Димитър Николов с първа задача - бюджетът на Бургас

Кметът-отличник спечели убедително нов мандат
Обновена: 27 окт 2019 21:08 | 27 окт 2019 20:32, Веселина Йорданова
3
Димитър Николов с първа задача - бюджетът на Бургас
Снимка: архив, БулФото

Кметът на Бургас Димитър Николов заяви, че ще работи в диалог с всички партии както досега и че не очаква проблеми с новото мнозинство в Общинския съвет.

Николов печели изборите в Бургас на първи тур с 64.5% по данни на "Галъп" от екзит пол - за четвърти мандат. Според данните в Общинския съвет неговата партия ГЕРБ събира 50.8% от гласовете.

Николов каза, че още от утре започва с бюджета за следващата година. Той увери и че ще взема предвид всички добри предложения.

По думите му много от избирателите го припознавали не като кандидат за нов мандат, а просто като действащ кмет и били убедени, че няма защо да гласуват, защото ще спечели изборите.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Минаващ преди 4 години
Много слаб кмет, но силно спонсориран и подбутван по партийна линия. В Бургас сериозна работа няма и не само зимата. Само с работа за миячи на чинии и сервитьори не става...
2
0
 
4
 
! Отговори
бсу преди 4 години
до кога ще плаща на БСУ от нашия джоб, спонсорира неспособни ***
1
1
 
3
 
! Отговори
Ето ме преди 4 години
''По думите му много от избирателите го припознавали не като кандидат за нов мандат, а просто като действащ кмет и били убедени, че няма защо да гласуват, защото ще спечели изборите.''

Спонсорирани публикации