Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Искал да отърве българския народ
Обновена: 31 яну 2021 13:30 | 31 яну 2021 13:25, Камелия Цветанова
288
Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Бизнесменът Васил Божков, който е с обвинение от прокуратурата за ръководене на престъпна група и се укрива в Дубай, ще се кандидатира за депутат.  

Още по темата


Той сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България. Сега иска да отърве българския народ.

„Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Ние не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на чисто. Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата. Ще се опитват да ни пречат всячески за „Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“, каза Божков пред БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още по темата: Васил Божковдепутат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
21
 
! Отговори
Надали??!!? преди 3 години
Не е първият мафиот който има такива щения.И той като Франк Костело иска да влиза в политиката заради имунитет,но надали ще му се ,,отвори парашутът"!?!Освен ако Р.Радев вземе власта и трябва да му се отблагодари!?!
11
14
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ако черепа се докопа до власт едно е сигурно - ББ и шепата му са у панделата ... ако не зибягат в Дубай
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удостоверението, че си депутат е същото като удостоверението, че си луд - освобождава те от отговорност. Имунитет му трябва на Черепа.
9
14
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДА СЕ ПРИБИРА ПО-БАРЖЕ!!!!
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно е прав!Правил е бизнес и си е плащал за това,както всъщност прави и поне 90% от бизнеса в България,както го прави всеки от нас!Бизнеса си плаща на управляващите,за да съществува,ние плащаме чрез формални и ниски здравни и пенсионни осигуровки,чрез пликове под масата на бизнеса,а накрая лапкат пет-шест човека,всички други духаме таратора!
7
16
 
3
 
! Отговори
бащице ти преди 3 години
чист неопетнен, отърви ни от мутрата:))
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако на изборите се гласуваше за това, кой депутат, кмет или министър да влезе в затвора, то избирателната активност щеше да е близка до 100 %.
5
5
 
24
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
След 18-обвинения в престъпления против Държавата ....КОЕ ВСЪЩНОСТ , ЩЕ МУ Е "ЧИСТОТО"...?!!МНОГО , МОЛЯ ЗА ОБЯСНЕНИЕ!!!
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е тук да е цар сред глу.паците и съвсем друго е да е там като просто поредния милиардер сред шейховете, който никой не го знае. Липсва му да е недосегаем. Да е лошият тип като по филмите. Пълен цирк ще е ако Борисов изгуби изборите и следващите управляващи разрешат на Божков да се върне срещу скромен подкуп.
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнанието на закона не освобождава от отговорност! Освен ако ти не си депутат, разбира се. Търси начин да получи имунитет. Но за да се кандидатираш за депутат трябва да не си осъждан.Божков не е с всичкия си.
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е, че човек може да стане депутат, а депутатът не може да стане човек.
1
13
 
15
 
! Отговори
Олеле преди 3 години
Хвани тоя, па удари Боко. Лика прилика са си, колкото ще да се дърлят. Опази Боже такива да ни отървават.