Джей Ло готова за бебе от Бен Афлек, търси му майка

Поп дивата започва кастинг за най-подходящата
21 апр 2024 09:44, Петър Бойчев
38
Джей Ло готова за бебе от Бен Афлек, търси му майка
Снимка БГНЕС

Джей Ло настоятелно иска с любимия й Бен Афлек да имат общо дете. От доста време тя упорито се опитва да убеди актьора да си направят бебе с помощта на сурогатна майка и очевидно най-после Афлек е готов да отстъпи - защото иска тя да е щастлива и защото обича децата.

Така твърди източник, близък до двойката, пред списание Life&Style. След като преди години двамата развалиха годежа си и се разделиха, оказа се, че любовта им съвсем не е угаснала и от 2021 г. те отново започнаха да се срещат, а през август 2022 г. се ожениха.

Актьорът и поп звездата имат общо 5 деца от предишни бракове (съответно с Дженифър Гарнър и Марк Антъни). Според източника на изданието, Дженифър била осебена от идеята за общо дете, а Афлек смятал, че е по-лесно да се съгласи с нея и да задоволи желанието й, въпреки че бил съвсем доволен от досегашното положение на нещата.

"Бен бе напълно щастлив със смесеното семейство, което вече имат – но той обича децата, затова се съгласи на още едно. В края на краищата той иска Дженифър да е щастлива", споделя източникът. Сега Дженифър е заета с планирането на всяка стъпка - тя е решила лично да отсее всички кандидатки за сурогатна майка, да провери в какви условия живеят, да присъства на всички медицински прегледи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: майкабебеджей ло
Още от Водещи мобилна
Свидетел срещу Boeing получава смъртни заплахи, а друг предупреждава: Всички на борда са в риск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Тя и Той преди 2 седмици
JLO е готова..., а Бен готов ли е? Иска ли? А може ли? Все пак той не е 23 годишен с бързи и качествени... така да се каже войници......... В допълнение Афлек откакто е с Лопес изглежда много тъжен. Дали заради проклетия характер на жена му, че му търси........... майка?! ............. Той лъв, тя лъв = кофти комбо.
28
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 2 седмици
Ако си е замразила яйцеклетки навремето, което съм 99% сигурна, тъй като има и близнаци, наистина е въпрос на само да намери подходяща сурогатна майка, но според мен вече и с това не трябва да се бави. Но така детето наистина ще си е тяхно
27
0
 
1
 
! Отговори
Палавата Женералка преди 2 седмици
И леля Асена и Специалния искат...ама не могат...
26
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Късно е! Да бяха се оженили на времето. А, те тогава се разделиха.
25
3
 
7
 
! Отговори
От 22 преди 2 седмици
До Тони Пояснете къде в коментара ми съм търсила кусури на жените, моля. В статията не става въпрос за България, и оставам на мнение, че да използваш друго човешко същество като жив инкубатор, само защото можеш да си го позволиш, е неморално. Вие бихте ли искали детето ви да е на 10 години, когато вие сте на 64? Детегледачките или най-новите играчки не заменят спомените, споделени с родителите. Във всичко трябва да има мяра. Само защото може, не значи, че трябва
24
1
 
13
 
! Отговори
Руя преди 2 седмици
Какво правят парите.
23
7
 
9
 
! Отговори
Тони преди 2 седмици
До мнения 18 и 22. При толкова малко новородени деца в България да намирате кусури на жените, които са готови на всяка цена да станат майки с инвитро или сурогатство, защото са стигнали определена възраст, неетично е и видиш ли естествено ставало по-лесно..без коментар. А колко деца не са родени/създадени преди 20 години преди да напредне медицината. А замисляли ли сте се, че такива родители дават мило и драго да имат дете и за тях това е безценен дар, който ще отглеждат с много любов.
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Майчинството е благословено!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
23,И що?! Щом може, може. Какъв е проблема?
20
7
 
20
 
! Отговори
Жена преди 2 седмици
Не одобрявам сурогатното майчинство, както и това да се създава поколение след определена възраст, пък дори да си милионер и да можеш да предоставиш всичко на детето си. Просто не е етично, според моите разбирания за живота. Би било хубаво да осиновят, в Америка има милиони деца по домовете.
19
2
 
11
 
! Отговори
+ преди 2 седмици
Осемполово според тренда , тази дрта к-'ва запопна да богохулства , кълчи се по гол *** в църква в последния *** филм с нея и децата и почнаха да се определят като небинарни не знам си какво , ясно към коя банда е минала , тази на дрогата , педофилията , хомосексуализма и разврата.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нормално, тя е на 55 години. Защо да се подлага на мъчителни и опасни процедури за забременяване и раждане .
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тая била една от най-лютите и високомерни знаменитости.
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-лесно се правят бебета по естествен начин. Инвитро процедурата е сложна и не винаги се увенчава с успех. За да изберат този начин, значи има някаква причина. Но е възможно и друго, да не иска да се мъчи да износи и да си спести болките и рисковете при раждането. Всичко е възможно, но това са много лични неща и няма смисъл да гадаем.
15
4
 
9
 
! Отговори
Реконтра преди 2 седмици
...ми значи не е готова...
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А може би просто си е направила сметка колко концерта няма да успее да изнесе докато е бременна и родилка? После е изчислила какви парични загуби ще й коства това. Нали знаете какво е казал един стар евреин, "Винаги става въпрос за пари". Когато се касае за финикийските знаци, на евреите може да се вярва, имат страхотен усет в тази сфера.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Някои пишат(може и да иронизират), че не би било проблем JLo-то да си забременее/роди. Интересно, ако отдавна пресъхнала почва я сондираш упорито, дали ще извадиш вода ? Май само ще се мориш, но поне пък ще си правиш кефа :-)
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Млад и женствен А ти как си със стотинките, броиш ли ти или бизнесът с дудуууците все още върви добре? Или вече си само женствен и клиентите от ППДБ не плащат както преди години?
11
9
 
13
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 2 седмици
Нейната фурна, не пече ли вече?!
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всичко е уредено, JLo търси сурогатна майка, Бен търси сурогатен баща.