Напрежение в БСП: Петима общо са недопуснатите да гласуват на съвета

Според Кирил Добрев, Нинова трябва да е премахната от лидерското място
Обновена: 8 окт 2022 13:52 | 8 окт 2022 13:38, Петя Славова
47

Минути след започването на Националния съвет на БСП Калоян Паргов и Кирил Добрев излязоха пред централата на левицата и съобщи пред журналистите, че не ги допускат до гласуване, както и още трима души, предаде БГНЕС.

По време на регистрацията в списъка е посочено, че Паргов е с отнети права до 18 февруари, но присъства в Националния съвет. Той е категоричен, че иска членството в НС на БСП.

Още по темата

"В тази страна има закони и решенията на върховните съдилища са задължителни и не подлежат на обжалване, обсъждане, тълкуване, или БСП да е над закона, както казва една другарка", подчерта Паргов. Той заяви, че животът на една партия започва и приключва с решение на съда.

Той изрази притеснение, че БСП започва да се превръща в сектантска организация, в която единствено важно нещо е какво ще каже главният шаман и няма никакво значение, че партията все още се води част от европейското политическо семейство и че е в държава, която е член на ЕС в XXI век.

Петимата души, недопуснати да гласуват на НС на левицата, само ще могат да присъстват. "Този път имам запис на шефа на деловодството, тъй като хората търсят доказателства за цялата тази история", заяви Кирил Добрев и допълни, че изведнъж са се сетили, че има наказание за част от групата от Пловдив, които до преди това са гласували без никакъв проблем.

По думите му днес не може да участва в гласуването и кметът на Перник, защото е изявил намерение, че няма място в този орган. "От изявяването на намерение до реалното напускане на органа, има други действия, които човекът не е свършил", обясни Добрев.

Според него най-важното нещо, което днес трябва да се случи е насрочване на конгрес и Корнелия Нинова да бъде премахната от лидерското място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква охрана да си взима Нинова? Кой ще посмее да й посегне? Така като я гледам без проблем собственоръчно ще ги нокаутира :D:D:D
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са машите на Борисов! Запомнете ги добре - целта им е или да приватизират БСП за лична употреба, или да я ликвидират. Добре се постараха на тези и на предишните избори да откажат хората да гласуват - веднъж с поведението си, втори път с машинното гласуване. Години наред паразитираха успешно върху лявата идея. Трябва да помните Станишев и неговия плосък данък, джендаризма му и подлата подмяна на солидарността с чистопробен егоизъм. Това са неподправените ЦОЦИАЛИСТИ! Срам!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова трябва да си вземе охрана. Кризата в БСП се задълбочава и няма как да не се стигне до саморазправа.
15
1
 
7
 
! Отговори
КИРО И АСЕН СА ТАМ преди 1 година
ОБАЧЕ....... НИНОВА ИМ ДЖИРОСВА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ.....
14
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
нинова трябва да се изключи от бсп тъи като няма нищо с тази смешна партиясега вече е икон групировка бизнесмените в парламентарната група са несменяемис по няколко мандата ще се инатят до последно докато изцедят посл капка кръви тогава ще се оттеглят
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тази властна леля се е самозабравила като "бат Лоби" и с танк не могат да я мръднат. Имам чувството, че ако стане физическо спречкване около драмите им, тя ще раздава най-здравите тупаници.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие май бързо забравихте кой е К.Д.?
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конгрес на БСП няма да може да свали Нинова. Трябват по-радикални методи главорези, наемни убийци, терористи и т.н.
10
3
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Тези петимцата,които са недопуснати за гласуване,защо...роптаят. Явно мнозиството е решило така и трябва да се...подчинят.. Ако не искат,да си ходят....дома. Все пак Партията нито е на баща им,нито на дедо им,защото БСП е колективен...субект. Друг е случая с ГЕРБ. Там Боко е...едноличник и собственик на ЕООД-то и той коли и той...беси в тази супер...европейска партия.
9
1
 
8
 
! Отговори
Стьопа преди 1 година
Да унищожим врага в нашите редици...звучи ли ви познато ...
8
2
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Като Путин е тази *** от Крушевец:):):)Кръв повръща пари не връща:):):)
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без физическо насилие, няма как да бъде сменена Нинова. Вероятно социалистите от БКП-КПСС вече са разбрали това и ще предприемат нужните действия.
6
4
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Първо Добро утро и наздраве с първата бира:)):)БСП умре:):):)
5
3
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Брех, че нахални тези Прагов и Кирил Добрев. Онези ги гонят, а те като нахални мухи. Искат да срутят и разцепят партията БСП.
4
4
 
12
 
! Отговори
мноо напрегнат преди 1 година
какви драми , какви трагедии се случват в бсп драги радиослушатели ,,,
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Добрев,син на предател на социализма - престъпник и мошеник,но в Костовистка България такива са на свобода,защото правовата държава пази бандитите.Това беше и цената на сделката и предателството на стария Добрев.
2
3
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
А така Корнелия по ленински ...
1
5
 
13
 
! Отговори
Чшш..алоууу... преди 1 година
Никво махане на кака ви докът не ви затрие.Стига толкоз комунисти в тая държава!