Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби

Жестокото убийство е станало този следобед в Бургас
Обновена: 20 юни 2024 22:36 | 20 юни 2024 22:15, Красимир Ангелов
187
Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби
Снимка: БГНЕС

Мъж е убил с нож приятелката си в Бургас, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази вечер в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата " Света Троица" в парк "Изгрев". Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал. Мъж е съобщил, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. Жената е починала на място. Констатирано е, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е и самоличността ѝ - 32-годишна бургазлийка.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал за скочил мъж от блок 10 в жилищен комплекс "Славейков". Установена е самоличността му - 35-годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена.

По първоначални данни в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото на жената. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: Бургасполицияубийство
Още от Електронна
Любимите диджеи на Илон Мъск за първи път у нас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
За комплексарите винаги жената е виновна. Най-вероятно и е писнало да му слугува, кой знае и какво насилие е търпяла. Бог да я прости жената!
169
2
 
0
 
! Отговори
Antinatalism преди 5 дни
Както и да го погледнеш, по малко хора е по добре, било то и ненужна, може би заслужена смърт в случая. Не че тази помия заслужава нашето подчинение - размножаване.Скапани едни и същи множащи се никаквици немислещи егоисти наречени родители. Нека възтържествува антинатализма.
168
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Аре бе *** нема ли да излеЕте на Съдебната палата с надписи не на насилието неискам и да съм следващата Аз - бг клавиатурни мишки много философствате тука но на действия никакви ви няма Балканикус аборигеникус приматикус .Пак ли ще живееете такааа , добър вечер уважаеми гласоподаватели спите ли поздравявам Майките ви от нас Вашите Ръководитители
167
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Да беше тупал килимите пред блока,вместо...
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Е как?Лудост латино-балканска.
165
1
 
4
 
! Отговори
Тцтц преди 5 дни
Пред детето ли бе комплексар.
164
1
 
9
 
! Отговори
Away преди 6 дни
Народа съвсем е изтрещял, ума не ми го побира как първосигнално се действа. Да заколиш жена с малко дете и да се самоубиеш след това е извратена форма на комплексарщина. Много ниска култура, лабилни психически и събрана с годините гняв и агресия на това е заприличал българина. Живея в чужбина повече от 20г, но за съжаление това са ми наблюденията. Надявах се поне манталитета да се промени но за толкова години дори е станало по лошо.
163
11
 
4
 
! Отговори
Чичака преди 6 дни
Корвалъка не прощава на никой
162
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Като откажеш да го храниш и слугуваш, и поискаш да си свободен човек от цялата тази простотия, откачат.
161
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Разделите е хубаво В случая бъркаш. Те са били заедно от няколко месеца и детето е от друг. Затова и не го е убил, защото типичното в тези отклонения е, че убиват и детето си, за да заличат всичко около жената. Иначе си прав в общия случай, но последните години е изродено всичко. Т.е. жените започнаха да влизат във връзки и да правят деца, за да вземат парите на мъжа, с който са заради парите му, но не харесват като цяло. От там и 70% разводи до 2г в САЩ, 40% самотни майки, по 100 партнюора
160
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 160 Ще ти дам познати на всички ситуации. Колко новородени са убити от майките си(слава богу, че е рядко) и колко от мъж?Мъж убил новородено почти няма,но заради извънбрачна връзка и тежестта от родителство или срам жени го правят.Колко е често мъж да накара жена си да не се вижда с родителите или децата си от друг брак или доведен баща би бил жесток към доведените си деца?Почти няма такива.Жени масово го правят.Мъжът е научен да носи отговорност.Жената мисли певече за себе си.
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 161 Тази статистика за насилието при двойки гей жени, хетеро и гей мъже е официална. Тук не могат да се пускат линкове, та потърси. Пълно е със статии и видеа по темата. Да, най-тежките престъпления са от мъже, защото мъжете са по-силни. В същото време се правят от МАЛЪК ПРОЦЕНТ от мъжете. Жените са повече по вербална агресия и психически тормоз, злепоставяне и подобни, защото не могат да победят физически. От там и сигурно идва това с гей двойките им- вече имат шанс и физически.
158
6
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 6 дни
До АнонименДА, АМА ТЯ СИ ГО Е ИЗБРАЛА НАЛИ?! ИМА ТОЛКОВА СВОБОДНИ СВЕСТНИ МЪЖЕ, НО ТЯ НЕГО СИ Е ИЗБРАЛА!
157
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 164, я дай тази статистика, че леко е убягнала :) Защото 95% от престъпленията се извършват от мъже. Тази статистика знаеш ли я? Насилниците в домашни условия също са около 70% мъже. Изобщо мъжете имат една голяма слабост: липсва им интелект и трудно мислят. В България дори е по-зле. Изобщо не става за измислените от вас конвенции, а за факти. Да, насилниците основно са мъже! И да, зверове сте! Не зная дали 5% от мъжката популация става за нещо изобщо. Вероятно не.
156
1
 
9
 
! Отговори
Разделите е хубаво преди 6 дни
да стават преди да се появят деца. Който не може да понесе 18 годишен ангажимент вероятно не трябва да прави деца. Доста хора изглежда не се и замислят за това каква отговорност е това. А когато децата на някой бъдат отнети той върши глупости... като тази , за която четем в момента.
155
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Лошите момчета са секси а?
154
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Твърде Всъщност медиите лекинко ни промиват мозъците. По официална статистика мъжете жертви на тормоз вкъщи от жените са почти равен брой на тормозените жени. При мъжете просто по-рядко си готов да признаеш от срам. Има и други доказателства колко жестоки могат да бъдат жените- ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ Е НАЙ-ГОЛЯМО И НЯКОЛКО ПЪТИ НАД ПРИ ОСТАНАЛИТЕ ПРИ ДВОЙКИ НА ГЕЙ ЖЕНИ. При гей мъже е най-ниското. Извод? Жената по-трудно се контролира и при избила чивия е по-агресивна. Мъжете повече се контролират
153
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 164 Жената се е хванала с психически лабилен мъж и, да, това е грешка. В същото време МЪЖ ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ РЕВНОСТ И ПРИ ДОКАЗАНА ИЗНЕВЯРА. Даже и мафията има код да не се убиват жени и деца. Мъж, колкото е по-обсебен от жена(а убиващият я какво е, ако не обсебен?), толкова повече би я пазил, ако смята, че му е вярна. Не е за първи път такова убийство. Убити жени и любовниците им винаги е имало и ще има, преди малко над век даже масово е имало дуели заради тия неща.
152
0
 
7
 
! Отговори
Алов преди 6 дни
Е все пак го е напуснала. Жесток свят и БОйко и Пеевски са виновни са ова
151
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Като се съди по действията на мъжа, жената е била много права да иска да го напусне! Само тя си го е знаела какво представлява, сега вече всички знаем.

Спонсорирани публикации