Карти таро - какво да очаквате до 23 юли?

Вижте прогнозата на Кралица пентакли
18 юли 2023 21:20, Екип на Tialoto.bg
1
Карти таро - какво да очаквате до 23 юли?
IStockphoto

Кралицата пентакли символизира просперитет, стабилни доходи, силен брак, надеждна работа, удобен дом, потапяне в земната работа и радост от тях.

Страхувате ли се, че няма да имате време да свършите работата си? Или имате толкова много планове, че определено няма да имате достатъчно време за почивка? Тогава си струва да промените ежедневието си и цялата седмица.
 
Изведете грижата за себе си, медитацията на преден план. Може би трябва да си вземете малка ваканция. През това време проверете здравето си, погледнете своето състояние във всеки смисъл. Работа, материално богатство, духовна хармония и удовлетворение от живота. Има ли пъзели, които излизат от тази верига?
 
Ако не се чувствате комфортно, тогава Кралицата пентакли ви съветва да поговорите с любим човек и да споделите мислите си с него. Може би имате нужда от съвет, така че не се страхувайте да го поискате сега.
 

Те винаги са прави: Три зодии, с които не може да се спори

Пет зодии, сред които има най-много енергийни вампири

Зодиите, които имат най-голям шанс да сбъднат мечтите си

Опитайте се всеки ден да си задавате въпроса: какво ми липсва, за да бъда щастлив? Започнете с малки неща и тогава ще видите глобални промени. Изградете здрава основа със себе си и с любимите си хора. Създайте си здравословни навици и оставете работата да остане на заден план, макар и само за известно време.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нещо църковно за балнс няма ли да се каже!

Спонсорирани публикации