Атанасова: Последната година и половина е загубена за България

ГЕРБ представя всеки ден своята програма
2 сеп 2022 10:28, Нели Христова
75
Атанасова: Последната година и половина е загубена за България
Снимка: БГНЕС

Изцяло от вота на българите зависи кой ще управлява, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ пред NOVA. Тя е водач в листите на коалицията ГЕРБ-СДС в 18 МИР и Русе.

"Да, със сигурност ПП ГЕРБ ще е първа политическа сила", каза още тя относно прогнозите на социолозите. "Това обаче не се дължи само на нашата енергична предизборна кампания. Това се държи основно на факта, че българските граждани осъзнаха, че последната година и половина управление, в което господин Рашков беше вътрешен министър и редовен, и служебен такъв, Кирил Петков бе противоконституционно избран министър на икономиката, а господин Василев - финансов министър в служебно и редовно правителство, е загубена за България."

"ГЕРБ представя всеки ден своята програма. На вас ви се струва, че много енергично влизаме в кампанията. Това не е енергия, това е готовност за управление", обяви Атанасова.

Бившият депутата подчерта няколко кризи, в които страната, според ГЕРБ, е попаднала. Атанасова открои енергийна криза, мигрантска и политическа. От партията в четвъртък предложиха своя антикризисна програма, в която стъпка по стъпка е описано как можем да се справим с проблемите у нас.

Попитана с кого партията би се коалирала след като излязат резултатите от предсрочния парламентарен вот, Атанасова отговори: "ГЕРБ винаги е поемала отговорност да се справя в каквато и да е ситуация. Припомням само, че първият ни мандат беше в правителство на малцинството. След това управлявахме в коалиция. Никога коалициите не са били лесни. Управление в малцинство никога не е било лесно. Да припомня и че ние сме управлявали единствено и само с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Така че да не ни приписват най-различни коалиции, за каквито чуваме в последните месеци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
милиардите ограбени от ЕС данъкоплатците от...Лиляна,а мръзнем платили ви милиарди за саниране...абе къде я настани вебер,къде покрихте мЕнда излъгала НС да обслужи грабежите на Божков?вебер ли ги покри...да не се окаже,че путин е по добрият вариант?импотентни мафиоти управляващи ЕС...го убиват и ограбват...превръщат хората във фенове на...путин...нечовешко!!!кой работи за путин?
58
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
поредният позор...ама кой вярва на руските соц.агенции деси?кой вярва на турските?има ли нормален Българин да гласува за дпс-гроб!ама турчетатаса най изнасяни от дпс фирмите като роби бре,пеевски ги остави без препритание като съсипа БТ...и ги пробадава като роби с доган,платихме ти ктб,АЕЦ скрап,турски поток,божков...аман от грабежи бре...годзила!Съд...нейзбежен е...справка Историята!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към 7-те месеци на *** *** ще добавим 12-те години на ГЕРБ. Два мандата ББ подаде предсрочно оставка, третиятмандат беше на юнашко крадене и административен и прокурорски разгул, за да се стигне до нахлуването на прокурори и въоръжени служители от службата за охрана на ИГ в президентството.Последваха протестите на младите хора, кървавите разправи на полицията през юли и началото на септември и бламирането на ГЕРБ на два пъти миналата година. Деси, спомни си тези факти, забравяш ги!
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек се обърква за разликата между ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане, Възхода и пр. - за които България е управлявана 12 години от ПП и корупцията, инфлацията, кризата - всичко, всичко е тяхно тежко наследство.Надявам се всеки български гражданин да има възможност един ден да ви види в съда и тогава да разкажете къде са парите на данъкоплатеца.Представям се да се докопат до власт.Ще довършат държавата и ще обясняват как са получили тежко наследство и трябват години...Никога повече!
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ денонощно гледаме речитативите на ББ, който постоянно сменя плочата с руски, без руски газ; без ДПС, с ДПС за коалиция. Но винаги започващ с някакъв ривълейшън как ПП са посредници; ерго, скъп (с 30%!) газ; ерго, инфлация; ерго, надути държавни разходи; ерго фалит и т.н.
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12-те години между 2009 и 2021 не само че бяха загубени за България, но и върнаха България 100 години назад.
53
0
 
5
 
! Отговори
Като не ти преди 1 година
Харесва ходи ПЕША.Ходи пеша,където искаш.Сливенския или СЦЗ,избирай.Ако не искаш, директно във Белене.
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина народа е виновен за това плачевно състояние на нещата у нас, и пак сме тръгнали да гласуваме за тези жалки подлеци или други подобни на тях. Ами няма да се оправим с ГЕРБ, няма, не е ясно май още на повечето хора.
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е , то бива наглост , ама чак пък толкова не бива. За нищо не стават, нищо не умеят да работят. Дори приказките им са абсурдни неистини, голяма вреда за народа, но ако ги изберат, те не са виновни, тези които ги избират трябва да бъдат наказани.
50
5
 
18
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 1 година
Толкова нахална,нагла,безпардонна мутреса-да се чудиш на какво отгоре.И с какъв назидетелен тон говори.Надявам се, че българите имат памет и няма да гласуват за ГЕРБ-техният план е съсипване и ограбване на България.Какво им е позитивното в кампанията,която не е спирала от съставянето на правителството.Обиждат непрекъснато,а после говорят каква позитивна кампания водят.Лъжци!
49
4
 
19
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
Кое не е вярно бе паллячо?!? Че баце спря Белене и ЮП ли бе? Че плати 3млрд за тръбата на рашките ли не е вярно? Че даде 2.2.млрд долара за 40годишни самальоти и тях ги няма?!? Кое от горните не е вярно бе банкянски лакей? Аргументирай се! Опровергай ме. Слушам те!!!
48
3
 
14
 
! Отговори
Арома Есънс преди 1 година
Прекрасна жена тип Скункс Ананси.ЕмБелем ми са от нея с яйца на очила..
47
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може една престъпна партия като ГЕРБ , където и да е, да избуее толкова, ако народа в по- голямата си част не е отчайващо прооост! Умните бяха смачкани или изгонени! Няма държава с толкова предатели, като България с русофилите!
46
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 33 Една дума от това, което си написал не е истина. Вярно, че предизборната започна ама като лъжеш малко се съобразявай с фактите.
45
2
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе бих я уважил 1-2 пъти ей така за пробата - изглежда ми бая мръсссница, ама уви не съм шофьор от УБО пардон НеСеО и едва ли ще ми върже. Ще я изчакам да поостарее още малко и ако не се е сбръчкала много ше пробвам тогава.
44
15
 
7
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Ха,ха,ха щом се появи някой от ГЕРБ и всичката шлака изплува от тинята и започва да се пеняви.Лъже,маже,дрънка всякакви небивалици А бе я марш по Ко..чи.Ни.те
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина пълен застой, няма схеми, далавери, усвояване, такова нямане при деса МелИнс-а не е било . Като минеш покрай Котел,се чува вой като на балкански мечок,било от мъжо й ,кмета. От глад бил виел,разправят местните . Няма кравички по петдесет хиляди еврака всяка,с европейски пари купени, едно електрическо волве им остана,да наглеждат една схема в Катунище. Абе глад голям.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...както и предишните дванайсет години.
41
1
 
2
 
! Отговори
опетков преди 1 година
До Анонимен 45 И ти си пострадал от "геноцита" в образованието.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кобрата от Лего Нинджаго!