Плевнелиев вижда Габриел като следващия министър-председател на България

Според него ПП ще имат 5% по-нисък резултат на следващите избори
14 май 2023 18:55, Нели Христова
170
Плевнелиев вижда Габриел като следващия  министър-председател на България
Снимка: БГНЕС

 На следващите избори ПП-ДБ ще имат минимум 5% по-нисък резултат, помнете ми думата, заяви президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев пред NOVA.

Те са притиснати до стената от собствените си тези. Ако сте арестували незаконно лидера на ГЕРБ, казали сте, че няма да правите нищо с ГЕРБ, нямате избор. Знаете, че държавата отива в пропастта, обясни още Плевнелиев.

Той обясни, че вижда Мария Габриел като следващия  министър-председател. "ГЕРБ има огромна база данни от хора, които са доказано успели. Приятно съм изненадан, че тече екипен труд. Борисов почти едно решение не взима сам. Държат се като възрастния човек в стаята", коментира още президентът.

Според него ако човек има план и цел - получава подкрепа от Борисов и даде пример със себе си преди да стане президент. Борисов си оставя всички опции отворени на масата. В момента България има огромен шанс, каза още Плевнелиев.

"Не съм съгласен експертното правителство да има хоризонт 1 година, ако работи добре", каза президентът във връзка с предложението на Мария Габриел от днес да се създаде експертно правителство за срок от една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анониментой е...авер на ДС агенти...агента на ДС,пЪдаря на Т.Живков го "назначи"за резидент,нинова "назначи" радев...руски назначения са,създаващи златни пръсти като атака,***,САЩ го видяха,Свободният Свят го видя,няма "малки"...Давид и той бе "малък",САЩ и ЕС имат нечовешки грях към малките...особено към България!!!
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това педи пак изпълзя от дупката си. Аман от такива прокопиевчета.
84
0
 
6
 
! Отговори
българина преди 1 година
Когато правих избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат", каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос за ролята на довчерашния му партиен заместник Цветан Цветанов в изборните успехи на ГЕРБ и как ще се справи без него партията на предстоящите местни избори. И този и тази са поредните магарета... и резултата за България ще е още по трагичен, кой за каквото е гласувал това ще получи
83
0
 
4
 
! Отговори
Сифилиско преди 1 година
Пак се обажда тоя. Дойде тука да вземе имотите над Бизнес парка в Младост и да се подсигури следващите 4 поколения.
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спелеца твърди че вижда ли вече?!
81
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този мистер Бийн не вижда нищо друго освен безпочвеното си его.Дано чете сайта ви за да види народната любов.Той е жив, вонящ политически труп и се бута по сайтове и телевизии да се прави на експерт, но не е нищо повече от смешен и жалък Пинокио.
80
0
 
12
 
! Отговори
Роси БановЪ: преди 1 година
"Ама как ме шляпаше вожда бащински по вратлето и ми викаше ***-га-ре... Ех,какви сладки времена бяха,пълнихме чекмеджета,офшорки и джобчета заедно,крадяхме и с междубузието си... Колко е страхотно да си седера3т :) "
79
0
 
14
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 1 година
Как да му вярват хората и партиите на Борисов ,като виждат какви хора издига?Плевнелиев беше карикатура на президент ,Цачева позволи избора на Радев,.....Борисов се оля и с Гешев ...пълна трагедия!
78
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
този е поредното доказателство за позора натресен ни от дпс-гроб,руската агентура,прави бизнес в превзетата от кгр...гЕрмания,алчната и страхлива фРанция,особенно французите ми паднаха м очите ...несправедлив нАрод!,г-н Мокрон убиват жени и деца в Украйна...къде сте защо не помагате,Света ни помогна на фРанция ВСВ?!!!!или и фРанция е превзета от кгб???
77
0
 
24
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
той плевнята и той се излюпи от котилото на Боко
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е станал изключително красив. Явно се е събрал да живее с нещо красиво. Сега треба да зажувее с некой умен. После с неков честен и тека нататика.
75
0
 
17
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
Добре де на г жа габриел кой пише листчетата бацон ли или дончев
74
1
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"г-жа Габриел се отличава с невъобразимо висок интелект и дълбоки познания ПО ВСИЧКИ НАУКИ и теми.."...Сички науки,като физика,математика,медицина,химия,биология,астрономия,космология,квантова хизика,...изобщо ВСИЧКИ са безпределно ясни и познати за нея...Изобщо тя е един уникален гений !...Само дето не може две думи да върже в едно изречение,а требе некой да й ги напише на листче...Признава,това ми хареса..Много !.."Обичам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"
73
0
 
21
 
! Отговори
не не ама да преди 1 година
Дупка до дупка, дупка до дупка, дупка до дупка - дуп - ка ! ....всичко докоснато от ГЕРБ е прогнило до червата ..... тежка болест има България ....тежка болест , гербаджийска
72
1
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Лена бе публикувала интересен колаж - нещо на ушите на плевнелиев правеше баце
71
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Алена...скъпа,за френския й не знам,защото не го говоря...Но "английския й" ?!...Че той Ицето говори английски по-добре от нея.."Сом люз,сом вин"...Останалите ти касмически хвалби за нея са обикновени словоблудства...Че тая явно не е в състояние да скалъпи некаква собствена мисъл,а ЗА ВСИЧКО ЧЕТЕ от листчетата !...За това предпочитам Митко от Пловдив пред нея..
70
0
 
7
 
! Отговори
По-скоро... преди 1 година
...да си вземе очила, щото нищо не вижда, нови избори през септември и тва си е.
69
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 93 "Плевнелиев може да е всякакъв , но поне не беше проруски президент" Ми те евроатлантиците винаги са едни такива "всякакви"...
68
0
 
13
 
! Отговори
мак преди 1 година
До Алена. Това звездите ли ти говорят? До лу.мпена - кел файда, че плевньо не беше проруски?
67
36
 
5
 
! Отговори
лумпен преди 1 година
Плевнелиев може да е всякакъв , но поне не беше проруски президент, за разлика от сегашния. Не беше *** на рашките. Само за това е достоен за уважение!!!