ОмбудсМая: БСП да внимават с предупрежденията към мен

Някой много се страхува от мен, убедена е Манолова
9 авг 2019 10:24,
61
ОмбудсМая: БСП да внимават с предупрежденията към мен
Снимка: БулФото

Да сме наясно - с предупрежденията към мен по-внимателно, без значение откъде идват. Така отговори омбудсманът Мая Манолова на въпрос на 24 часа дали я притеснява заявената позиция на БСП, че без партията тя няма как да спечели кметските избори в София, ако реши да се кандидатира.

Манолова за пореден път не отговори категорично на въпроса ще играе ли за кметския стол в столицата.

"Вижте, ако реша да се кандидатирам, ще го направя и впрягането на цялата пропагандна машина срещу мен, продуцирането на откровени и доста елементарни лъжи, кафяви лъжи, изобщо няма да ме спре. Напротив, само ще ме амбицира", увери тя.

Още по темата

Без да уточнява за кого точно говори и какви са причините за тезата й, Манолова заяви, че явно някой много се страхува от нея.

"Атаките и агресията срещу мен издават паника", обясни тя и добави, че решението й за евентуална кандидатура ще бъде продиктувано само от интересите на гражданите и в резултат на тяхните очаквания.

На въпрос защо продължава да се бави с обявяването на своето решение, омбудсманът беше категорична, че не се бави, а "другите просто бързат".

"Темпото го налагам аз. Предизборната кампания не е започнала. Освен кандидата на "Спаси София" Борис Бонев не съм чула някой друг да се е заявил. Кое налага аз да го правя", пита риторично Манолова.

На въпрос за евентуалната подкрепа, която тя ще получи от политическите партии, тя заяви, че всяка подкрепа е желана, включително "и на Слави Трифонов, и на гражданина Иван Петров".

"Единственат подкпрепа, която не бих приела и публично ще отхвърля, е на партии и личности, които споделят расистки и ксенофобски и антихуманни идеи", изтъкна тя.

Мая Манолова заяви, че е убедена, че може да бъде полезна на гражданите какъвто и пост да заема, защото има "огромно желание, смелост и енергия да продължа така".

На въпрос дали ако все пак не стане кмет, ще играе за лидерския пост на Корнелия Нинова в БСП, Манолова отговори, че тя е омбудсман и дребни сметки не си прави.

"На въпроса за бъдещите ми творчески планове, ще ви отговоря - имам намерение да издам дългосвиреща плоча", завърши омбудсманът Мая Манолова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
КЕТИ преди 4 години
МАНОЛОВА СЪВСЕМ Е ИЗПЕРКАЛА
48
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Мая Манолова не иска да се обвързва само с БСП а да получи по-широка подкрепа. И това е правилна тактика, така на президентските избори спечели и ген. Радев. А БСП има интерес да я подкрепи. Така че очаквам, че ще участва като независим кандидат.
47
1
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майчето също да внимава с предупрежденията си. Едва ли ще спечели, ако тръгне на избори без нечия партийна подкрепа. Много си повярва и тя!
45
8
 
8
 
! Отговори
Неизвестна преди 4 години
Мая да не поставя условия, защото без партийна подкрепа е "бита карта".
44
3
 
1
 
! Отговори
има такива мъже преди 4 години
липсата на двойката Цветанов-Плевналиев е удар под кръста за нашите полит територии. Тези елитни специялисти, далновидци и предсказатели на едно друго бъдеще, те липсват както на сцената, така и на улицата. Ако поведат митинг с/у бедността, безправието и корупцията, те няма да се откажат. нама да склонят глави и няма да се подмазват. Обле1чени в лек спортенекип за бягане, те ще изкачат върха на Ботев, ще положат венци на Паметник Левски и нежно ще арестуват збирщината ГЕРБ
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛЕД АФЕРАТА КОСТИНБРОД Е БИТА КАРТА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА АФЕРИСТКИ.
42
13
 
6
 
! Отговори
Емигранта преди 4 години
Браво на Мая, много добре казано, да знаят и ДРУГАРЕТЕ и ГРОБАРИТЕ!!!
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абдикацията от националноотговорен пост - омбудсман,безсребърник, за да заемеш политически пост, който разпределя общински бюджет от 1 милиард лева, означава че яко те сърби дланта на лявата ръка. Народното поверие казва, че ще имаш да взеаш пари! Сърбежа в ръката обаче идвал след начесан як сърбеж в слабините, защото никой не давал достъп до тези пари без съотвените процедури за проверка на лоялността на кандидата. Майчето не мож я уплаши с таквиз проверки, чупи грехомери от раз.
40
16
 
10
 
! Отговори
Водолазов преди 4 години
Гадни хейтъри, треперете! Вашият бивол ББ доиграва мача. Дали от Мая Манолова или от някой друг, вече е време да бъде нокаутиран. Време е, песоглавци, обречени ***. Аут сте, долни мекерета!
39
13
 
16
 
! Отговори
Писна ми от Бойко преди 4 години
Ако ЕС заповяда,ББ с удоволствие ще ви една евтаназията. Заради него и вас,влюбените в тъпата му мутра и просташкия му речник, сме не само най-бедните,но и най-сервилната и безлична, но и изчезваща нация в Европа. Вие мразитеМая Манолова, защото е много умна и смела, не се страхувайте вас, не е мишка. ББ не е вечен,слава Богу,дано по-скоро го разкарат.Но Мая Манолова го превъзхожда тотално и вас,окаяни платени хейтъри, отрова ви е страх.
38
15
 
15
 
! Отговори
Плашило преди 4 години
Плашите се всички от нея, защото е оправна. Още веднъж с неграмотните си писания доказвате, че сте съсипани от боготворения от Вас Бойко, както и всичко в държавата. Най - простия премиер, който не знае две думи на български, да не говорим на друг език. Усещате ли се, че сте на неговото ниво? Хора, бдете! На никого не му пука за вас в ЕС. Научете поне малко граматика и правопис, ако сте Българи!
37
13
 
10
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
До Някой: Проблемите със заплащането на т.н. такса "сградна инсталация" съществуват от години. Излиза, че човек може по-лесно да се разведе, отколкото да спре да плаща на Топлофикация. Повечето хора считат, че това не е справедливо. И Мая Манолова единствена се обяви в тяхна защита.Но има опорна точка да се пише срещу Мая Манолова. Току виж се кандидатирала за кмет на София. Ами ако взема да спечели? Какво става с крадливата гербаджийка дружинка тогава? А има още доста градинки за застрояване.
36
19
 
14
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
Фандъкова се задържа доста и доста квартални градинки се застроиха по нейно време. Ако Мая Манолова се кандидатира за кмет на София с по-широка подкрепа, има шанс да спечели. Това, че може да работи в полза на гражданите го е доказала не веднъж.
35
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото до дългосвирещата грамофонна плоча,няма нужда да я издава!Толкова години я слушаме,научихме я наизуст.
34
7
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
33
4
 
11
 
! Отговори
От урва на урва преди 4 години
Урвата си е *** и приннципно е с теб, само докато получи по изгодна офета, за това което може най добре. Няма взаимноизключващи се оферти - дупки достатъчно да побере всеки подплътен повдигащ статуса твърд мерак. Вече не стъпваме по земята - едни чужди мераци ни реят в небесата и току ни подадат микрофон, току нещо подобно на него!
32
14
 
16
 
! Отговори
Разцепена в шпагат преди 4 години
Като приема помощ отвсякъде,защо Бойко да не се изгаври да я подкрепи за кмет на София и после да й гледа сеира.Да не мислите, че ще се справи по-добре от Фъндъкова!? Абсурд! Само ще се дуе и кряка като кразтава жаба след дъжд.Чудничко - Пчеличката Мая събирала мед и от бузлуджанските поляни, и от банкянските магнолии и накрая кацнала на учиндолската гола, празна тигва....уж да си почине, но разляла меда и тъй залепнала, че още й стърчи ГЗ на темето му.Чак ти иде да го изплющиш с един вестник!
31
13
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Таня: Мая Манолова не е предала нито БСП, нито българските граждани, и като омбудсман продължава да работи в тяхна полза. Но ако реши да се кандидатира за кмет на София, си струва БСП да я подкрепи. За да спечели, е добре тя да не се кандидатира от името на политическа партия, а с подкрепата на партии и граждански организация. Така спечели и Румен Радев.
30
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази патица противна нещо много сериозно се е взела.

Спонсорирани публикации