европата..... ха ха ха ха :)))))))))) !!!
6
0
 
29
 
! Отговори
asd преди 10 години
До респектПич тва не само е добро място за живеене, а превъзходно, не знам дали си ходил в Лондон и в Монако. Да си гледат работата комплексарчетата от БГ дето са в Лондон и си тупат гурдите че живеели там. Монако е един рай просто. Митето удари 10ката с този трансфер.
5
38
 
3
 
! Отговори
бай Михо преди 10 години
Тоя *** успява да поръзмърда *** си във псевдо отбори. В силови отбори, като английските, мърдата няма никакъв шанс!
4
25
 
2
 
! Отговори
ф преди 10 години
отново същия *** който не мое да фкара на гоумети а само на некви цифки като цецка пан4аревска
3
0
 
25
 
! Отговори
Д.ПЕНАТА преди 10 години
БРАВО НА НАЩО МОМЧЕ БАРБУКОВ
2
1
 
43
 
! Отговори
респект преди 10 години
Браво на г-н Беербатов, добро място за живеене, стабилен отбор в който го уважават. Да му пожелаем най-вече здраве на този етап в кариерата му и да играе все така с желание и все така да ни радва!
1
2
 
47
 
! Отговори
Дидо преди 10 години
Браво Мите. Срази враговете си с ум,култура и талант.