България не успя да победи Северна Македония, ВАР ни отмени дузпа

Двата отбора врътнаха 1:1 в Разград
94
България не успя да победи Северна Македония, ВАР ни отмени дузпа
Снимка: Lap.bg

Националният отбор на България по футбол отново не успя да запише победа и стигна само до равенството 1:1 със Северна Македония в среща от Лига на нациите.

Това бе първа среща за "лъвовете" ни след двете поредни загуби в контролите с Катар и Хърватия.

Националите ни дръпнаха в резултата с гол на Кирил Десподов (13), но гостите стигнаха до равенството с попадение на Милан Ристовски (50).

Срещата се игра пред около 6000 зрители в Разград. Като цяло двата отбора не предложиха особени футболни достойнства, чистите голови положения бяха рядкост и логично България и Северна Македония си поделиха по точка.

В последните секунди на срещата главният съдия отсъди дузпа в полза на България за игра с ръка на македонси футболист, но след преглед с ВАР дузпата бе отменена.

В неделя "лъвовете" приемат Грузия в нова среща от Лига на нациите. Двубоят е от 21.45 часа отново в Разград.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
6
 
! Отговори
Румо преди 1 година
Грузия има добър отбор.
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие какво очаквате? В столицата ни все още ползват каруци, ние срещу европейци сме тръгнали да играем. Поне мача не е бил в Шопия, че някой кон можеше да излезе на терена да пасе и резила да е тотален.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквато ни държавата такъв и футбола.
72
1
 
20
 
! Отговори
Ел преди 1 година
Гола вода!С този отбор -за никъде!Един случаен гол и нищо повече.Те не показват дори азбучни умения за владеене на топката-всяка втора и трета топка е загубена!Ясенчо не е никакъв треньор!Случайни и играчи на случайното място,случайно вкарали един гол!Абе,тези хора не гледат ли европейски футбол!?
71
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците не успяха да победят България!
70
4
 
15
 
! Отговори
българин преди 1 година
Нашите бюха БАБИ на терена.Никаквици.
69
6
 
18
 
! Отговори
Гацо преди 1 година
След по-добра игра РСМ загубиха 2 точки, а с голяма доза късмет РБ спечелиха 1 точка
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви 4ти в света стига с тая заблуда - Стоичков, Бала, Емо и отзад Трифон ама тва става точно като 6/49 в близките хиляда години няма как 3-4 човека да дърпат всички неандерталци и те да се бият в гърдите после на чужд гръб
67
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ние ако бяхме малко по-умни щяхме да си зададем въпроса защо Македония която е най-слаба на футбол на Балканите /след нас разбира се, ние не се броим/ е нещо непосилно за нашите ултра свръх таланти които ги искат по целия свят ама всеки вика ти ги вземи :D
66
0
 
4
 
! Отговори
А така преди 1 година
Нали таковаха маамата на БГ футбола, по-добре е по-малко хора да ги гледат. Не само си заслужават 6000 в Разград, ами и Националния вече не е Категория 4 на УЕФА заради слабите лампи. Само напред и нагоре, и без това тука футболът си принадлежи на село.
65
0
 
13
 
! Отговори
до Маке преди 1 година
Имаш още много да учиш за футбола, моето момче. Според статистиката Ливърпул трябваше да е шампион на Европа тази година. Оставям ти за домашно да разбереш защо това не се случи.
64
13
 
20
 
! Отговори
Маке преди 1 година
Драги соседи, според статистиката шутеви на гол (4:15) и (1:5) во рамки на голот, требаше да изгубите. Имавте голема срека, со само еден шут и гол. Ама мора да ви признаеме дека се боревте иуначки и равенството е заслужено. Секоа чест и на навивачите за коректноста. Поздрав до сите добри луге.
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е добре е. Точка сме взели от по-класен отбор от нашия. Македонците са по-напред в ранглистата.
62
7
 
10
 
! Отговори
Генко Стаменов преди 1 година
Това равенство е голям провал за РСМ. Докато 90% от българите изобщо не знаеха че ще има такъв мач, в Скопие цареше истинска истерия-българите се уплашили и за това преместили мача на 600 км. от Скопие, щели сме да им прекъснем химна по средата, а те щели да ни размажат на терена, разликите в класите -колосална, това щяло да е продължение на филма Трето полувреме, дошъл момента "гоцевата раса" да отмъсти на душманите... а реално едва измъкнаха равенството благодарение на отменената дузпа накрая.
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Зрителите бяха над 7000 / 8000 човека.
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не казваме,че по-зле няма накъде,че винаги ни изненадват с опровержение
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елмас е в Наполи, а Трайкоски в Майорка.
58
3
 
9
 
! Отговори
Македонец преди 1 година
Изненада ме качеството на гола на България. Наистина беше добър. Е сега, че бяхме по-добри е факт :) Поздрави и по-здрави. Спорт и образование трябва да са раперите между нас, да се надпреварваме непрекъснато, да се стремим да бъдем по-добри. Не за съперниците, а за нас самите.
57
0
 
14
 
! Отговори
Ябадабаду преди 1 година
Е прав. Абе, това е държава, колкото 1/8 от България. Има-няма два милиона население. Тук, съжалявам........част от вас пишат коментарите, но на всичките ми приятели децата /между 10 и 17 годишни/ тренират футбол /все в големи уж школи/. Всички видите ли били гениичета. Явно родителски *** амбиции. Нивото е явно. Ако някой, поне един го биваше, щеше да е поне Бербатов.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До интересно Най-вероятно Македония шият и техните в България.