Манолова: Диагноза, а не коалиция би било обединението на ГЕРБ и ПП-ДБ

По думите ѝ „политическият театър" ще завърши с нови избори
22 апр 2023 18:20, Йоана Цонева
85
Манолова: Диагноза, а не коалиция би било обединението на ГЕРБ и ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Обединение между „Продължаваме Промяната - Демократична България” и ГЕРБ-СДС не би било коалиция, а диагноза. Това заяви пред Нова телевизия председателят на „Изправи се, България” Мая Манолова. По думите ѝ „политическият театър" ще завърши с нови избори.

„Този първомайски трудов ентусиазъм по правене на правителство, който е обзел партиите в парламента, е състезание по говорене и надлъгване. Това е театър на сенките. Сенките са партийните интереси, които са различни от интересите на гражданите. В него наблюдаваме всякакви герои – трагични, комични, драматични, вкл. марионетни”, обясни тя.

Още по темата
По думите й по време на предизборната кампания партията й не е обявявала, че ще прави правителство.

„Не сме лъгали избирателите си. Двете големи партии приличат на две булки и двете искат брак, но мама и тати не дават. Страх ги е да кажат истината - правителство няма да правят. Сметката за представлението я плащат българските граждани”, допълни Манолова.

По думите й внесеният бюджет с дефицит от 6,4 процента не е на служебния кабинет, а е в резултат от управлението на „четворната коалиция”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
ТРАГИКОМЕДИЯ БГ преди 1 година
Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???
64
0
 
1
 
! Отговори
Майо Манолов: преди 1 година
"Не сме лъгали..."Хахаха!
63
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Исках да напиша - не ставаш.
62
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
А що се отнася до Пчеличката, ще кажа: Пчеличке, за нищо не ставаш вече! Не знам дали знаеш, ама в природата пчелите живеят по 3 месеца... Ти живя цели 2 години, благодарение на жълтопаветните протести и на Юмрука, разбира се. Но избирателите те видяха, че вече не ставаш за нищо! И за ebaнie вече ставаш, стара си!
61
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Кокорчо и Кирчо (Стан Лаурел и Оливър Харди) ще участват в новата кинокомедия "Да съставим правителство, ама така, че ние да го оглавим!" Ние сме по-хитри от другите бе, ще ги излъжем! Колко му е! Ха, никой не може да ни се опре! Ние в Лондон лъжем бизнесмени и съдружници, та тука ли няма да се оправим! Оглавяваме кабинет и си назначаваме любовници, роднини, близки на високоплатени службички! А бедните... бедните да го духат!
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е последна в ЕС с 8,2 евро на час разходи за труд на работодателя. Преди ГЕРБ не бяхме последни.
59
0
 
3
 
! Отговори
Мутри вън! преди 1 година
Имаше една коалиция Мутри вън! Смениха си името и изпаднаха от парламента. Народът си иска да се изчистим от мутрите във властта, колкото и да е трудно да се преборим с милиардите в чекмеджетата.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си от ГЕРБ винаги си е било диагноза.
57
3
 
2
 
! Отговори
Бивш преди 1 година
Нали заради тая бюджетният ни дефицит е вече 6.5% а до края на годината ще догони и 10%. Срама нямаш ли??? Нали ТИ поведе масите и помогна на юмрука да счупи държавата.
56
3
 
4
 
! Отговори
сексуален изверг преди 1 година
По долу четох,че Пчеличката била права,аз обикновенно я знам легнала......
55
2
 
7
 
! Отговори
dnesbg преди 1 година
тая не е ли изгониха отвсякъде (има и партия)
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съпротивата срещу управление на Промяната и другите им съюзници е ЖЕСТОКА, от страна на старите доказали се с десетилетия като корумпирани и зависими от Русия партии. Тези хора, които се натискат още да са в управлението не разбраха ли, че времето им изтече и че реалността необратимо се промени! Мая Манолова и тя искала неутралитет към войната с Украйна. Нещо като "снишаване" - то на Т.Живков. Със снишаване и такива " умни политици", нито Европа ще видим, нито Шенген.
53
1
 
6
 
! Отговори
big meech преди 1 година
тая е рекордьор по сменени партии в цялата галактика
52
1
 
9
 
! Отговори
Абе Мая преди 1 година
А твоята диагноза мнооого отдавна е поставена !
51
4
 
2
 
! Отговори
На Мъдуро машините преди 1 година
аа.. Мая им го заби много лошо и точно в кафявата точка. Точна ДИАГНОЗА жалко, че самата тя е толкова компрометирана...
50
2
 
9
 
! Отговори
?! преди 1 година
Колко да я трая тая госпожа Избори ?! За нищо не става, освен да точи нашите пари.
49
2
 
18
 
! Отговори
Кака Мара преди 1 година
Самата Ти си диагноза! Колко партии смени,а и членовете на тези партии? Роди ме мамо проста,аз сама ще се изруся!!!
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На другите избори ще е с,, Шарлатани вън"!
47
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Хайде стига вече със стари лица и техните мнения.Я извадете и Жан Виденов, че да ви обясни как се ,,прави политика". Новите пък са неспособни да управляват. Накрая изводъът е , че тази държава е обречена все да сме на последно място.Ето това вече се възприема от много български граждани.Нарочно се прави.