Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"

По думите му бой между фенове не е имало
17 ное 2023 08:40, Нели Христова
63
Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"
Снимка: БГНЕС

"Изказах подкрепата си за мирен протест. Още в пет следобед бях на мястото, но не съм искал да си присвоявам протеста. Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски" . Ако им беше позволено да са на стадиона, нямаше да се стигне до тези ексцесии. Това каза пред bTV футболистът Димитър Бербатов.

Още по темата
Бой между фенове нямаше, каза още той. След 18 г. на некомпетентност беше ясно, че в един момент ще се стигне до избухване на емоциите. Всички знаем къде е проблемът, твърди Бербатов.

"Отговорността трябва да поемат ръководните хора от БФС, които незабавно да подадат оставка. Ако има превишаване на правомощията на полицията, трябва да се обърне внимание и на това", каза Бербатов. Той се надява да получи писмата от УЕФА, за да се разбере истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Незнам какви управленски умения има Бербатов, но знам какъв е Петър Величков и не е добре да има власт в ръцете. Щеше да е хубаво и двамата да останат на протеста, а не да се крият зад разни публикации и интервюта. 🙂🙂🙂
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
СДВР, БФС и УЕФА спретнаха прекрасен номер на нормалните хора, които обичат футбола. Знам че ви се иска да ги мразите, но вижте какво направиха. Спряха хората да не ходят на стадиона и да изразят мнението. Събраха ги на улицата, където агитките могат да носят всякакви бомби и да правят поразии. Полицията щурмува и агресорите бягат. Нормалните хора, които не избяха им бяха сцепени главите. Подъл номер на полицията и техните съюзници наркомани - агитките.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Феновете прекалено дълго търпяха мафията в БФС
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бербатов е алчна перука и иска да седне на стола на Голямата перука
53
2
 
1
 
! Отговори
Сглобката 3.0 преди 5 месеца
Много организиарно всичко..И ексцесиите, и заснемането им и полицейските действия. Берба с кой играе? Всички изведнъж много фокусирани и ангажирани да махат настоящите некадърници от БФС.Да не забравяме, че навсякдъе трябва да се произведат сътресения, тук може да почнем с футболните безредици, организиран хаус. Кой знае...?
52
3
 
4
 
! Отговори
Охохохох преди 5 месеца
Бербо ,брат ти направи снощи як оборот с "белото" ,с което захранихте истерясалите шимпанзете от агитките
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бербатов е най-мекото байно от всички! Внимавайте с него! Прави се на достоен човек, но всъщност е 100% лeке. Който го знае в ежедневието какво прави ще потвърди. Страхотен футболист беше, но сега не бива да расте в кариерата. Няма да е по-различен от перуката.
50
3
 
6
 
! Отговори
дада преди 5 месеца
тоз е най-големия виновник за всичко , той беше човека който заведе децата да хвърлят камъни по централата на бфс ако не помните........случаено
49
0
 
3
 
! Отговори
Много ясно преди 5 месеца
Спорта няма нищо общо с тези т.нар. "протести". Това е повод за група *** да се съберат, да усетят стадното чувство и да трошат.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кво обединение видя бе - някакви чупят града, палят коли, къртят огради - това ли ти е обединението, да те... в мухлясалия фейс
47
3
 
13
 
! Отговори
Darko преди 5 месеца
Вън перуката, гуглата сливенският ром, емчо неграмотният ВЪН! Много сладка тая баница и нито са виновни за нещо, нито нещо са направили за футбола. Митко ти ще си новият президент! Така е решил българският народ.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз видях безпрецедентно насилие. Ако нямаше насилие тогава може да говорим че има обединение за нещо смислено.
45
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 месеца
Миче, проблема е използването на агитките като армии за простотия.
44
7
 
9
 
! Отговори
Бербатов се изложи преди 5 месеца
Много лошо се самонаказа Митко-срамно е задето направи така, че един уж мирен протест да се *** в подобни изстъпления!!! И вероятно сте го подготвяли от месеци това нещо, защото си личеше хореографията!! Неслучайно се предполагаше и от УЕФА какво ще се случи!! Подобни мизерии не биха се случили ако ти и Стилиян бяхте също на протеста заедно с феновете!!!! СРАМ Митко, голям срам!! Не знам с какви очи искаш поста на шеф на БФС-след като дори един протест не може да организираш!!
43
3
 
7
 
! Отговори
W до 39 преди 5 месеца
Не защитавам и никога няма да защитавам Перукан. Просто силно се съмнявам, че и Димитър Бербатов има нужните качества за този пост. Те и златните футболяги така дойдоха - любимци на народа, много по-добре ще е отколкото Славков....и също въобще не бяха подготвени. Резултатите ги знаем!
42
2
 
3
 
! Отговори
az преди 5 месеца
До ЦСКА София Явно наистина е имало безпрецедентно обединение между "фенове" на Левски и ЦСКА. По-точно - псевдо фенове! И целта е била - да извършат погроми и вандалщина! Новия кмет можеше поне формално да забрани този протест - всички бяха предварително наясно до къде ще доведе! Но и него (както и кметовете на Пловдив и Кърджали) не му пука и не иска да взема трудни, непопулярни, решения.
41
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ПИЯНИЦИТЕ ОТ АГИТКИТЕ КАК ТРОШАТ СОФИЯ ЗА ДА СНАШЕВ ШЕФ
40
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЗАТВОР ЗА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ ОРГАНИЗАТОРА НА ПОГРОМИ!
39
4
 
10
 
! Отговори
BONZO преди 5 месеца
Смяната на ръководното котило на БФС е неизбежно вече.Фенове и клубове! Не допускайте да се случи същото дежа вю със следващите "легенди" Бербатов, Петров и компания за следващите 20 години!
38
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ БЕРБАТОВ ПЛАЩА НА ХУЛИГАНИТЕ

Спонсорирани публикации