Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 16 – 22 януари
16 яну 2023 21:23, Иванка Гъркова
5
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия. 

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 16 – 22 януари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Периодът ще е сравнително спокоен, най-вероятно няма да реализирате някакви запомнящи се постижения. За сметка на това, обаче, контактите ще са интензивни и източник на положителни емоции. Не е изключено да получите съобщения от стари приятели, изразяващи желание да се срещнат с вас. Не им отказвайте, преживяването ще е вълнуващо. Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи старание и сръчност. Не се лишавайте от движение и физическа активност. Опитайте се до края на седмицата да довършите старите проекти, които вече ви отегчават. Време е за нещо по-актуално.
 
Телец
 
Водещо събитие за периода е, че Уран, който е във вашия знак, в последния ден на седмицата ще се „стационира“, за да премине постепенно в директна фаза на движение. Печелившата тактика за напредък е „бързай бавно“. Ще се справите с по-голямата част от набелязаните замисли, но ако контролирате емоциите и се стараете да предотвратявате конфликтните ситуации. Ще се натъквате и на затруднения, които на моменти ще забавят действията ви. В такива моменти променяйте заниманието. Ако задръжките с в професионалната област, отделете време за личните отношения. Ако са в личен план, съсредоточете силите си в някоя друга област, а защо не и за да си организирате някакво развлечение. Със сигурност няма да ви навреди, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Обстоятелствата ще ви подскажат, че е настъпил моментът, когато трябва да се откажете от някои занимания, които са загубили важността и актуалността си. Насочете се към осигуряване на ресурси, необходими за осъществяването на следващите ви дългосрочни замисли. Разпределете силите си в три направления: издирване на надеждна и по възможност най-нова информация в избраната от вас област, заделяне на финансови запаси и осигуряване на подходящи сътрудници. Новите ви познати ще изглеждат обещаващи и солидни, но не бързайте да им се доверявате, докато не се убедите, че го заслужават.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак
 
Луната е намаляваща и емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно, на моменти ще ви е трудно да постигнете баланс между желанията и задълженията си. Съсредоточете се в преките си ангажименти и по възможност не се разсейвайте с незначителни дреболии, показва хороскопът ви. Неприятните преживявания може да са предизвикани от два фактора: липса на достатъчно ресурси и забавяне на приходите, на които се надявате. В крайна сметка, ще получите и едното, и другото, но след като така или иначе, преживяната тревога ще си остане за ваша сметка. Единственият сигурен и ефективен начин да възстановите спокойствието си е да си организирате почивка сред природата, та макар и за ден.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванка и зодии, хахахахаха. Поредната глупоаст бе Ванче, намири си нормална работа.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ах каква хубава русокоска, защо не сложите една снимка на забулен батман от Афганистан?
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
впечатлително точно, проверих за три зодии
2
0
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Очакват ви неприятности, независимо от зодията, ако она нирате на публично място.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се и се мая как не ви омръзва да пишете глупости.