Хороскоп - кои са най-големите скандалджии в зодиака?

Лъвовете обожават да нападат хората
Обновена: 16 дек 2020 07:38 | 15 дек 2020 21:21, Теодора Драгоева
10
Хороскоп - кои са най-големите скандалджии в зодиака?
IStockphoto

Има хора с по-буен темперамент, които са склонни да вдигат скандали за най-маловажни неща. Когато се ядосат те повишават тон, искат отговори, ръсят обвинения, тряскат врати и предмети, изпращат гневни съобщения и т. н.

Им и друг вид хора, които дори да са обидени и да кипят от яд отвътре, външно никога не си позволяват да демонстрират агресия, а точно обратното – опитват се да запазят мира. Тези два вида поведение могат да зависят до голяма степен от зодиакалния знак на човек.

 
Ето и кои са двата най-конфликтни знака в зодиака, както и онези два, които са тяхна пълна противоположност.
 
Скандалджиите в зодиака:

Овен
 
Овенът е като тенджера под налягане, върху горещ котлон – ако не намери начин да изпусне парата, може да гръмне като бомба. Хората от този знак „кипват“ бързо и като цяло имат силни позиции за всичко. Те винаги гледат да заявят ясно своето мнение, дори може да го изкрещят, така че всички да ги чуят. Ако нещо притеснява Овена, той го скрива зад скандал. Хората от този знак не се замислят много-много преди да започнат конфронтация. Именно за това те често казват неща, които не са обмислили добре и изстрелват обиди, които им носят негативни последици. Те просто не могат да сдържат емоциите си, а това понякога вреди на общуването им с хората.
 
Лъв
 
Според Лъва нападението е най-добрата защита. Ако някой постави под съмнение неговото царуване, храброст и прелест, този знак ще влезе в конфронтация, без страх и без да се замисля особено. Лъвовете не търпят никой да се подиграва с тяхното мнение и особено с техния външен вид. Ако гордостта на един Лъв бъде засегната по някакъв начин (или той така го почувства), той ще се нахвърли срещу човека отсреща, преди да е обмислил фактите и думите му. Лъвът няма да се успокои докато другата страна не му признае: „прав си“. Междувременно човекът, който е ядосал Лъва, ще трябва да изслуша дългата му и гневна тирада.
 
Кои са най-големите миротворци в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Козирог - играч и хитрец, но най-често не му се получава!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Овен, лъв и скорпион на вдин кантар!!!!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водолей миротворец???
3
2
 
2
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
....да, ама на края сите ми се нанизват на стрелата!
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЛУУУУУУПОООООООСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зодий сме

Спонсорирани публикации