Гълъб Донев отговори на Денков: Смешен плач!

Това не са сериозни критики, а отвличане на вниманието от проблемите
159
Гълъб Донев отговори на Денков: Смешен плач!
Снимка: БГНЕС

Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел отвличането на общественото внимание от важните за деня теми. Това каза бившият служебен премиер Гълъб Донев, който коментира нападките на настоящият министър-председател Николай Денков и министри от кабинета към работата на служебното правителство.

„За тези два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство. Всички останали законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са внесени от служебното правителство“, подчерта Донев.

Още по темата
Гълъб Донев коментира част от теми, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „Пътна инфраструктура“, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха засегнати на днешната пресконференция на представители на правителството.

"Това са стари проблеми, които служебното правителство реши. Всичко това подлежи на контрол, но предполагам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри", каза Донев, който присъства на поклонението пред бившия министър на труда и социалната политика Иван Нейков в столичния храм „Света София“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Избора ви!Не знам в чия полза е, но не е в полза на народа.Самия факт, че Гълъбарника управляваше няколко месеца, а подписаха договори за милиарди в последния ден показва, че Радев се опитва да направи мръсно на редовно избрания кабинет.Яд го е че не може да управлява еднолично!Ама тука не е Русия, да се прави на Путин!
41
6
 
15
 
! Отговори
ЕЮС преди 9 месеца
Денков прилича на човек, който да му дадеш 10 овце и го пуснеш на паша, после ще се върне 2 овце и ще тръгне да ти обяснява, че 5 овце е дал на вълка, а 3 е дал на овчаря от съседното село, защото трябва да сме съпричастни с другите! Мекушав човек, който не става за пазач на бостан, те му дали държавата да управлява!
40
6
 
7
 
! Отговори
Избора ви! преди 9 месеца
До Анонимен 40 "Черно на бяло има ли подписани договори за 4 милиарда в последния момент?" Класическо източване на България в посока Рузия чрез договори свързани с енергийни проекти.
39
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оставаше и да си признае!Нали Радев се продаде на руснаците, а тоя му слугуваше!Черно на бяло има ли подписани договори за 4 милиарда в последния момент?Има!Щом има, каквото и да говорят от гълъбарника е чиста лъжа!!!
38
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гълъбарина за 1 година върна България 33 години назад.Сега ще трябват години за да се оправят бакийте на служебните клоуни.
37
8
 
9
 
! Отговори
Избора ви! преди 9 месеца
Коментара ми беше за другаря с опорките за това какво бил "чувал" за Денков. Не очаквам таксиджиите и общаците да са "чували" за нещо друго освен за Азис и тук таме по някой изрожденец като Копейкин. Това е тяхната среда.
36
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чакам Денков да заяви "Станишев е виновен!", помните ли това?
35
5
 
1
 
! Отговори
Избора ви! преди 9 месеца
До Анонимен 37 Затова ще живеш в мизерия :) Не, не ме разбра, ТИ ЛИЧНО, не "българите". Нормалните българи правим разликата с такива, които пробутваш и когато ни застрашат бъдещето, ги оставяме да ви дерат кожите. Заслужавате си го. Господ дава, но в кошара не вкарва.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Изобщо не си представям учен, ама истински, че и световно известен, явно с големи постижения, да зареже науката и да се хвърли с главата надолу в това мръсно блато политиката. Не ще да е от благородни подбуди.
33
11
 
5
 
! Отговори
Избора ви! преди 9 месеца
До Анонимен 34 Мдаа, в България умните и кадърните "не стават" за политици. Трябват си червени другаре, които са прекарали цял живот на ясла. Те са НАЙ-подходящи за политици. А особено като Донев, които са подписвали договори, които не им е било работа да правят, но за сметка на това, СТАБИЛНО са ощетили България (още отсега се знае). Те ТИЯ са НАЙ-подходящи за политици.
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За академик Денков- химикада сте чули някаво откритие в тази област , на запад дори не заят че съществува. Единствено ще го усетите по джоба като химика зарие нефтохим и се намърдат американците.От америка не сме видяли нищо добро-скъпия ток от мариците, книжните F16, скъпите реактори на уестингхаус и т.н.
31
12
 
7
 
! Отговори
на мама миличкото то преди 9 месеца
Галубчик, напълни ли личната сметка с пари от нашите данъци и такси? Напълнил си я ами, как няма да я напълниш. Бива ли иначе. Другар от червеношийките да го сложат до кацата с меда и да не бръкне, такова чудо невиждано няма как да се случи. Хайде да си жив и здрав, живи и здрави поколението под теб, нас не ни мисли. Ще струваме, ще правим, пак ще ги изработим тези пари - не е нещо, което да не сме го правили. Отиде ни живота да ви попълваме сметките!
30
12
 
10
 
! Отговори
? преди 9 месеца
Гълъб нали е ЗАДЪЛЖИЛ България с 3.8 милярда да плаща за пренос на Турция без да знаем ще ползваме или не от там газ. Без право на отказ.Така че рушвета е взел.
29
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Денков не знам колко световно известен учен е, може и да е, но за политик не става, още повече за министър председател. Да си гледа науката, щом е толкова известен учен, а да не се занимава с неща от които не отбира и определено не е за тях.
28
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
По крадене с Денков никой не може да се сравнява.
27
14
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 9 месеца
Г.Донев е старо ЗКПЧ и руски комунист. Толкоз за него. Тръгнал да се сравнява с международно признат акъл като Денков?!?
26
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Незабавно разпускане на този нелигитимен парламент от харвардски самозванци! Не се спряха!
25
8
 
10
 
! Отговори
ПравдаНеправда преди 9 месеца
Гърча на "сглобката", както я нарича Лена за нея е сглобка и връзката и с Миро, но това е друга тема, е просто несравним. Очаквам видните борци с неправдите Мирчев и Ристьо да се въргалят в прахта пред входа на лукойл в Росенец както го направиха преди 2-3 години на 400-500 метра от Лукойл. Може след някоя друга годинка вече фиданката Мирчев да е секретарка в Лукойл, а Ристьо да е "почетен юрист" или друга подобна измислена позиция в Лукойл или Газпром...
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 22/26 "Избирам Радев." Е как "Радев" бе, другарю, избора беше между Донев и Денков. Или си признаваш, че Донев не е нищо повече от местопазител. Но, добре, дай да видим защо "избираш Радев". Дотук опита ти да очерниш Денков са смешни, да не кажа жалки.
23
11
 
15
 
! Отговори
Избора ви!! преди 9 месеца
До Анонимен 22 "Донев е сериозе мъж, а не като Денков" Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно. Донев, класическия търтей цял живот ял от данъците ни, и накрая навел се на ДС, бил "сериозен мъж", а Денков, който се е ДОКАЗАЛ в живота в жестока конкуренция, не бил "сериозен". Това дори не е "объркване", никой не е толкова зле, че да се "обърка" така. Това е умишлена лъжа и опит за изкривяване на реалността. Можем само да си представим какви са мотивите за такова действие.